Mamici norocoase de sept - oct 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 11
alexa si mami spune:
apar si eu la spartul tirgului. ce nasol cu scirbiciul asta, pierd majoritatea subiectelor:(
noroc cu ploaia din dupa amiaza asta, ca am ramas in casa, am mai facut si treaba, dar am si recuperat paginile "pierdute".
toate. fug la nani, ca sunt rupta. sunt norocoasa ca inca dorm bine si seara si la prinz cu alexa
alexa simami
claudinna spune:
quote:
citat din mesajul lui Nausica
claudinna, e zakynthos, ai vazut tu bine. noi mergem acolo de ani de zile, deja ne simtim ca acasa. de obicei mergeam in septembrie, dar anul asta am fost in iunie. si acum sotzu tot biziie ca mai vrea, dar nu m-as incumeta la asa drum in luna a opta.
:) sa stii ca n-am fost niciodata acolo, insa am vazut niste poze pe net si mi-a ramas la suflet!!
e superb! vreau sa marg si eu macar o data acolo!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
35+ Florin Razvan
claudinna spune:
alina, tu inca mai mergi la serv??
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
35+ Florin Razvan
Nausica spune:
acum mi-am gasit si eu motiv de stres, pe tema streptococului B. oare trebuia sa-l fac pina acum? doctorul meu nu mi-a zis nimic.
gata, ma duc sa ma culc. oricum se pare ca am ramas ultima de garda. de fapt, ultimele, noi doua, ca si Nedelcu da din labutze de parca tocmai s-ar fi trezit.
noapte buna
Nausica28+ si bebe Nedelcu
poze
simodina spune:
quote:
citat din mesajul lui Nausica
acum mi-am gasit si eu motiv de stres, pe tema streptococului B. oare trebuia sa-l fac pina acum? doctorul meu nu mi-a zis nimic.
gata, ma duc sa ma culc. oricum se pare ca am ramas ultima de garda. de fapt, ultimele, noi doua, ca si Nedelcu da din labutze de parca tocmai s-ar fi trezit.
noapte buna
Nausica28+ si bebe Nedelcu
poze
Va inselati draga Nausica si Nedelcu, ultima cred ca eu (fara MAra care face nani vad )vom fi si in seara asta .
In legatura cu streptoccocul B nu te stresa, poti sa-l faci acum ca sa fii linistita chiar daca dr nu ti-a zis nika si il reiei la 36 sapt. Dr meu si al Smonei - kid acum 3 ani ne cerea analiza la 36 sapt doar, acum o cere si la 28 . Motivele le-a expus kid, nu mai are rost sa le reiau. Daca il faci la 28 de saptamani si il tratezi deja chiar daca apare riscul de a avea timp sa-si faca de cap si sa apuce sa-ti rupa membranele inainte de a-l descoperi si trata pentru nastere ( la 36 sapt ) se reduce simtitor.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica
simodina spune:
Multumesc fetelor care ne-au felicitat pentru "performanta " Marei ( aly, denisa, andy galro, 300, eva f, claudinna, khristin, laureta - sper ca n-am omis pe nimeni ) Oricum dupa masuratorile pe care le-am vazut pe aici in ultimul timp toti puiutii sunt ft bine dezvoltati. Pentru mine personal este o mare si dubla bucurie: am ajuns la 36 sapt aproape si la 3 kg, waw, pe Serban l-am nascut la 35s dupa 10 zile de stat in spital cu membranele rupte si greutatea la nastere a fost de 2150 g pt a scadea sub 2 kg. Dar asta nu l-a impiedicat sa evolueze fantastic si sa recupereze repede a.i la 3 ani toata lumea ii da 4.Insa am avut primele 3 luni foarte dificile, cu investigatii pe toate partile pentru prematuri, cu operatie de hernie inghinala la 1,5 luni cand abia trecuse si el de 3 kg si imi doresc din tot sufletul sa nu mai trec prin asa ceva.
Aly din nefericire am un program de somn total haotic, insomnii cu carca. Nu mai reusesc sa adorm inainte de ora 2juma' in cel mai fericit caz de aproape o luna.
EvaF multumesc pentru incurajare Stiu ca poate sa si-l dezlege. Dar si ca poate sa si-l mai infasoare de 2 ori, ca lichidul amniotic cu cat e mai mult cu atat ii permite sa se miste in voie si cu cat bb creste mai mult cu atat poate sa-si faca rau singur. Oricum sarcina asta am avut prea mult timp liber, am citit prea mult si m-a apucat paranoia. Data trecuta cand mi s-a rupt apa la serviciu practic n-am avut cand sa ma documentez pe net si tare bine a fost ca altfel muream de inima daca aflam la ce riscuri e supus fi-miu...
Monica am admirat burtica tzuguiata ( si a mea este ) si luccrusoare bebe.
Nausicae tare reteta ta de oua. Au fost gustoase, ne-o recomanzi ?!
Khristin 4.3 kg si nastere naturala? Waw!!!Si ai nascut usor?
Si eu sunt fan-ul acelui suport de baita - mi se pare ft bun pentru primele 3 luni. L-am luat si pentru Mara. Cadita insaa am schimbat-o, am luat una mai lata decat am avut la Serban ca tati se lovea de marginile primei si vreau sa-i creez toate conditiile sa participe activ la cresterea fetitei inca din primele zile
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica
Joy21 spune:
Buna dimineata! Astazi dau eu trezirea. Pe la 5 am facut ochii mari si vad ca nu se mai fac mici la loc
Meniu la micul dejun: mere verzi, mici si aaaaacreee. Oare de-asta mi-o fi pierit somnul? Hmm....
32+ cu Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
monica_dicut spune:
Neatza, sunt si io pe aici prin zona. Ca nici ochii mei nu se mai fac mici la loc. SI am o durere in drepta de ma omoara.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI
AMR 45 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
Joy21 spune:
quote:
citat din mesajul lui monica_dicut
Neatza, sunt si io pe aici prin zona. Ca nici ochii mei nu se mai fac mici la loc. SI am o durere in drepta de ma omoara.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI
AMR 45 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
Ufff, sa treaca!
32+ cu Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
tzitziri spune:
Neata la toate burticile
Joy, ce matinala esti. Eu reusesc sa dorm de la 11 seara pana la 7 dimineata cu scurte pauze de pishu.
Aseara am avut o conversatie de vreo ora cu o prietena rezidenta la Giulesti (prezenta ei acolo oricum eo bila alba sa ma duc acolo)..si ma bucur ca m-a lamurit in multe aspecte pe care eu le preferam la Euroclinic pentru ca mi se pareau 'umane'.Gen: ca ti se pune bebe pe burtica dupa ce il masoara, ca il vede si tati imediat cand iese cu el, ca nu e chiar o 'gaura' neagra in care iti pierzi bebele si il recuperezi cand pleci acasa....ei, nu chiar asa erau cosmarurile mele,dar aveam ceva idei pe aproape. Si m-am linistit cand mi-a povestit cum decurge o nastere la Giulesti, ca tati e trimis acasa dar ca poate da oricand telefon sa afle in ce stadiu sunt mamica si bebe, ca il vezi imediat pe bebe si il vede si tati cand iese din sala, ca dupa ce nasti ai doua ore pana esti dusa in salon cand poti sta cu tati...si tot asa.
Asa ca incet incet o iau inspre Giulesti
30+
bebe David