Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

oooo La multi ani Babyzapi !!!e o varsta ff frumoasa
Multa sanatate si tie si lui bb , la anu' pe vremea asta sa sarbatoriti impreuna cu un strop de sampanie si pt. .
Distractie placuta in continuare
BON ANNIVERSAIRE !

Criss 23+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

aaa am uitat Babyzapi legat de statul la soare , am fost vara asta la strand in Elvetia si erau o gramada de gravidute super bronzate si cu copilasi mici dupsa ele (chiar am ramas surprinsa sa vad asa de multe ) ideea e ca daca ar fi asa de nociva expunerea la soare nu cred ca ar sta ele asa de relaxate (sau nu le-ar lasa altii sa stea ) bineinteles nu in orele de amiaza .Daca stai dimineata si dupamasa si te mai si protejezi cu crema si o umbreluta ceva nu cred sa fie vre-o problema !

Criss 23+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Babyzapi, La multi ani! Sa fii sanatoasa si tu, si bebe, si sa ai o sarcina usoara! Ce tanara esti....

Prin carti scrie ca n-ai voie la soare, pentru ca hormonii stimuleaza diferit secretia de melanina si apar tot felul de pete riscante...dar medicul meu imi spunea ca face bine aerul de mare si ca tb sa te protejezi cu creme si sa eviti soarele ala puternic...e bine sa ai grija, totusi, cu soarele!

wndyctygirl, sa ne povestesti maine cum a fost la carucioare...
...arata foarte bine ce ne-a trimis BraveGirl...multumesc inca o data pt mesaj...

Diana

24+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Diamisha si Criss va multumesc din suflet pt urari! Bebelusi sanatosi si frumosi si la termen va doresc si voua!

Andreyutza cu raurile si ameteala...sper ca au trecut si te simti mai bine...daca nu le dam bataita sa plece de la tine si un sa treaca si o sa uiti de ele.

WndyCtyGirl suntem bine mersi, defilam cu burtica minuscula pe la plaja...auzi da" de unde stii tu ca-s io sexoasa daca tu pana acum nu ai avut parola de la webshots, a? si mai vroiam sa-ti zic ceva dar la naiba ca am uitat.
Ah! si cu negotul cu lucrusoare pt bebe eu nu ma bag iubita pt ca acum ma axez doar pe puturosenie si dupa ce vine bebe toata atentia mea e pe el...si pe sot...si pe mine...timp de altceva nu o sa mai am.

Alexa felicitari pt bebita sa cresteti mari si frumosi in continuare si sa auzim numai de bine!

Ginye imi pare rau ca ai pb cu placenta, habar nu am in ce consta pb ta, dar sper ca bebita sa fie bine in continuare.

Va dulce pe toate si va invit la petrecerea mea virtuala

Babyzapi fericita 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Diamisha,
perfect normal ce ti se intampla in burtica...uite www.youtube.com/watch?v=pMpMoeIgwoQ" target="_blank">aici o exemplificare
zici ca a durut?!stai sa vezi ce te asteapta...,da-i frumossssss,tare frumosssss,ce-o sa-ti mai doresti burtica dupa...
Vrabiuta,Diana,
discutati pe mess,da' concluziile va rugam sa le spuneti aici
sant f curioasa sa stiu parerea voastra,mai ales ca eu eram 50%-50%...
Andy,
te-am asteptat cu bratele deschise,baga repede mesaje cu povesti si poze
Mav,
din doua mese begoase,sper sa nimeresc si eu una...cum merge operatiunea 'caruciorul'?daca ti s-a pus pe quinny zapp,da-mi pm sa-ti vand un pont

Mamica stralucitoare
26+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Babyzapi

Cum de te-am scapat nenica????De obicei sunt creiere mai luminate decat al meu care tin evidentza....in fine, noi te iubim si ne lipsesti....
Ei bravo acum....de unde stiu ca esti sexoasa....de la barbata-tu cu care am avut o idila anul trecut si a renuntzat la mine in favoarea ta...nah, c-ai aflat si secretul secretelor acum...
Bravo pentru sampanie, n-are nimic , garantat, si io am lins un sfert de campari orange sambata trecuta...mai bine iei o gura decat sa lepezi, nu????
La fel si cu soarele...daca nu exagerezi si nu stai in orele de varf esti ok...tre sa ai grija sa nu se incalzeasca sucul din burtica, atat..si sa nu te arzi, caci daca faci insolatie...e clar, nu????

