Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(63)
Raspunsuri - Pagina 5
BraveGirl spune:
Gynie- imi pare rau ca ai probleme cu placenta. Eu nu stiu sa-ti zic nimic in legatura cu asta. E prima data cand aud termenu. E bine ca bebe se dezvolta normal. Multa sanatate si ai grija de tine.
==========
Corina
22+ 
My baby
Albumul meu
mnarcisa spune:
Diana am primit. multumesc,
Corina si eu sunt cam in ceata cu carutul. Am vazul unul care mia placut dar era scump rau (30 mil) si parca nu imi vine sa dau atstia bani, avand in dere toata lista de cumparaturi
Narcis George bobocel premiant de cl I si
Narcisa
22+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
regulile trebuiesc invatate, ca apoi sa ne permitem sa le incalcam
mav spune:
Narcisa, Dea, v-am trimis lista pe email.
Ginye, imi pare tare rau
ca treci prin asta...
nu stiu ce sa-ti zic, n-am mai auzit pana acum... pot doar sa dau o cautare, dar as obtine rezultatele pe care le poti vedea si singura....
27+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
wndyctygirl spune:
Ginye bebe se poate hrani, da, si este o mare diferentza intre risc de decolare de placenta si decolare de placenta per se....
In orice caz, tre sa stai linistita , sa nu care cumva sa faci efort, sex, etc...menajeaza-te , du-te la mani, la pedichuira, bucura-te de viatza....
Now, am o pretena buna care a avut decolare de placenta si a nascut fetita la 6 luni,dar n-a stat linistita o secunda...pustoaica e ok, o minune vie, n-are nici un fel de probleme, doar ca e putintel mai micutza...dar n-are decat doi ani si recupereaza puternic!!!!
Decolarea de placenta (separarea placentei de peretele uterin), logic grabeste nasterea...cauzele sunt in general traumele( accident, cazaturi) dar si pierderea de lichid amniotic si problemele cu cordonul ombilical sau vasele de sange..la tine e clar faza cu venele varicoase, si sincer ma mir ca nu le ai si pe picioare...
Pericolul devine iminent in momentul in care ai sangerari, dureri masive de burta si spate, contractii foarte dese...dar nu sta cu sabia lui damocles asupra patului, asa cum am mai spus....ai doar grija de tine si menajeaza-te...
24+ cu 
monicus spune:
Multumesc frumos wndyctygirl pentru gandurile frumoase. Asemenea va doresc si eu voua. Da.. vedem atunci... ce va fi.... peste 10 ani.....
Sanatate sa fie si sa auzim numai de bine....
Acum plec la masa romantica.....
19+
criss703 spune:
Ceau fetelor !
Gynie sper sa treci cu bine peste aceasta problema ...chiar nu mai citisem si de ea ...of Doamne cate mai sunt , stai cumintica si te odihneste , citeste , uita-te la tv....profita acum ca dupa nastere nu stiu daca mai e timp de asa ceva 
Mav te rog cand poti timite-mi si mie adresa mea de la contul comun de la poze , adresa de mail e cristifrance@yahoo.com
, multumesc anticipat
Criss
23+
http://community.webshots.com/user/criss703
wndyctygirl spune:
Mav, Diana multumesc frumos pentru mailurile calduroase..n-am apucat sa vad decat lista deocamdata, mi s-a opit rivirea pe mingea din cauciuc pe care ar trebui sa o strang in mana inmitimpul travaliului...n-am nevoie, pentru asta am gatul lui barbata-miu sau si mai bine...pe cel al socrelei...
Mav am plans puternic cand am vizualizat link-ul tau...realizez cat de toanta pot fi deprimandu-ma pentru una si alta cand de fapt, singurul lucru care conteaza e bebelina sanatoasa...care vine la mami...ce minune vie!!!!
Diana si pe mine ma bantuie gandul de celule stem....n-am citit intensiv, insa pot sa iti spunca am cam lasat-o balta cand am citit ca nu le pot conserva decat max 10 ani deocamdata...hmmmmmmmm...
La capitolul "profetii si superstitii" stau prost honey, deocamdata ma straduiesc cate o bancnota de 100 de para in fiecare zi pe post de multivitamine ca sa iasa copila milionara...avand in vedere ca funduletul ei va fi un slot continuu pentru credit cardurile lui mami...
mai dati-mi idei ca uite ce debitez...
Pe bune acum, ieri m-am oprit la Carter's ( magazin celebru pentru toale de calitate pentru copii), aveau sale-uri majore si am luat vreo 25 de chestii cu doar 150 de dolarei..nu va pun poze ca pe urma ziceti ca ma dau mare....
Bravegirl baby, anytime...cu cea mai mare placere. Da' ce carutz vreti voi????
24+ cu 
wndyctygirl spune:
Efectiv imi pica ochii-n gura de somn....si mai am de stat 6 ore la munca........
sorry ca mamanc cuvinte, am vrut sa spun ca mananc cate o bancnota de 100 in fiecare zi....
cred ca sunt si spuizata emotional, maine iar ne ducem la eco morfo...ce sa-l mai intreb pe nenea doctorul, ca pana acum ma multumeam doar cu raspunsurile lui...
24+ cu 
criss703 spune:
wndyctygirl stiu cum e sa-ti pice ochi in gura de somn , chiar azi am patit si eu dar am plecat cu 2 ore mai devreme ...special ca sa dorm
...si ce bine a fost !!! Bine nu am norocul asta in fiecare zi
.Bafta maine la eco morfo sa fie totul in grafic , de intrebat nici eu nu prea intreb dr.(cand mai puneam intrebari mi se spunea ca daca e ceva in neregula imi spune el
)asa ca...
Criss
23+
http://community.webshots.com/user/criss703
crismargrg spune:
Buna fetelor,
Va impartasesc frustarea legata de mult asteptata ecografie morfo-fetala. Eu nu m-am ales decat cu 2 poze (una singura inteligibila) si cu concluzia ca bebe e bine si e fetita(uraaa
). Si nici n-am putut sa spun mare lucru pt ca doctorita la care aveam programare la Medlife a plecat in concediu si m-a lasat balta asa ca s-a indurat dr Albu printre picaturi sa se uite la bebele meu.
MAV iti dau si eu adresa crismargrg@yahoo.com, daca ai timp te rog sa-mi trimiti si mie lista si de asemenea sa-mi schimbi carutul bleu cu unul roz, frumos, asa cum merita Biencuta mea.
Mersi mult.