Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Flori- felicitari pt baietel! Ma bucur sa aud ca, colul tau e mai bine. Imi da sperante ca poate si la mine gynipralul isi face efectul. Eu vreau macar sa aiba 3 cm colul meu, ca la 2,7 simt ca inebunesc.

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

babyzapi ma bucur ca ti-a placut mesajul. a fost din toata inima. acum parca ma simt mai bine nu mai am ametelile alea dar...ma tot gandesc la bebe ca nu prea-l simt. toate fetele pe aici spun ca le "bubuie" bebelusii si eu...mai nimic. sper sa fie bine bebe. distractie placuta in continuare!!!
ginye, multa sanatate si ai grija de tine. odihneste-te mai mult.
ramo fa cum te-a sfatuit loren@. no-spa si multa odihna. hai, sa vii cu vesti bune.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

flori felicitari pentru baietel!!

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Cred ca maine nu voi veni la birou, o sa stau in patut.Durerile nu sunt mari, dar ma deranjeaza...Ieri am mancat si foarte mult, la pranz spaghete, apoi 2 prajituri, seminte de floarea soarelui si pe la 19 un castron mare cu mazare si pui Lichide nu prea am baut si seara am bagat apa la greu ca ma gandeam ca durerea de mijloc sa nu fie de fapt rinichii.
La pranz merg acasa, pap, iau No-Spa si ma bag in patut.

Ramo 20+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Babyzapy, La multi ani cu sanatate si tot ce-ti doresti!
Flory, felicitari pt baietel! Ma bucur ca esti mai bine!

Fetelor, cred ca ar fi bine sa continuam discutia despre prelevarea de celule stem aici, ne intereseaza pe toate!
In acest moment, avem acelasi nr de si !!!!
Va rog sa va ganditi cine se mai poate ocupa de listuta, caci din acest motiv avem un user comun. Acum, ca Otilia este in concediu si Mariak se ocupa si de odiseea de martie-aprilie, am ramas doar eu si Ale cu parola de la nov-dec2008.... si sincer, nu mi se pare echitabil! Eu nu pot sa fiu mereu pe faza.... iar Ale mai are si alte subiecte de moderat... Va rog sa va ganditi!

27+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Mav- ma ofer eu sa ajut cu listuta, ca oricum toata ziua sunt cu laptopul agatat de gat. Numai ca eu nu prea ma pricep, asa ca va trebui sa-mi explici. Daca crezi ca ai timp sa ma scolesti, o fac cu cea mai mare placere.

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Corina, ti-am trimis parola!
nu am inteles de ce Ale m-a rugat sa-i dau noua parola in caz ca o schimbam?! ea oricum poate edita orice mesaj, in calitate de moderator ( pt atentia acordata!). in fine, acum ai si tu parola si.... onoarea de a te ocupa de subiect!
nu-i mare lucru de facut, insa eu mai merg si la munca, mai am si grija copilului... si chiar nu pot sa fiu mereu pe faza.... si nu vreau sa se simta cineva aiurea ca n-am bagat-o in seama...
trebuie sa deschizi capitolele noi (fara sa uiti sa treci linkul catre capitoul vechi in lista), sa editezi date personale (atunci cand pui carucioare, vezi ca trebuie modificat si nr lor) si... sa adaugi linkurile de interes general, atunci cand le posteaza fetele. cam atat!
merci mult pt ajutor!

27+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
andy felicitari pt baietel sa fiti sanatosi si numai bine
flory si tie felicitari sa fiti sanatosi si sa va vedeti cu bine la termen a si felicitari pt col
loren@ off mama ei de anemie...sigur iti va prescrie doc niste medicamente si iti vei reveni
dea
babizapy uff scuze ca ieri am fost nesimtita insa am citit asa printre randuri....oricum LA MULTI ANI!!!! cu intarziere sa fi sanatoasa si tu si bb mic si sa va vedeti cu bine pentru tine dragutza
eu ma simt bine chestia e sa nu stau in fund ca nu pot daca merg sau stau in pat e ok daca ma pun pe scaun ma ia cu dureri...deci no-spa la nevoie si multa odihina
25+Dimitrie

Mergi la inceput

...mie totusi mi-a ramas gandul la caruciorul www.miniblu.ro/Categorii/Transport_si_sedere/Carucioare/Maxi-Cosi/Carucior_Buzz_3_Capri_-_Maxi-Cosi" target="_blank">asta (intr-adevar, dandusa, modelul zapp nu se putea regla la diverse unghiuri, dar buzz-ul are spatar reglabil pe diferite pozitii de relaxare) + www.miniblu.ro/Categorii/Transport_si_sedere/Scaune_auto/Maxi-Cosi/Scaun_auto_Cabriofix_Black_Reflection_-_Maxi-Cosi" target="_blank">scaunelul de masina... vad in dreapta paginii DC... ca sunt reduceri de 5% daca comanzi online de la miniblu (intr-adevar, in magazin produsele sunt mai scumpe)...
si totusi costa foarte mult... peste 2200 lei....
am vazut ieri si un carucior super-super, de la inglesina.... dar numai el costa 1850 lei (cica pret din 2007)....
... cred ca pana la urma o sa ne limitam la scoica de la chicco si un carucior de la primii pasi.... ?!

27+

Mergi la inceput

Fetele, ajutati-ma si pe mine ca sunt in ceata. In lista cu bagajul pt spital scrie ca trebuiesc body-uri. Ce fel de body-uri, tinand cont ca nasc la sf lui noiembrie? Iau numai cu maneca lunga? Si peste ce-i pun?
Banuiesc ca la inceput, fiind iarna, nu o sa ies cu copilul la plimbare, asa ca nu are rost sa-i cumpar costumase pt 1 luna, nu? Ma gandeam ca la inceput o sa stea in casa numai cu pijamalte, costumase din alea cu totul...nu? AJUTOOORRRR!!!!

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput