Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Salutare gravidutzelor,
Care dintre voi sunteti pacientele d-lui dr. Moisa Marcel de la spitalul Giulesti?

Multumiri
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

ola...am fost ieri in militari la plaza la magazinele de bebe....
carucioarele scumpe de pe la 1800 ron unul chel....l-am vazut si pe cel de la chicco cu toate cele...dar pare fff mare, greu de manevrat si de depozitat....o sa pun acum poze cu noile achizitii.....a...m-a mai oprit si un tatic sa-mi explice sa NU arunc banii pe scoica...sau sa ma orientez la carucior in functie de ea...ptr ca nu foloseste mai mult de 2-3 luni.....taticii astia sfatosi....

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 24+ Deniel Alexi
------------------------

AMR 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

...si oferta www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/Carucior-pentru-copii-model-508.html" target="_blank">asta de carut sport+landou... am gasit-o in cta cu 900 lei!!!

27+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
citat din mesajul lui loren@

Flori felicitari pentru baietel si col!

Merci mult

------------------
Flori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

corina, body-uri din bumbac, cu capse... poti sa iei si fara maneci, gen maieu... si cu manecute lungi, i le dai direct pe piele!
iar pantalonasii.... stiu ca mie imi placeau mai mult cei gen salopetica cu tot cu labuta (sa nu razi, da' nu-mi vine un cuvant mai bun in minte acum).

27+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Deci...daca iau fara maneca, ii pun peste costumase cu labute.
daca iau cu maneca lunga, ii pun numai salopeta? Sau ii mai trebuie si o bluzita peste?
Nu ma pricep deloc

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

...am pus pozele de la shopping...acu o sa le pun pe alea noi cu burta...pazea

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 24+ Deniel Alexi
------------------------

AMR 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Mav,e super carutul!!!Eu le ador pe astea cu 3 roti si numai dupa ele ma uit!Si pretul mi se pare ok,fata de ce am mai vazut...

Corina si multumesc!Eu cred ca gynipralul e bun.In sapt 13 am avut o lama de lichid la polul anterior al sacului gestational si dupa 2 sapt de tratament cu gynipral...a disparut.

Ramo:eu zic ca statul la pat e cel mai indicat+no-spa.Pupici si ai grij de tine si de burtica.

Andreyutzu,Mav,Eli:

------------------
Flori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa- f frumoase lucrusoarele. Sa le poarte sanartos flacaul! Si eu am body-ul ala cu Tata munceste,mama cheltuieste

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

laura - o alternativa la scoica este un scaun auto cu "reductor" detasabil, cum ar fi asta:
http://www.kiddicare.com/wcsstore/ConsumerDirect/images/pwr/product-reviews/Car-Seats-Carriers/Birth-to-4-Years/Brevi/p/13802-Brevi-Grand-Prix-Silverline-Black-258-0-4yrs.html
eu am avut scoica pentru domnisoara mea, pe care am folosit-o fix patru luni! scaunul din link se foloseste pana la minim 3 ani.

impresii de calatorie

Mergi la inceput