Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(63)
Raspunsuri - Pagina 8
wndyctygirl spune:
Fac cacofonii, mananc litere..intelegeti voi ca sunteti fete destepte....
Andy am uitat, sa iti traiasca baiatul!!!!! Si unde ai fost in concediu????
Restul gastii: Am scanat carucioarele( metaforic vorbind, cu privirea mea de uliu).Ma doare capul si acum, prea multe optiuni, innebunesc!!!!!!
Orbit baby e chiar mishto, dar tot travel systemul m-ar duce la 1500 de para si zau ca e exagerat, plus ca are culori de kk, insa ce-i drept e drept, superusor, supermanevrabil( o mana doar) si are baza aia tare de tot care da voie rotire de 360...
M-a incantat Uppa baby...
http://www.uppababy.com/products/product.php?id=1
mai bun decat bugaboo, mai ieftin, mult mai usor de manevrat, arata superfain cu infant seat-ul de la Graco( aici toata lumea se jura ca e cel mai bun car seat pentru bebei)..om vedea...
In rest am vazut o chestie supermisto, un frame de aluminiu de la baby trend
http://www.babytrend.com/products.php?CategoryID=0002.0004.0000.0000
E un frame metalic pe care efectiv pui scaunul de masina( la noi asta e conditie sine-qua-non, nu iti dau drumul din spital daca nu prezinti car seat-ul) si devine carutz in toata regula....foarte mishto si ieftin...
daaaaaaa...ne mai uitam , acum ca ati bagat febra-n mine...si mai vorbim...
24+ cu 
loren@ spune:
Hai neata...eu nu am somn se pare
..
Rezultatul partial la analize: anemie normocroma, normocitara, parca au mai avut si alte fete..ce v-a prescris ca eu iau deja suplimente de vitamine? Stiu ce mi-ar trebui: sa maninc sanatos:salate, fructe, carne...off...
Ce m-a speriat insa tare este rezultatul la probele de coagulare: toate sunt mai mari sau mai mici decit limitele normale
..I-a mai iest cuiva PT, AP si INR-ul prost?
Azi ma duc la doctor ca mi-a intrat frica in oase, ma gindesc numai la timpenii: la tromboza, mama a facut tromblofebita la nasterea mea!
Mi-e sa nu ii calc pe urme!
In fine, mai multe mai pe seara cind vin de la doctor!
Ginye55 felicitari pentru bb sanatos
..nu stiu ce e cu placenta varicoasa, dar vad ca deja ti-au rapuns fetele!
Babyzapi o sa mai intreb si eu doctorul cum e cu soarele...eu m-am cam expus, in weekenduri, chiar si la orele interzise, deja m-am dat bine cu crema Biei!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
25+
Miky-ea spune:
babyzapi,LA MULTI ANI FRUMOSI!Sa fiti sanatosi,voiosi ,fericiti si impliniti,sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos ca tine!

Concediu placut in continuare!Soarele nu este nociv "consumat"
in cantitati moderate si in intervalele orare recomandate.....
Burtici,va urez tuturor multa multa sanatate si numai vesti bune!O zi minunata fara contractii,dureri,greata si plina de optimism!
A....m-am uitat pe site la Medlife,rezultatul :anticorpi anti-RH absenti .Uraaaaaaaa!
O veste buna dupa atatea suparari!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
vrabiuta spune:
dandusha - decizia referitoare la prelevarea sangelui placentar/ombilical este una strict personala, iar discutiile pe tema asta ar putea fi nesfarsite (ca si cele alaptare vs lapte praf). eu personal vreau ca medicul meu ginecolog sa lase cordonul ombilical cam 2-3 min inainte sa puna clema, astfel incat bb sa primeasca sangele acela bogat in nutrienti, celule stem, fier, etc la nastere... nu eventual peste 30 de ani. mai pun un link la un articol, de pe Science Daily:
http://www.sciencedaily.com/releases/2007/08/070816193328.htm
diamisha - nu cred ca pe pop (sau pe cei de la diagnosis) o sa il deranjeze ca fac eu scandal... la cat de greu se obtine o programare, nici daca am fi zece gravidute care sa faca scandal tot nu s-ar intampla nimic. programarile ar curge in continuare pe banda rulanta si tzepele s-ar practica linistit. ei nu se obliga cu nimic prin vreun contract de prestari servicii medicale, asa ca, din pacate, baza legala a unei contestatii nu exista.
babyzapi - LA MULTI ANI!
o zi frumoasa tuturor!
impresii de calatorie
diana21 spune:
quote:
Rezultatul partial la analize: anemie normocroma, normocitara, parca au mai avut si alte fete..ce v-a prescris ca eu iau deja suplimente de vitamine? Stiu ce mi-ar trebui: sa maninc sanatos:salate, fructe, carne...off...
Eu am asa ceva si, din cat imi amintesc, si Maryb a avut acelasi diagnostic la un moment dat!
Nu iau nimic in afara de Materna si MagneB6, dr. mea nu s-a ambalat! Mi-a dat fier din sapt. 26, deci de sapt viitoare!
Babyzapy, La multi ani!!!
Dandusa, eu sunt hotarata cu celulele stem, nu mai stau sa despic firul in patru, eu acum sunt in dilema doar cu firma pe care s-o aleg! De ce sunt asa hotarata? Pt. ca SUNT SIGURA ca in zece ani aceste celule vor fi folosite pt. tratatrea unor afectiuni precum diabetul, sau pt. refacerea tesuturilor inimii in caz de infarct. Si nu ma gandesc doar la copilul donator pt ca ele pot fi folosite cu succes si la alti membri ai familiei. Si nu se stocheaza doar pt. zece ani, in contractul care mi-a venit mie acasa de la Cord Blood Center scrie negru pe alb ca se stocheaza pana la 20 de ani ai copilului, urmand ca dupa aceasta varsta sa decida copilul ce va face in continuare.
Mie mi-a explicat dr mea cum se recolteaza si a zis ca NU afecteaza cu nimic copilul, ea nu taie cordonul ombilical mai repede decat in mod normal. Imi amintesc ca la Ianca au taiat cordonul cat de repede au putut, nici nu o scosesera bine si deja erau cu clama aia in mana! Eu simt ca aceste celule vor fi foarte importante in viitor, si, sincer, sincer, nici nu ma gandesc la leucemie sau alta minune de genul asta. Ma gandesc la boli cronice, aparent banale, care se vor vindeca cu ajutorul acestor celule. E ca o asigurare de viata...altii merg cu copiii in China sau te miri unde pt. un transplant de celule stem (care nici macar nu are gradul de compatibilitate pe care il are transplantul cu celule proprii) si platesc zeci de mii de euro pt. a-si vindeca puiutii.
Cam asta e parerea mea despre celulele stem, eu am regretat si acum patru ani ca nu am fost pe faza, pe vremea aia era ceva nou si nimeni nu avea incredere in chestia asta! Eu consider ca nu am nimic de pierdut daca o fac si ca nu il afecteaza cu nimic pe bebe.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
24+ Asa creste bebe
diana21 spune:
Vrabiuta, sincer, nu stiu prea multe despre chestia asta cu cordonul ombilical, insa ma intreb acum, in cazul meu, care am Rh negativ, nu cumva e mai mult periculos decat bine sa stea copilul inca trei minute asa? Pt ca, daca in viata intrauterina sangele meu nu intra in contact cu sangele copilului, la nastere, in timpul nasterii, lucrurile nu mai stau asa.
Nu stiu ce sa zic, nu ma pricep, insa ma gandesc ca nici un dr. nu se va repezi cu clema aia sa taie cordonul mai repede decat o facea in mod normal.
Uite, acum chiar sunt curioasa, o sa caut si eu info pe tema asta. Ma gandesc ca citisem undeva (ma interesa cu Rh-ul meu negativ), ca sangele placentar, sangele de la mama, nu intra in contact direct cu sangele copilului in viata intrauterina. Si atunci cum intra sangele ala in circulatia copilului? El nu isi ia doar nutrientii, oxigenul si anticorpii din sangele acela? Adica...intra fizic in organismul copilului? Deci cantitatea de sange din corpul lui poate fi mai mare sau mai mica in functie de cat de repede se taie cordonul?