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La muuulti ani,Babyzapi
muulta santate,muuulte impliniri
bb sanatos,somnoros si papacios

Wndy,
cantaretii tai au luat-o pe ulei si-au cam intins hora,mai scoate cativa ca-s tare ametiti
cand vb de colet ca face o luna juma',te referi la vapor?nu de alta da' astia cam au reerinte proaste fie ajung la timp,fie ajung f tarziu,fie nu ajung deloc...

Mamica stralucitoare
26+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Elilov cuscra, tine fata pumnii, o sa fie bine, promit....

Dandusa voua va plac taurasii, noua ne plac fecioarele...pasare de nopate ce esti! Si de-aia...geloASA PE CANTARETII MEI....
tre sa o tai, da' va pup dulce pe toate si va vad maine dimineatza, cND O SA AM MUUUUUUUUUULT KK IN CHILOTI PENTRU ECO...
sorry, am scris cu litere mari,n-am timo sa sterg, tre sa fug...dandusa, da, la vapor ma refeream, eu am auzit numai lucruri bune despre firma cu care i-am trimis colet lui maica-mea acum o luna..astept sa ajunga...i-am livrat niste creme Victoria Secret...te tin la curent

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Buuuun. Avand in vedere ca W.girl/Deea (cu un e sau 2) nu vrea sa-mi vanda pontul cu stransul banilor pt. bebe, nu-mi ramane decat sa-mi storc creierii singura.....

Dar mai bine sa ma gandesc la concediu...a fost frumos, cu soare, piscina si plimbari, cu mic dejun bufet suedez la care am mancat ca purcelul (niste omlete facute in fata clientului.....mmmm, un deliciu), cu cina buna (in principiu paste), cu parcuri de distractie...a fost superb.

Am avut control pe 24 iulie si il am pe urmatorul pe 4 septembrie (cam mare distanta intre ele, nu?). Am avut si ultimul eco (cel de la 19 saptamani) l-au masurat pe bebe, l-au studiat si au zis ca totul e ok si am aflat ca vom avea......un baietel!

Inca mai citesc din urma, am inteles ca ati discutat de carucioare, ca este undeva o lista cu cele necesare pt. bebe, dar n-am apucat sa intru in detalii.

Eli, Amalia, Oceanborn: Cum mai sunteti?

Bravegirl: Esti bine? Am vazut ca ai avut ceva probleme.

Babyzapi: La multi ani, ma belle!

Felicitari fetelor care si-au vazut si masurat puiutzii la eco.
Sa fiti sanatoase si voi si bebelusii!

Andy 20+

Mergi la inceput

Andy baby, nu, n-am vrut sa te fierb in suc propriu....nooooooooooo...efectiv am avut mult de dat la coasa....
Pontul cu sut de dolari ti-l vand, da' tre sa cotizezi....dupa cate bine stii, nimic nu e pe gratis in america de Nord.
Pai de unde pacatele mele crezi tu ca pot eu sa pun de-o parte 100 de para pe zi...n-am reusit sa pun un sfantz pana acum si ma lamentez ca curca bolnava la barbat, prieten si alte urechi prietene in prag de psihoza...da' nici nu fac nimic...tine cont ca din noiembrie raman fara munca...si e drept ca nici nu vreau sa ma mai intorc la ei dar ramanem fara un venit...o sa dau ectii la capitolul smuls arul din cap, dar ma descurc io cumva...
Ziceam ca mananc suta, nu ca o pun deoparte...ca raspuns la superstitiile cu margele in jurul gatului, haine cumparate dinainte, samd....uite asa mi-am facut si io superstitia mea, ca daca inghit o suta de para in fiecare zi iese fata milionara...si noroc cu banii de la monopoly ca uite asa o mai pun si io de-un snack hranitor doua si nici multivitamine nu mai ingurgitez...ca deh, milionarii n-au nevoie de asa ceva...
Vezi sulfa mica, ca daca m-ai provocat iti raspund...stiam io ca vrei sa ma asmuti sa scot ceva de taiat bilete....
Nu, nu prea sunt innebunita dupa America....not anymore ...dar nici acasa nu vreau ...uite asa, cu fundu'-n doua luntrii, penduland intre doua lumi...m-ar tenta Europa totusi...ah , gata, ma duc la Cherieactiv ca si-asa ma iubeste mult....UNDE ESTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?????
La voi in Canada am inteles ca e mai acceptabil...iti place????

24+ cu

Mergi la inceput