Mamici norocoase de sept - oct 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 12
andreutac spune:
Neata si de la mine si pentru burticile matinale.
Si eu ma trezesc detul de devreme in ultimul timp, mai ales ca al meu tot se fataie prin casa pana pleaca la serviciu. Eu as putea sa a trezesc pe la 7,45, dar vad ca mai noi la 6.30 sunt cu ochii cat cepele. Totusi seara pic ca secerata pe la 10,30-11.
Andreea
30+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
dyanira spune:
Neata!
Noi am facut azi ochii mari de dimineata dar nu pentru ca nu ne era somn ci pentru ca a trebuit sa megerm la dr. de familie sa ducem proba pentru urocultura si sa ne recolteze sange!!Cand a vazut sangele dr a zis ca se vede cu ochiul liber ca e anemie severa ca nu e rosu deloc sangele.Deci ma astept la niste rezultate nu prea bune, vedem maine cand primim rezultatul.
Se plangea cineva ca i se intareste burtica cand sta la calculator si eu patesc la fel nu pot sta maimult de 1 ora pe scaun la comp, ce bun ar fi un laptop sa pot sta in pat!!!
Moni tare frumoase lucrusoarele lui Andreuiutu , vroiam sa te intreb cam in cat timp ai primit comanda de la Quelle.
In legatura cu analiza pentru streptococul B nici mie nu mi-a zis dr nimic dar luni cand merg la el inainte sa plece in concediu o sa il intreb.
Eu plec acum pana la magazine aici in zona la mine sa imi cumpar uin goblen sa ma apuc de cusust ca tare ma mai plictisesc!!!
Diana
35+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Boo spune:
Am intrat sa va salut ca de cateva zile n-am mai apucat sa citesc nimic. Am incercat sa recuperez dar ati scris imens.
Vorbeati de streptococ B si culturi din col. Si eu am fost ieri sa-mi recolteze, un pic devreme dar dr pleaca in concediu si a vrut sa-mi recolteze el. M-a durut de mi-au iesit ochii
Ce vroiam sa va spun e ca mie si acum vreo 2 luni cand am mai facut o data analiza mi-a iesit streptococul B, am luat tratament cu antibiotic... Ideea e ca cel mai bine e sa faci analiza mai la sfarsitul sarcinii pentru ca riscul sa-l afecteze e cand nasti, nu cand sta in burta. Oricum dupa tratamentul facut acum 2 luni e posibil sa ma fi reinfectat, asa ca poate l-am facut degeaba.
Acum 2 zile m-am intalnit si cu anestezistul si i-am povestit istoria mea in ale operatiilor. Mi-a zis ca imi face anestezie rahi-peridurala, ca o sa fiu treaza la inceput si ca daca vreau, pe urma, pana e gata, ma adoarme. Sincer mie de asta mi-e cel mai frica
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
babytza spune:
Neata burtici
Fetelor eu nu am facut analize pentru streptococul B. Cum se face ? La sange, secretie sau din col ?
Valentina 30 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
musettepink spune:
Neata!!!!!
babytza din col.
Muhhnu eu intrebam de sughit,cred ca Monica,al meu bebe rar sughita,nu e prea mancacios
Simodina prin ce ai trecut la prima sarcina,bine ca acum e totul ok,dar ai aflat de ce s-a rupt apa asa devreme?si ai stat in spital cu membranele rupte,cum au reusit sa prelungeasca atat???
Offf asta e noua mea obsesie ca mi se rupe apa prea devreme
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!
33+LUCA
Boo spune:
babytza ai tot timpul sa il faci, nu ai pierdut nimic inca. Apare la analiza de secretie din col daca e sa fie.
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
musettepink spune:
Multumesc burticilor care mi-ai raspuns cu mancarimea si bubitele de pe burta,azi noapte iar m-a apucat o mancarime ingrozitoare si am dat cu apa termala si vad ca acum nu se mai vad bubitele dar tot ma mananca pielea de pe burta.Am citit in cartea "what to expect when...."ca e normal sa manance pielea de pe burta si ca atata vreme cat restul corpului nu mananca e ok dar tare nasol....
33+LUCA
zambetmic spune:
'neata burtici
tzitziri ai mesaj privat
aseara a venit patutuuuuu si salteaua si le-am montat
stau si ma uit si totusi imi dau seama ca nu constientizez ca in curand in patut va fi un oracaitor mititel de care tre sa am eu grija
mai am de aranjat una alta in camera dar sper ca in weekend sa termin si sa va arat poze
o bila mica neagra pt babycomfort, au uitat sa-mi aduca un produs din comanda, asa ca mai vin si azi, iar tre sa ma prezint acasa sa-i astept ... si as fi avut alte planuri, dar ata ete
30+ cu Vladut
musettepink spune:
quote:
citat din mesajul lui Boo
Am intrat sa va salut ca de cateva zile n-am mai apucat sa citesc nimic. Am incercat sa recuperez dar ati scris imens.
Vorbeati de streptococ B si culturi din col. Si eu am fost ieri sa-mi recolteze, un pic devreme dar dr pleaca in concediu si a vrut sa-mi recolteze el. M-a durut de mi-au iesit ochii
Ce vroiam sa va spun e ca mie si acum vreo 2 luni cand am mai facut o data analiza mi-a iesit streptococul B, am luat tratament cu antibiotic... Ideea e ca cel mai bine e sa faci analiza mai la sfarsitul sarcinii pentru ca riscul sa-l afecteze e cand nasti, nu cand sta in burta. Oricum dupa tratamentul facut acum 2 luni e posibil sa ma fi reinfectat, asa ca poate l-am facut degeaba.
Acum 2 zile m-am intalnit si cu anestezistul si i-am povestit istoria mea in ale operatiilor. Mi-a zis ca imi face anestezie rahi-peridurala, ca o sa fiu treaza la inceput si ca daca vreau, pe urma, pana e gata, ma adoarme. Sincer mie de asta mi-e cel mai frica
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
Daca ai streptococul e riscant si in sarcina caci poate rupe membranele prematur.
Vad ca acum operatiile de cezariana se fac cu rahi-epidurala,eu zic ca e ok ca sa-l vezi pe bebe si sa renunti sa te mai adoarma dupa ca oricum de vazut nu vezi numai eventual auzi ce discuta ei pe acolo dar cusatura ve veni dupa bebe si probabil te vei gandi la el asa ca eu zic sa ramai doar cu rahi si epidurala.
33+LUCA
babytza spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Mie nu mi-a facut nimeni din col pana acum... Din cate am citit in sapt 36 e face analiza. Dar daca cumva eu nu mai apuc sapt aia si nasc mai devreme, cum aflu la timpul potrivit daca il am pe strepto sau nu ?
Valentina 30 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze