Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">CAND SE NASTE UN COPIL

27+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Foarte frumoasa prezentarea!!!

Mada 19+

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

oauuu Mav .... aproape ca am plans

Narcis George bobocel premiant de cl I si
Narcisa 22+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

regulile trebuiesc invatate, ca apoi sa ne permitem sa le incalcam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

adresa mea este smnarci2000@yahoo.com

Narcis George bobocel premiant de cl I si
Narcisa 22+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

regulile trebuiesc invatate, ca apoi sa ne permitem sa le incalcam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Foarte frumos.
Pe unde sunt oare Wndyctygirl si Cherie? Ca parca nu au mai scris...

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

Tocmai vinn de la echo. Bebe e bine, e dezvoltat corespunzator varstei sarcinii.
Colul s-a scurtat putin.
Problema e la placenta: placenta varicoasa. Pericol: decolare de placenta. Stie cineva mai multe despre asa ceva? Poate ma puteti lamuri si pe mine mai mult decat a facut-o doctora. A incercat sa-mi spuna ce si cum, dar mare lucru n-am inteles decat ca placenta de poate desprinde mai repede decat ar trebui. Daca placenta e plina de aceste vene, bebe se mai poate hrani corespuzator?

Pupici pe burtici!

ginye 27+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
nu mentioneaza nici faptul ca exista riscuri pentru copil in cazul in care cordonul ombilical este intrerupt prea devreme,

Vrabiuta, eu nu am inteles ce ai vrut sa zici aici. Poti sa detaliezi?

Cat despre cantitatea de sange, am auzit ca la Cord Blood Center se intampla destul de des sa nu ajunga decat pt un copilas de 12 kg...de aia mai si gandesc sa-i contactez pe cei de la Cryo Save, acolo cica nu se intampla asta! De regula sangele recoltat ajunge pt. o persoana de pana la 100 kg. Dr mea mi-a recomandat sa ii contactez pe acestia si nu pe cei de la Cord Blood Center.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Bravegirl Prezent!!!!! Merci de apel, face bineeeeeeeeeeeeeeeee la orgoliu...mei, nu spuneai ca ai nevoie de nushce din Americhia?
Am o tona de treaba la coasa si nivelul meu de energie e scazut, nu prea mai dorm bine si ma bantuie si niste greturi cumplite si absolut inexplicabile...si am observat ca de cate ori mi-e greatza imi vine sa si plang, ii fac capul calendar lui barbata-miu la telefon juma de ora dupa care ma linistesc si zambesc tamp din nou...la toata lumea...sa vedem cine s-o mai speria ca ieri am naucit niste babe pe strada...am ranjit ca handicapata si se uitau cu o mila la mine...da' io nu-s asa buna ca Cherie si nu m-am ales cu promisiuni de carucioare....poate daca-mi imbunatatesc tehnica si ma axez pe baboi si baboaice o pun de mosteniri groase si le impart cu voi ca vad da de afaceri....nu va e foame deloc nene!!!!
CHERIE......BABYZAPI.....pe unde va plimbati figurile sexoase?????AAAAAAAAAa,noi suntem rudele sarace acum, nu mai suntem bagate in seama....

ELILOV pai ce faci cuscra,imi dai palpitatii???Mischa la patutz te rog, o sa fie bine , nu te ambala, cu cat te ambalezi mai mult cu atat esti mai aproape de a provoca contractii...mei mei mei...pentru linistea ta interioara ar fi bine sa vezi un doctor, dar la cate ati povestit despre ei cosntat ca majoritatea sunt niste imbecili lacomi...

Alexa honey, felicitari ( cu intarziere) pentru rezultatele bune, ieri n-am golanit deloc pe calculator si de abia acum am observatus ce copil exemplar ai produs...si ce daca nu seamana cu tine, tu cel putin stii sigur ca-i al tau...beneficiul de a fii femei, deh...

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Breeeeeeeeeeee...si stati asaaaaaaaaaa, ce , io n-am voie sa vad liste, poze si alte de-alea???Tzin minte ca a fost o criza cu ceva cont comun cand am aterizat eu in mijlocul odiseei....da' unde il gasesc, cum il accesez? Nu fiti zgarciteeeeeeeeeeeeee.....emailul meu e agrigorie@hotmail.com, MAV, Diana tzin si io mana mea grasutza si scurtutza intinsa....
Mai citesc si mai scriu....
Amalia aa....felicitari pentru bebeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
ANK sa-ti traiasca fetita, si da-i in puii mei de doctori imbecili....
Monicuscasa de beton in continuare draga mea, ooooooooohhhhhhhh....trei ani...sa vezi ce radem peste 10...

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Wndyctygirl- ma bucur ca esti bine. Sotul ar vrea sa comande carutul din SUA, dar eu inca nu sunt convinsa. Parca as vrea sa-l vaza ochii mei, sa-l pipaie manutele mele... Daca ne hotaram, te anunt. Multi pupici.

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput