Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Dandusa ai PM

------------------
Flori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

corina, e suficient un costum gros (cum e cel alb), insa ii cumperi cam pt 3 luni (cred ca tot prima masura e). dar, cel mai bine astepti sa nasti sau sa fii aproape de termen, sa stii cat de mare e bb... ca una e sa ai nou-nascut de 2,5kg si alta... de 4kg... nu se mai potrivesc hainutele!
o tipa care a nascut odata cu mine, avea copil de 5,250kg.... toate hainutele ce i le cumparase erau imposibil de imbracat! a trebuit sa-i cumpere inca o serie de lucruri pt 3-6 luni... de purtat in prima luna de viata.

27+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele la noi se gasesc haine pt bebelusi la M&S?

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mav - scaunelul are un sistem de culisare sub el si se lasa pe spate, iar bb sta exact ca intr-o scoica.

in privinta recoltarii de celule stem - eu personal nu o voi face, dupa cum stiti. voi avea grija ca la nastere ginecologul sa nu puna clema pe cordon mai devreme de 3 minute dupa ce iese piciulica, pentru ca sangele placentar sa ajunga in sistemul vascular al bebelusului. cantitatea de sange ramasa in cordon si placenta va fi cu siguranta insuficienta pentru prelevarea si stocarea la o banca de sange, pentru folosirea ulterioara. daca as fi sigura ca medicul meu ginecolog va pune clema imediat pe cordon si acel sange placentar atat de valoros pentru bebe nu ar ajunge la el ci in cosul de gunoi, as apela la o banca de sange.
pentru ca e un subiect relativ nou si sunt multe informatii de sintetizat, cred ca cel mai bine este ca fiecare mamica sa se informeze si sa ia decizia cea mai potrivita pentru ea. spor la citit!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mav- eu ma agit acum pt ca vreau sa dau comande de pe net. Si vroiam sa-mi fac o idee. Eu oricum sper sa aiba macar 3 kg puiutul meu...mai mult nu cred. Ca eu sunt o mata necajita. Nici nu am unde sa tin un bebe mai mare...dar mai stii? Poate bat recordul.
Eu ma agit din cauza problemei mele. Eu stau cu bagajul pt mine la usa, in caz de trebuie sa ajung la spital. Asa ca vreau sa iau si pt bebelina acum ,cat inca pot eu sa vad ce si cum. Ca daca ma interneaza in spital, nu mai am eu timp de cumapraturi. Si vreau macar strictul necesar. O sa dau comanda de body-uri, pijamalute si costumase de stat in casa. Apoi oi vedea ce mai cumpar.

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Dandusa,am vazut ca ai rezolvat.Merci mult si scuze inca o data

------------------
Flori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
citat din mesajul lui BraveGirl

Fetele la noi se gasesc haine pt bebelusi la M&S?

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

da,in mall baneasa
au si reduceripersonal mi se par chiar ieftinute raportat la calitatea lor...
ultima data i-am luat Crinutei 2 perechi de pantaloni de toamna,grosuti la 34 de ron ambele...super material,super model...doar ca i-am dat pt ca fiica mea este slaba si-i cadeau la propriu de pe ea...sa mai spun ca erau marimea 6-9 luni?!
body-uri cu maneca lumga aveau la 10 ron buc in set de 7 buc parca...,plus altele si altele...,nu prea am pierdut vremea ca n-aveam bani si Claudiu ne astepta la usa

Mamica stralucitoare
26+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui flori76

Dandusa,am vazut ca ai rezolvat.Merci mult si scuze inca o data

------------------
Flori 18+

ti-am trimis pm
nu-ti face griji,se mai intampla...,cu ocazia asta ti-am vazut si eu burtica minunata,esti slabuta si draguta

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Mav,
poate te ajuta www.bebeplanet.ro/trusoul-bebelusului/carucioare-bebelusi-2.html?limit=10&limitstart=0&orderby=product_name" target="_blank">site-ul asta

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui dandusa

ti-am trimis pm
nu-ti face griji,se mai intampla...,cu ocazia asta ti-am vazut si eu burtica minunata,esti slabuta si draguta

------------------
Flori 18+

Mergi la inceput