Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(63)
Raspunsuri - Pagina 14
BraveGirl spune:
Dandusa- mersi de info. Cum ma simt mai bine dau o tura pe acolo. Eu nu am intrat la ei ca nu prea eram icantata de hainele lor. Nici nu stiam eu ce pierd....
==========
Corina
22+ 
My baby
Albumul meu
madutza_bra spune:
Buna fetelor,
Pentru picioare umflate wsi dureroase aveti vre-un remediu?
Eu stau toata ziua la birou, iar de la pranz ma dor fff rau picioarele
. Seara imi vine sa plang de durere.
Pup!
Mada
19+
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
Ramo2007 spune:
Fetelor, daca e vreo problema cu colul se rezolva cu Utrogestan si No-Spa?
Am tot felul de idei in cap...
eram sigura ca se intampla ceva cand medicul meu e plecat...asa sunt eu ghinionista 
Daca merg la camera de garda de la spitalul medicului meu, ce sa-i spun medicului sa-mi faca, numai eco sau si control?Ce fel de eco se face pt a vedea colul, transvaginala sau abdominala?
Of...si nici nu sunt epilata, abia sapt viitoare am programare la cosmetica...si nu prea-mi vine sa bag lama (n-am folosit niciodata).
Ramo
20+ 
Puiutul meu scump
flori76 spune:
Ramo,mie la eco abdominala mi-a dat detalii despre col.Asa ca mai bine te duci la o eco,sa te linistesti.Si am vazut ca de cate ori i s-a parut ceva in neregula cu colul,dr meu mi-a prescris gynipral...N-ai cum sa iei legatura nici macar telefonic cu medicul tau?Te pup
------------------
Flori
18+ 
mav spune:
dandusa
merci! mi-ai dat de lucru....
am mai vazut la carrefour o oferta interesanta 2 in 1 de genul www.RECLAMA ILEGALA.ro/scripts/prodView.asp?idproduct=2100" target="_blank">asta carucior cu landou detasabil de la primii pasi, vreo 700-800 lei... chestia e ca scaunelul sport se prindea de cadru cu niste fermoare... nu mi s-a parut prea grozav din punctul asta de vedere...
...ce bine de voi ca v-ati hotarat si ati rezolvat... (am vazut si eu ce-ati cumparat voi, la selgros
)
27+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Ramo2007 spune:
Flori76, dr meu nu e in tara, i-am dat mesaj si i-am spus ce ma doare.A spus sa iau 6 Utrogestan, 3 dim si 3 seara si repaus....
Ramo
20+ 
Puiutul meu scump
mav spune:
madutza, reduci consumul de sare, la fiecare ora de stat pe scaun, cel putin 5 minute te ridici si te plimbi (chiar si in birou, dar ar fi de preferat la aer!) si poti folosi pt picioare Lioton gel- mie mi l-a recomandat dr mea OBG (pe langa Detralex 2tb/zi- pt reglarea circulatiei- eu am probleme destul de mari cu hemoroizii)!
27+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madutza_bra spune:
quote:
citat din mesajul lui mav
madutza, reduci consumul de sare, la fiecare ora de stat pe scaun, cel putin 5 minute te ridici si te plimbi (chiar si in birou, dar ar fi de preferat la aer!) si poti folosi pt picioare Lioton gel- mie mi l-a recomandat dr mea OBG (pe langa Detralex 2tb/zi- pt reglarea circulatiei- eu am probleme destul de mari cu hemoroizii)!27+
Multumesc, mav. Ma mai ridic de la birou, dar de cand sunt gravi, mancarea fara sare nu mai are nici un gust
.Am sa incerc si Lioton.
Mada
19+http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
flori76 spune:
Fetelor,eu am plecat in sarcina cu 56kg,din cauza greturilor am scazut la 54 si acum,cu chiu cu vai,am ajuns la 55kg.Credeti ca pentru sapt 18 e bine?Sau ar fi trebui sa iau in greutate pana acum?
------------------
Flori
18+ 
Otiliav spune:
Noi am revenit la Bucuresti. Nici nu stiu cand voi avea timp sa povestesc tot ce am facut prin concediu si sa pun poze, probabil in Norvegia.
In Maramures am reusit sa ajungem la Sighetul Marmatiei la Memorialul durerii si al rezistentei anticomuniste, la Cimitirul Vesel de la Sapinta, la Manastirile de la Birsana, Botiza, Ieud, Bogdan-Voda.
Noi am renuntat sa mergem cu mocanita pentru ca vremea era mohorata si mi-a fost cam teama de hurducaieli. Nici la Cascada Cailor nu am fost cu cumnatii pentru ca ploua, era tarziu iar ei au coborat pe jos si in primul rand ca nu ne-am aventurat cu Ana in telescaun si cu mine gravida.
Dar se pare ca am plecat la tanc din zona, Sambata dimineata am plecat si am inteles ca au fost inundatii pe unde am trecut.
De la Brasov tare frumoasa s-a facut vremea.
Am facut si ceva treaba pe la Moreni, burtica creste ca din apa, azi mi-am ridicat rezultatele la analize si Triplul Test a iesit bine iar celelalte de sange aproape toate bine.
Va pup, sper ca sunteti bine cu toate, am foarte mult de recuperat.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
19+