Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

I-am dat medicului meu mesaj si mi-a spus sa iau pentru inceput, 3 Utrogestan dimineata si 3 seara si repaus...deci acasa cu mine...gata am plecat.

Ramo 20+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

corina, hai ma, ca ai inteles si o sa te descurci! pe bb nu tre' sa-l imbraci mai gros decat te imbraci tu... ai sa vezi!

alexa, frumoase hainutele, asteptam poze cu "burtoiul"!

vrabiuta, nu inteleg cum poti folosi scaunul acela de la nastere....?! poate gasesti un link mai bun, cu o prezentare, ceva...?? ca tot discutam ca avem nevoie de landou in primele luni....

27+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Corina,
eu am body-uri cu manecuta lunga...,mi se par mai utile...,daca este frigut in casa ii mai dau ceva peste...,poa' sa fie si un ilicel.panatalonii cu labute mi se par f folositori...,cat sant micuti se joaca cu labutele si sosetele nu prea stau la locul lor...
daca ai body-uri fara maneca nu-i bai...,ii dai peste un costumas ceva...sau doar o bluza cu maneca lunga...,te descurci tu...
cum adica sa nu scoti copilul o luna afara?!de ce,ca-i frig?si ce!il imbraci bine si-l scoti sa-i inghete nasul...ai sa vezi ce somn va baga puiul dupa...nu-ti face griji din pricina asta ti-o spun din experienta...,Crinuta este un copil f calit scos afara in C-ta din Noiembrie...,facuta baie zi de zi...si jur ca n-a avut niciodata mai mult de muci si razlet tuse usoara,ATAT!
aerul este sanatate curatasi daca vrei sa ai un pui sanatos,il scoti la aer,nu?!daca nu bate vantul f tare si daca nu este ceata nu ai nici un motiv sa tii copilul in casa,mai ales ca tu stai la curte,fericit-o!
ps:nici daca ploua/ninge nu il tii in casa,pui husa de ploaie la carut,iti iei cizmele de cauciuc si prin balti cu voi,la relaxareeeeeeeeeeee

Mamica stralucitoare
26+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

gata si pozele cu bila frontala...celulita laterala...

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 24+ Deniel Alexi
------------------------

AMR 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alexa hot very hot mama
25+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Eu am folosit scoica pana dupa an si ceva...dar domnisoara mea era firicel, la un an avea vreo noua, zece kile, daca nu chiar mai putin...Scoica noastra avea doua pozitii, se putea pune si astfel incat copilul sa stea ca intr-un fotoliu. Acum am scoica de la chicco, scrie ca merge pana la 13 kg. Scaunelul pus de Vrabiuta e super bun, daca nu luam trio-ul cu scoica, sigur luam unul de genul asta. Bebe sta in reductor in primele luni, nu direct in scaun.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

oooaaaaaooo [il] Alexa mama, da' sexy mai esti. ce celulita, ce cat o vaca? pai sa ma vezi pe mine balena si cu celulita cat pt toate fetele. si mai sunt si alba ca branza, ce spun eu ca branza ca si branza se mai ingalbeneste dar eu, nimic.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
19+

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mav

vrabiuta, nu inteleg cum poti folosi scaunul acela de la nastere....?! poate gasesti un link mai bun, cu o prezentare, ceva...?? ca tot discutam ca avem nevoie de landou in primele luni....

scaunul are reductor... merge in primul rand pt grupa 0+ asezat cu spatele la sensul de mers si dupa ce copilul creste 9+ asezat cu fata spre sensul de mers...
reductorul este o salteluta care face ca bb mic sa stea comod in scaunul ala imensssss,dupa ce creste scoti reductorul si pastrezi scaunul normal...,deci 2 in 1 daca se poate spune asa...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Alexa,
esti o burtica tare frumusica,meiii da' ce manechiura ai...o sa-i duci dorul dupa ce vine bb

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa- da unde ai pus maica kg alea? Esti sexoasa rau...Eu arat ca o albina din desene. Am 2 bete si in sus sunt un butoias.
Dandusa- ma gandeam ca daca am DPN 30 nov, e posibil sa ninga si nu cred ca ies in fiecare zi cu bebe afara. Si atunci ma gandesc ca 3 costumase pt o luna ii ajung. Sa iau mai mari, ca sa fiu sigura ca ii vin. Nu stiu, asa ma gandeam eu. Oricum, daca vremea e frumoasa si ies cu printesa des afara, normal ca o sa-i mai iau hainute. Si inca o intrebare tampa: cum imbrac copilul iarna cand ies? Daca am landou, ii pun plapumioara pe el si atunci nu ii mai pun costumas de fas gros, sau ii pun?
Cred ca va inebunesc de cap...

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput