Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(63)
Raspunsuri - Pagina 6
diamisha spune:
Ginye, imi pare rau ca medicul ti-a dat vestea asta, sper sa nu reprezinte o problema reala si sa fiti ok pana la sfarsitul sarcinii...
BraveGirl, ce carucior vrei tu din USA? Soacra mea traieste pe-acolo de vreo 20 de ani si poate ii dau o tema ![]()
Wndyctygirl, te rog trimite-mi si mie lista pe dduhanov@gmail.com, cred ca mav nu mai este la calculator acum. Iti mai tinem companie pe forum, daca te-ajuta sa n-adormi :-)
Vrabiuta, tu hotarasti ce faci. Ti-am spus, eu i-as cere o explicatie macar de banii aia, fara nervi si fara scandal, dar macar sa nu-si inchipuie ca merge si-asa...ma revolta foarte tare ca sa fim trasi in piept pe banii nostri, care oricum nu sunt putini pentru genul asta de servicii.
Se-nmultesc fetitele la odiseea noastra...era o vreme cand numai baietei sa anuntau...![]()
24+
Sonia
BraveGirl spune:
Uitati link-ul pt carucior: http://www.orbitbaby.com/products/ois.html
==========
Corina
22+ 
My baby
Albumul meu
vrabiuta spune:
diana - un bebelus la nastere are in medie aprox 75 ml de sange per kg corp (deci un copil de 3,5kg are aprox 263 ml de sange). la nastere o parte din sange e in placenta, o parte in cordonul ombilical si o parte in corpul bebelusului. pentru a obtine o cantitate mai mare pentru banca de sange, medicul intrerupe rapid fluxul sanguin intre placenta si bebelus, cu clema, inainte ca pulsatiile cordonului ombilical sa se opreasca. cantitatea pe care o recolteaza o banca este intre 20 si 200 ml, cu cat mai mare cantitatea, cu atat celulele stem vor putea fi folosite la o greutate mai mare a copilului/adultului. dar daca bb are cu totul 300 ml si banca ia, chiar si 100 ml... vorbim de o treime din sangele bebelusului!!! intreruperea prea rapida a fluxului sanguin din cordonul ombilical a fost investigata si sunt articole (cauta cu delayed cord clamping). discutia e lunga si nu vreau sa monopolizez subiectul... ne auzim pe mess mai bine ![]()
o seara frumoasa tuturor!
impresii de calatorie
wndyctygirl spune:
Breeeeeeeeeeeeee...mishto sistemul orbit...demential...io am sa ma duc exact in seara asta cand ma car de la munca...hm..sau poate maine dupa ecogrfie sa-l investighez pe viu si te tzin la curent....
mie imi placea mai mult bugaboo...uite, aici sunt toate la care am acces
http://www.galttoysgaltbaby.com/16660.1.55038.53685/Strollers/Bugaboo.html
da' nici nu sunt scumpe nene....zau....mai am putin si m-apuc de hiperventilat de la preturi...
Diamisha merci frumos pentru suport...ti-am trimis lista; m-am trezit....m-au trezit pretzurile...
24+ cu 
BraveGirl spune:
M-ai imbolnavit cu linkul ala. Eu imi doresc un landou Inglesina care la noi cel mai ieftin l-am gasit la 30 milioane. La voi e 799$. Imi vine sa emigrez in SUA.
==========
Corina
22+ 
My baby
Albumul meu
wndyctygirl spune:
Bravegirl nu te-as sfatui sa emigrezi aici..e de KK... dacaa esti o fiintza invatzata cu o viatza sociala diversificata si tonifianta mori de deprimare...cam asta fac io acum...
dar sunt atat de excitata de carucioarele astea incat imi vine sa plec acum sa le vad....bashca dat juma de salariu pe ele...
Pe bune acum...iti iau ce vrei tu de aici si iti trimit...banii poti sa ii dai lui mama, tre sa gasim doar o metoda de transport viabila....cel mai ieftin e cu coletele de la pocaiti, dar ajunge intr-o luna jumate..as aca hotaraste-te repede, si da-mi pm sau mail....
Eheeeeeeeeeeee...io v-am spus ca la noi sunt mai ieftine...de cand urlu sa o punem de o afacere si nu vreti nene niciuna...poate mi se explica si mie de ce....
24+ cu 
BraveGirl spune:
Din lipsa de fonduri...si apoi nu e asa simplu. Cumperi mai ieftin, dar daca adaugi transportul si toate celelalte chetuieli ajungi la preturi destul de mari. Si ca sa ai succes trebuie sa-ti faci stocuri. Pai cine are bani sa-i bage in stoc?
==========
Corina
22+ 
My baby
Albumul meu
Andy08 spune:
Bine v-am regasit, burtici! Am revenit din concediu, a fost frumos, dar scurt. N-am prea citit din urma, dar sper ca sunteti bine, sanatoase si vesele.
W.girl: Ia spune tu, puiule, cum faci sa pui 100$/zi deoparte pt. piticutza? Ca vreau si eu reteta
. Vad ca-ti place si tie in State tare de tot....
.
Olivia, Otilia, Flori: Pe unde sunteti?
Anes, Dandusa: 
Andy
17+
babyzapi spune:
Buna mamicutze dragi!
Scriu si eu pe fuga fuga! Azi am avut o zi frumoasa, am implinit 24 de anisori
si desi e primul an in cre nu sarbatoresc cu familia si prietenii mei m-am simtit foarte bine. Am baut si 2 paharele de sampanie sper sa nu-i dauneze lui bebe...
.
Mey fetelor...o problemuta! A sarit toata frantuzimea pe mine ca cica NU E BINE SA STAI DELOC LA SOARE CAND ESTI GRAVI! ca cica poti face pete pe tine d-alea cancerigene...ceva de genul...eu stiam k e ok...acum nu mai stiu ce sa cred.
Cherie ma cherie suntem langa Marsilia, la mare, unde e frumos si bine.
Elilov ma bagasesi in sperieti cu durerile de spate...relaxeaza-te si sper sa nu mai apara nenorocitele.
Andreyutza sarut mana pt mesaj. Am fost super placut surprinsa, esti o dulce si iti multumesc tare mult. Datorita tie m-am trezit cu zambetul pe buze.

Fetelor mai am de scri dar revin mai tarziu k are treaba pe net sotul, ok DEA?
Babyzapi
fericita 22+ cu 
elilov3 spune:
seara buna
dea cuscra
nush de unde au aprut durerile...azi vad ca daca am fost mai cumintica nu prea mi-au dat tarcoale...![]()
ginye uff nush ce sa zic cu placenta asta a ta speram sa ducem sarcina la termen nu...alta moda nici nu ma gandesc...e bine ca bb e in grafic 

babizapy chiar ma gandeam pe unde umblii 
pe mine iar ma luara niste dureri usoare acuma cred ca numai pot sa stau deloc pe scaun...deci o sa scriu din picioare...ca un cal ![]()
ehehe si cat mai epana la termen
..neste optimism cine imi arunca si mie ? ca magne b6 numai face fata ![]()
va pupacesc si va doresc numai bine
zilele astea o mai raresc o sa stau ca o mami cumintica ![]()
24+
Dimitrie