Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(63)
Raspunsuri - Pagina 15
Ramo2007 spune:
Flori76, eu am inceput sarcina cu 52 de kg.Din cauza raului am scazut la 49 si un pic.Ieri m-am cantarit si aveam 53,100.cand am fost ultima data la dr., pe 7 iulie aveam 51, 800...deci am luat ceva in 3 saptamani...daca o tin tot asa...
Ramo
20+ 
Puiutul meu scump
madutza_bra spune:
flori, cred ca e mai putin importanta greutatea noastra atata timp cat bebe este bine si sanatos.
Eu de exemplu am luat pana acum 5 kg, dar am o colega care este tot in 19 sapt ca si mine si abia a pus 0.500-1 kg.
Amandoi bebeii sunt sanatosi, si asta este cel mai important.
Pup!
Mada
19+
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
mav spune:
Otilia
bine ai revenit!!!! Ti-am simtit lipsa!
Madutza... ti-am zis ce mi-a recomandat si mie dr... tu faci cum te simti mai bine!
Flori, stai linistita, esti ok! Am citit ca din s28-s29 ma asteapta cam cate 350-400g in plus/ sapt..... si pana acum am pus cel putin 8kg si am plecat cu destule peste cat ar fi trebuit... asa ca...
Mi-e si teama sa ma mai urc pe cantar....
As vrea sa fiu si eu grasa ca Alexa!![]()
27+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Alexa.1983 spune:
Mav...eu am pus deja 9 kg si ceva ....nu sunt in grafic deloc...
...Vine un
la mami...
...Poze bebe!!!...
LAURA
24+ Deniel Alexi

------------------------
AMR 16 sapt 

Otiliav spune:
Cu intarziere vreau sa urez si eu
Je_grigo, Flori76, Estyanda, Kita, Babyzapi, sa fiti sanatoase si voi si copilasii, sarcina si nastere usoara!
De asemenea
Catalina, te
si sper ca esti bine si zambesti din nou. Multa sanatate si sa fii iubita si sa ti se indeplineasca dorintele!
Puteti sa imi trimiteti PM-uri cu modificarile care sunt de facut, pana reusesc eu sa citesc din urma.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
19+
Alexa.1983 spune:
otilia bine ai revenit....
...Vine un
la mami...
...Poze bebe!!!...
LAURA
24+ Deniel Alexi

------------------------
AMR 16 sapt 

flori76 spune:
Oti,bine ai revenit si multumesc de urari
Asteptam cu nerabdare pozici.
Ramo,Mada,Mav
.M-ati linistit...Stiam ca in ultimele saptamani se pun cele mai multe kg,dar mi-era teama ca daca n-am pus deloc pana acum n-ar fi ok.Asa-i,bb-ii sa fie bine!!
Am pus si eu cateva pozici cu burtica in albumul comun ![]()
Alexa:ti-am vazut si eu burtica.Frumusica tare!!
------------------
Flori
18+ 
Alexa.1983 spune:
multumesc Flori...
vreau si eu sa vad poze cu burticile voastre....ca nu toate aveti puse la semnatura.....![]()
...Vine un
la mami...
...Poze bebe!!!...
LAURA
24+ Deniel Alexi

------------------------
AMR 16 sapt 

Andy08 spune:
W.girl, Flori, Bravegirl, Eli:
Multumesc pt. urarile legate de puiutzul nostru. Ai nostri au fost foarte fericiti ca e baietel, desi mai sunt baietei in familie. Pentru noi nu conta: baietel sau fetita...orice, doar sa fie sanatos.
W.girl: Pai asa, mai fata? Si eu care credeam ca aflu secretul cel mare....Oricum, e buna teoria ta
. De ce ramai din noiembrie fara salariu? Nu intri in concediu de maternitate?
In Canada e mai bine d.p.d.v al protectiei sociale zic eu. De ex., eu am concediu de maternitate 1 an de zile, fata de la voi - doar 3 luni. Sistemul medical (asa cum e el, cu lipsuri) e gratuit si, fie ca lucrezi fie ca nu, ai acces la servicii medicale de baza sau urgente. Din ce aud din State....n-as sta acolo, sincera sa fiu. Poate doar daca ni s-ar oferi niste joburi super bine platite. Si si atunci, am sta pt. o perioada. Cu ideea de mutat in Europa cochetez si eu, dar....nu e usor si nici acolo nu sunt toate roz.
Flori: Felicitari pt. baietel! Deci previziunile mele nu s-au adeverit....nu sunt buna in rol de mama Omida
.
Otilia: Ce bine ca analizele sunt bune.... Sa ai grija de tine si sa nu te obosesti prea tare.
Bravegirl: Ma bucur ca esti mai bine.
Mirtha: Pe unde esti? 
Fetelor, voi il simtiti pe bebe ca sughite in burtica? Ca eu il simt aproape zilnic de cateva ori. Am citit ca ar fi normal, dar asa des? In fiecare zi?
Andy
20+
madutza_bra spune:
Andy, si eu il simt zilnic pe bebe, dar nu imi dau seama daca sughite sau doar se foieste acolo.
Mada
19+
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png