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
24+
Asa creste bebe
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Babyzapi,LA multi ani, sarcina usoara si bebe sanatos!
Fetelor, eu nu ma simt prea bine.Ieri dupa amiaza m-a luat durerea de burtica, mai mult o jena in partea dreapta, cam unde e operatia de apendicita...si mai pe seara durere de mijloc de am fugit direct in pat.De cand m-a luat burtica si pana seara am luat 2 No-Spa...si intr-un final a trecut...nu ma durea decat daca stateam in picioare, in pat era ok.
Ma tot gandeam la ce o sa fac daca o sa-mi fie mai rau, pentru ca medicul meu e plecat din tara pana pe 14 august...
.
Dimineata m-am simtit bine, dar am venit la birou, am urcat 3 etaje (ca n-avem lift) si parca iar ma ia burtica si mijlocul.Ce o fi?Ieri am facut doar papa acasa, n-am mai smotruit ca zilele trecute....
Nici nu stiu ce sa fac...sa-l sun pe medicul meu si sa-i spun, sa ma duc direct la spitalul la care e el, m-o baga cineva in seama daca spun ca sunt pacienta lui, el e seful de sectie...si parca ma gandeam ca asa o sa se intample cand pleaca...ca ma apuca pe mine ceva...
Eu la birou stau numai pe scaun...o fi si din cauza asta?
Hai ca v-am innebunit cu intrebarile....
Ramo
20+ 
Puiutul meu scump
flori76 spune:
Burtici,bine v-am regasit!
Andy
si felicitari pentru baietel!Sa fie sanatos!
Babyzapi:la multi ani,sarcina usoara si bb sanatos!
Noi am fost cateva zile plecati la mare,o mini-vacanta mai mult de relaxare,pentru ca n-am facut baie si plaja absolut deloc.
La intoarcere,bineinteles ca nu m-am putut linisti pana nu m-am dus la un eco.Bebe e bine,vioi si e baietel
Ne-a cam luat prin surprindere,pentru ca noi tot spuneam ca e fetita
,asa ca acum trebuie sa dam cautare pt nume de baietel.
Alta veste buna e despre col:inchis si lung.Daca acum o luna era de 3,8cm,acum e de 5cm!!Deci,gynipralul isi face treaba!Doamne ajuta!
De greturi n-am scapat...am zile mai bunicele,dar si zile in care mi-e tare rau si ajung sa chiar vomit..Asta e!Deja m-am obisnuit ![]()
Pupicei si o zi buna.
------------------
Flori
18+ 
loren@ spune:
Babyzapi La multi ani si un bb sanatos, frumos si norocos!
Vrabiuta si Diana eu o sa il intreb pe doctor de celulele astea si o sa decid in functie de ce imi zice daca fac sa nu prelevare!Am inceput si eu sa iau fier, deci fierul mi-a iesit bine la analize. Vedem luni ci8nd ajung la docotor, ca se pare ca azi nu se prea poate!
Ramo, desigur ca si statul pe scaun e nociv, dar daca ai dureri de burta baga no-spauri si in cazul in care ti se pare ca nu trec, du-te sa vezi ce zice doctorul...pe mine m-a lamurit al meu, ca sunt femei care toata sarcina au dureri de burta,fara sa fie nimik in nerehula.. la Bia nu am avut, iar acum astea sunt la ordinea zilei
Flori felicitari pentru baietel si col!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
25+
BraveGirl spune:
Babyzapi- La multi ani! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Andy- sa-ti traiasca cuculetzul! Eu sunt mai bine, cu tratament. Multumesc de intrebare.
Ramo- incearca si tu sa stai cumintica, la pat, zilele astea. Prea te-ai agitat ci amenajarile. Daca durerile persista si sunt de intensitate mare, du-te la camera de garda. Sigur gasesti pe cineva pe acolo.
==========
Corina
22+ 
My baby
Albumul meu