Mamici norocoase de sept - oct 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 21
monica_dicut spune:
Ma bag si io la odiseea de peste 2 ani tot cu o fetitza. Tati a promis ca-si pune sita si lasa sa treaca numa fetitzele ![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI 

AMR 44 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
ratonelu spune:
fresh,n-am scris pentru ca n-am fost
luni sunt programata la medicover
promit ca va tin la curent cu asta
oricum am citit ca o eventual atomografie nu se face in timpul sarcinii....deci sa vedem ce mare consutl imi face...![]()
![]()
asa sunt io gica contra si nu cred c-am nimic.
si sa malaud....azi am facut 32saptamani.
yupppiiiii
deci...daca m-as lua dupa dom doftor ca nasc pe la inceputu lu septembrie.....asa putin sa mai am?
asa putin.....dar trece asa greeuuuuu acuummm
carla,32+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
andreutac spune:
quote:
citat din mesajul lui CD27
Si eu vreau o fetitza, cum il conving pe sotz? fetele sunt 'greu de gestionat' zice el
32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
CD, cel mai simplu e sa-l pui in fata faptului implinit. Zic ei ce zic inainte, ca doar si-al meu a comentat tot pt. faza cu "gestionarea", dar se obisnuiesc cu ideea. Iar cand o va vedea cu siguranta se va inmuia tot.
Mama povestea de tata, care initial si-a dorit baiat, numai ca a iesit o fetita ...adica eu. La urmatoarea sarcina mama vroia baiat, iar tata musai fata. Si fata a iesit!!! Asa ca mai mult ca sigur va fi fata lui tata!!
Andreea
30+
Eva MariaVineee bebelusa!!!
300 spune:
quote:
citat din mesajul lui zambetmic
apropo de baita,am aflat si eu secretul
pt ca eu nu am incredere sa spal direct la robinet (e fluctuatia f mare la mine acasa de temperatura a apei) voi spala guguloiu in cadita, si voi avea o craticioara/ceva special pt el alaturi, cu acelasi tip de apa din cadita cu care il voi clati30+ cu Vladut
Imi permit 7un mic sgfat, de la robinet e bine sa iei apa rece si sa o incalzesti daca esti racordata la reteaua de termoficare; apa calda, doar daca trece prin centrala proprie.
30+
fara nume
Nocom spune:
Neata fetelor,
Si eu am mancarimi, dar nu pe burtica, pe picioare si pe maini. Chiar de multe ori ma intrebam daca nu cumva am ceva..... dar alte semne nu sunt: bubite, roseata, piele uscata sau mai stiu eu ce. O sa o intreb azi pe dr ca si asa ma duc la eco....
Babytza ma bucur tare mult pentru tine, din cate imi amintesc sunteti de ceva vreme impreuna deci de schimbat nu prea are ce sa se mai scgimbe, dar suna asa de frumos!!!! Ne casatorim!!!!! BRAVO!!!!! Felicitari si Casa de Piatra!!! Sa va dea Domnul numai bucurii si sa va impacati bine pana la batranete!!!!
Azi am fost la eco de 32 de saptamani, suntem bine, avem 1700gr, si toate sunt in grafic. Ultima oara cand am fost bebica mea era mai micuta si aveam o neliniste, dar acum ca totul este ok, m-am mai linistit. Nu am mai apucat sa citesc ce ati scris azi dupa ora 11.00, dra sper ca nu au fost vesti rele tocmai acum.
Cam atat de la noi.... incerc sa recuperez cu cititul....
31+
Daria
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi