Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(63)
Raspunsuri - Pagina 12
Alexa.1983 spune:
Dandusa...imi pun si eu manusi, tampoane, vata, dop... pe varful unghiilor...si tot nu le tai...
Elilov....
la mine...sau la tine????
Andreyutza....sunt genul tziganca...daca ma vede soarele 1 secunda...ma Cabralesc toata...
...Vine un
la mami...
...Poze bebe!!!...
LAURA
24+ Deniel Alexi

------------------------
AMR 16 sapt 

mav spune:
diana
, dandusa
, merci pt raspunsuri! da' eu
tot nu pot sa-mi imaginez cum vine asta... tre' sa vaz cu ochii mei....
aaaaaah, asa ma streseaza chestiile astea....
sunt foarte agitata si nu-mi place...
alexa, esti taaare
intr-adevar! tre' sa treci la cura!
27+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Alexa.1983 spune:
Draga mea Mav,
Avand in vedere stresul si sangerarea oculara provocata de imprastierea urmatoarelor cuvinte pe monitorul laptopului meu "alexa, esti taaare intr-adevar! tre' sa treci la cura! " ....nu pot decat sa-mi impartasesc urmatoarele sentimente si trairi

......
Cu respect
...Vine un
la mami...
...Poze bebe!!!...
LAURA
24+ Deniel Alexi

------------------------
AMR 16 sapt 

BraveGirl spune:
Alexa- de ce plangi fetita? De sexoasa ce esti???
==========
Corina
22+ 
My baby
Albumul meu
mav spune:
corina, eu tin minte de la sebi (nascut la inceputul lui feb. si scos afara cam la doua sapt de la nastere), ca il imbracam absolut normal (nu mai gros decat pe mine): body+ costumas de bumbac+ costumul gros si doar daca era mai frig, ii puneam si paturica/plapumioara, daca nu, nu. si niciodata nu i-am pus fular la gura, nu e indicat!
si acum, ca-i mare, la fel, mai mult decat maieu+bluza de bumbac nu-i dau pe sub hainuta/ geaca groasa, ca altfel transpira. iar la picioare, dres de bumbac +pantaloni (iarna grosi, captusiti), iar toamna/primavara... blugisori.
27+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
dandusa spune:
Corina,
hai sa-ti spun cum voi proceda eu...
pt iesit afara la plimbare il voi imbraca cu un body cu maneca lunga ,pantalon cu labuta,peste astea un costumas intreg mai grosut ca www.marksandspencer.com/gp/product/B001AQOBZS/ref=pd_sbs_3/026-2010091-1163600?ie=UTF8&mnSBrand=core" target="_blank">asta si peste un costum cu tot cu gluga/labute/manusi ca www.marksandspencer.com/gp/product/B0019FJWZE/sr=1-4/qid=1217498764/ref=sr_1_4/026-2010091-1163600?ie=UTF8&node=&m=A2BO0OYVBKIQJM&keywords=&mnSBrand=core&size=9&rh=n%3A48167031%2Cn%3A48168031&page=1" target="_blank">asta
daca ti se pare frig,iti ieu cu tine o patura si il infesi in ea sau il inveslesti cu ea...
pt dormit si pt casa costumasele www.marksandspencer.com/gp/product/B001AQPKPS/sr=1-5/qid=1217498930/ref=sr_1_5/026-2010091-1163600?ie=UTF8&node=&m=A2BO0OYVBKIQJM&keywords=&mnSBrand=core&size=9&rh=n%3A48167031%2Cn%3A48769031&page=1" target="_blank">astea sant super bune...,se imbraca f usor si sant f comode.
3 costumase pt prima luna mi se par putine...,bb o sa fie un kkcios si daca nu iese kk din pampers sigur recurgiteaza, o sa-l schimbi in medie cam de 3 ori pe zi...,mai bine sa ti le iei mai maricele decat sa nu ai deloc...si sa dai fuga la magazinul din colt care are preturi pe masura...![]()
Mamica stralucitoare
26+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
BraveGirl spune:
Dandusa- mersi pt info. Eu ma refeream la 3 costumase din alea tricotate. Pe care le pun peste body si pantaloni. Am luat de la Z si mi se par scumpe ca sa iau mai mult de 3 pt varsta de o luna. Ziceam sa le iau mai mari, ca oricum le pun peste altceva. Nu stiu, eu de aia ceream sfaturi.
==========
Corina
22+ 
My baby
Albumul meu
mav spune:
dandusa, ca de obicei, la obiect!
total de acord cu tine!
27+
BraveGirl spune:
Dar un costumas din ala gros pt o luna, e suficient, nu? Ma refer la cel din link-ul tau, alb. Ca la noi am vazut ca sunt scumpe rau. Vomit daca trebuie sa iau si din astea mai multe. Ma gandesc ca astea de o luna sunt mici rau si nu rea apuci sa le poarte.
==========
Corina
22+ 
My baby
Albumul meu