Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Madutza: La inceput credeam ca doar se foieste sau da cu piciorusul, dar miscarile sunt mai puternice, in acelasi loc si la intervale regulate si sunt diferite de cele obsinuite, cand mai da din manutze si picioruse sau se intoarce. Asa ca m-am pus pe citit si pe intrebat si mi s-a explicat ca sughite. Am observat ca atunci cand stau in anumite pozitii le simt si in principiu dimineata sau seara. Dureaza cam 1-2 minute (timp in care sughite de vreo 4-5 ori), dupa care se opreste. Ei, sa fie el sanatos si sa faca ce vrea in burtica. .

Andy 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cine imi face si mie un rezumat al vestilor pe aici? Ca eu tot pe fuga, peste 3 zile decolam deci am de rezolvat diverse.
Diamisha, am trecut numele fetitei in lista.

Cine ma ajuta si pe mine cu analizele?
Mi-a iesit:
Acid uric sub limita 2.2 mg/dL iar valorile de referinta sunt 2.6-6.0 mg/dL
Proteine totale serice sub limita 6.2 mg/dL iar valorile de referinta sunt 6.4-8.3 mg/dL
Fibrinogenemia peste limita 407 mg/dL iar valorile de referinta sunt 200-400 mg/dL

Numar celule albe 9.58 iar valorile de referinta sunt 3.8-8.2
Numar neutrofile 6.44 iar valorile de referinta sunt 1.6-6.4
Numar celule rosii 3.66 iar valorile de referinta sunt 3.8-5.8
Hemoglobina 10.8 g/dL iar valorile de referinta sunt 12-15.5 g/dL
Hematocrit 31.8 % iar valorile de referinta sunt 36-50 %
Volum mediu trombocitar 11.1 fL iar valorile de referinta sunt 7.4-11 g/dL

Mie nu mi se par de speriat, voi ce ziceti? Restul sunt bine.

La TT mi-a iesit 1:2784 pentru Trisomia 21, mai mic decat 1:10 000 pentru Trisomia 18 si 1: 8312 pentru defecte de tub neural.

Si nu in ultimul rand m-am cantarit acum si am 67 de kg si o burta uriasa, imi vine sa nu mai iau vitamine.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Buna dimineatza floricelelor...
Azi e ziua in care in permit sa fiu kkcioasa ca ma duc la eco( de data asta singura)si mi-e fricaaaaaaaaa...ei, aiurea, stiu eu ca va fi bine dar imi flutura emotiile prin burtoi...m-am chemat innapoi ca nu-i vedea inima ca lumea...da, si pumnii stransi va rog sa ramana fata...sa nu se schimbe in cuculetz!!!Ma rog, asa e, sanatoasa sa fie...
Andy dear, nu-mi iau concediu ca lucrez la particulari cu niscaiva copii cu probleme majore ADD, depresii, taiat vene...nu m-am indurat sa mai fac iar un master pe care sa il atarn in perete ca si pe cel initial...dar cred ca ma voi apuca serios de master in educatie...sau sa imi iau teaching license-ul...sau sa caut job la guvern in domeniul meu..habar nu am, exact asta ma innebuneste, ca oricat de zapacita si optimista sunt eu, teama de ce va fi cu bebe si angoasele combinate referitoare la capacitatea mea de a creste un copil ma paralizeaza..efectiv sunt incapabila sa fac vreo miscare desteapta...un plan de viitor ceva...e prima ora-n viatza cand patesc asa ceva, eu sunt genul XENA de fapt si de drept si lupt pana la ultima picatura ...nu stiu ce am acum, parca sunt batuta-n cap...
Ah....MIRTHA e pa pa pa in concediu....
Andreyutza iar te dai la coronitza mea mujer????o sa miste, stai tu listinita... de fapt misca de o gramada de vreme dar nu percdepi tu miscarile...si io am simtit la fel!
Flori sa iti traiasca baiatul iubito...bucura-te de urmatoarele doua luni caci pe urma va fi mai nasol...
Mav, de ce esti agitata baby???? Ia-o incet, toate se rezolva....
Am vazut si eu carutul albastru pe viu ieri, e foaaaaaaaarte mishto, dar cam scumputz...si nu sunt convinsa ca merge la nou nascuti...la noi tot quinni il face, si stiu ca e compatibil cu scaunul lor Maxi Cosi...a...si explicati-mi si mie va rog ce va atras la faptul ca are trei roti, ca pe mine tocmai asta ma buimaceste ...
Otiliav bine ai revenit din concediu...inca una cu bateriiile incarcate!!!
Elilov baby, simt o urma de tristete...si teama..stiu ca e generata de dureri..dar retine ca e un cerc vicios...hai , capul sus si un ranjet pe toti cei 16 mm...hai, te rog, pentru mine.....
Ramo exact acelasi tratamemt ti-l aplic si tie...o sa fie bine...
Loren bravo pentru vestea cu RH-ul...
Alexa hot mama...ma tot scarpin in cap si nu reusesc sa inteleg ce te nemultumeste...arati superb, ai o atitudine super....enjoy yourself!
Bravegirl m-a busit rasul puternic cand te-am lecturat..exact prin aceleasi pase sinistre vis-a-vis de imbrcat trec si io...o sa ne descurcam, vei vedea..lumea ma tot amenintza cu instinctul matern care se va declansa...astept cu interes!

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

babyzapy - LA MULTI ANI SI UN BEBE SANATOS!
stai si tu la soare in costum de baie intreg si cu multa crema cu factor de protectie.

mav - multumim pentru link-urile pe care ni l-ei trimis ieri

flori - felicitari pentru baietel. sa fie sanatos si sa vina la termen.

din ce am citit, vad ca au inceput cam multe probleme cu durerile si cu colul. ce ne fecem fetelor?

mai citesc si revin.

23+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Alexa super burtica...eu ti-am admirat si unghiile!
Otilia eu m-am panicat putin cu rezultatele mele la analizele de singe si aveam chiar valori mult mai apropiate decit tine cu limitele normale...dar recunosc ca ma enerveaza la culmea sa fiu anemica desi iau atitea vitamine.
Wndyctygirl succes la eco...nu sunt eu fata cu RHul!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Otiliav, multumesc si bine-ai revenit!

Wndyctygirl o sa fie bine la eco, o sa vezi. Dar iti inteleg emotiile...eu de-abia m-am intors acasa de la eco, unde m-am dus special sa-mi masoare colul...m-am stresat putin dupa ce fetele au avut probleme zilele-astea, asa ca m-am dus sa ma linistesc, dar am avut emotii reale, eu fiind o alta Xena de obicei :-)...si sunt bine (OI inchis cu 3,5 lungime), iar ea este si mai bine, are deja vreo 780 de gr si este cu vreo saptamana inainte ca si dezvoltare pe toti indicatorii...ma rog, dr zice ca suntem amandoi inalti si ca este normal...asa ca mi-a schimbat DPN-ul din 17.11 in 11.11.
Oricum, iti tin pumnii sa-i vezi bine inimioara si sa te linistesti. Sa ne spui dupa cum a fost si ce face.

Mav, daca pot ajuta cu ceva la actualizare, postare, etc., te rog sa-mi spui. in general, seara, dupa serviciu, imi rezerv doua-trei ore de laptop in brate, pe canapea, si pot sa fac astfel de lucruri, daca aveti nevoie.

Diana

24+ Sonia

Mergi la inceput

Diamisha, Loren sunteti niste scumpe, multumesc de incurajari....de fapt ma bucur ca o vad iar...mi-e dor de ea!!!!Imi tot framant creierii sa gasesc intrebari de stressat doca da' nu-mi vine nimic in cap...astia nu dau date exacte, chibiteaza semi cuvinte sau lozincutze de genul good, great, so and so si alte magarii...asa ca tre sa ma multumesc cu putin!!!!

Ce puii mei e no-spa-ul asta???Io ce ma fac daca m-apuca contractiile Doamne Fereste???

Dandusa na caera sa uit...ma bucur ca activezi si ziua baby..in ultimele zile n-ai aparut decat noaptea...ce ti-e si cu ceasurile de taina...multumim frumos pentru sfaturile de imbracat papusi vii...sa-mi spui si mie ce mananci dimineatza, la pranz si seara, ca poate se ia si devin si eu mai terestra...

24+ cu

Mergi la inceput

loren sorry,era vorba de Miky...scuzoaie te rog, raman datoare...dau o bere...ah, de abia astept sa ajung putin acasa...la anu' pe vremea asta vad mareaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna
dea un zambet pe 19 inci special pentru tine...acum na o sa fie bine trebuie ....a si inca ceva facem galeri pai se poate
alexa la tine...la mine e curatenie generala
otilia bine ai revenit din concediu ne bucram ca te-ai simtit bine si burtika creste pe zi ce trece..nu te mai cantarii ...eu am dedus ca e fara rost cresc si gata
flori lasa organismul tau stie cel mai bine cand trebuie sa acumuleze kg...oricum recuperezi de acum incolo
eu momentan sunt ca un arici...imi vine sa dau in cap la toata lumea...incerc sa ma temperez...saracul sot
25+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
citat din mesajul lui wndyctygirl

loren sorry,era vorba de Miky...scuzoaie te rog, raman datoare...dau o bere...ah, de abia astept sa ajung putin acasa...la anu' pe vremea asta vad mareaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

24+ cu

sa inteleg ca stai la mare?si avem muuulte sanse sa ne cunoastem?ieeeeeeeeeeeeee
ps:prestez ziua ca nu mai doarme sotu',el munceste noaptea si ziua le doarme...,da' acum este la mare,cu treaba cica...

Mamica stralucitoare
26+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput