Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(63)
Raspunsuri - Pagina 17
diamisha spune:
Wndyctygirl, cere-i sa-ti verifice colul, recunosc ca din motivul asta m-am dus astazi...,daca OI este inchis si care este lungimea lui...sa vada pe unde e cordonul ombilical, care este gradul de maturizare a placentei, cat cantareste micutza, cum sta cu femurul...pe-aici, ne dau la sfarsit un tabel cu cifre si grafice unde se vede exact unde se pozitioneaza copilul tau pe fiecare indicator important fata de un minim, maxim si un average...
eu l-am mai intrebat de celule stem (a spus ca e bine sa faci recoltarea, mi-a recomandat Cryo Save de la noi; Diana21 a mai scris de ei) si de faptul ca mi se umfla picioarele...dar, in afara de ce a scris mav mai devreme, nu mi-a spus nimic nou...sunt plina de apa si e cald...fara sare si cu picioarele-n sus, masaj cu Lioton/Mustela...cam atat...si ma mai duc in sapt 28/29, la inceputul trim 3.
Sper sa te inspire ce ti-am scris. Bafta!
Diana
24+
Sonia
diamisha spune:
Wndyctygirl, mai poti sa-l pui pe doctor sa-ti verifice bine inima copilului...la odiseea de iul-aug este povestea aceea trista cu baietelul Darius care s-a nascut cu transpozitia vaselor mari la inima, adica artera si aorta sunt inversate...se pare ca este dificil un diagnostic prenatal, la ecografie, dar ar fi niste semne indirecte, de ex. faptul ca ventriculele (si stang, si drept) sunt mai mici, nedezvoltate corespunzator, din cauza inversarii vaselor respective...l-am rugat pe dr meu sa-mi explice in amanuntime ce e chestia asta, de aceea stiu atatea detalii...ma rog, ideea este ca inima trebuie bine verificata, chiar daca nu este o ecocardiografie...
Diana
24+
Sonia
BraveGirl spune:
Wndyctygirl- ne tii in suspans? Ce face bebelina?
eu vreau sa fac comanda de la La redoute. Am pus ochii pe niste body-uri si pijamalute delicioase. Mai greu e cu masurile. Nu stiu daca sa iau si nou-nascuti sau sa trec direct la 1luna. Nu de alta, dar daca seamana cu mine...am avut 2,8kg la nastere si am scazut la 2,5. Cat o mata.
==========
Corina
22+ 
My baby
Albumul meu
catalina2307 spune:
Poate vreti sa stiti ce am facut in Grecia .M-au bagat direct in sala de operatii. Bucati din placente au fost lasate in uter. Asa ca m-a chiuretat a doua oara. Norocul meu a fost ca am tot luat antibiotice dar si asa in max o saptamana dadeam in septicemie iar in cazul fericit ramaneam fara aparat genital.
Cam atat despre calatoria mea in Grecia.
Catalina
diamisha spune:
Catalina, nu ne cunoastem, am aparut mai tarziu, insa ti-am urmarit din umbra povestea...este absolut ingrozitor ce ti se intampla...chiar ma intreb cat de mult a contat nepriceperea medicilor pe mana carora ai intrat in deznodamantul trist al sarcinii tale...
Nu stiu ce sa-ti spun, pe mine ma revolta o ecografie unde ti se da o teapa, in situatia ta cred ca ii dadeam in judecata, faceam un caz public din asa ceva...
Sper ca ai trecut cu bine fizic peste inca o interventie.
Iti doresc putere psihica sa mergi mai departe, stiu ca iti doresc f mult un copil!
Diana
24+
Sonia
Otiliav spune:
Am intrat la poze si am inceput sa adaug multe poze cu burtoiul meu, sper sa va delectati cu burta mea in plina explozie, am ajuns la 100 cm. Spuneam eu ca se vor cunoaste bucatele alese romanesti, pline de calorii
. Bine ca sunt gata scurtati pantalonii de gravida ca sa am ce purta. Se vede in unele poze ca eram cu fermoarul la jumatate
. Of, si cat am incercat sa ma abtin.... dar s-a cunoscut si statul sub umbrela, somnul de pranz si toata relaxarea ca Ana a intrat in grija sotului. Inca mai sper sa scap de apa retinuta datorita caldurii, of, of.
Am vazut pozele lui Flori76, ce mamica frumoasa si subtirica. Si tu Diana ai un burtoi respectabil iar picorusele tot subtirele
.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
21+
BraveGirl spune:
Catalina- nici nu am cuvinte. Bine ca ai ajuns in Grecia si au descoperit la timp. Multa sanatate.
==========
Corina
22+ 
My baby
Albumul meu
Amalia spune:
Buna fetelor!
Abia de mai reusesc sa intru...pana citesc tot se face mereu atat de tarziu ca abia mai reusesc sa scriu
Andreyutza, Loren@, Wndyctygirl va multumesc mult pentru urari!!!

Babyzapi LA MULTI ANI cu intarziere si muuulta sanatate! Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!
Elilov ma bucur ca te-au mai lasat durerile. Dar de ce esti arici? Pup sa treaca
Andy08 pup dulce ca te-ai gandit la mine!
Cum a fost concediul, pe unde ati fost? Felicitari pentru baietel!
Miky-ea ma bucur pentru vestea buna cu privire la anticorpii RH
. Sa fi sanatoasa!
Gynye55 cum mai esti? Imi e dor sa te mai "aud"
Mirtha ma gandesc la tine..sa ai vreme buna si abia astept sa ne povestesti cum a fost in concediu.
Ramo si statul pe scaun este o problema din pacate
. Ma bucur ca ai sunat medicul. Multa sanatate!
Flori76 ma bucur ca te-ai relaxat in mini-vacanta avuta. Felicitari pentru baietel si pentru colul luuuung!
Imi pare rau ca inca mai ai greturi, sa speram ca scapi de ele in curand.
BraveGirl ma bucur ca esti mai bine!
Andreyutza nu-ti fa probleme ca nu misca prea tare bebe. Ai abia 19 saptamani si nu toti sunt asa vioi.
Ma bucur ca nu mai ai ameteli!
Loren@ nu te stresa cu anemia aia! Se trateaza
Alexa WOW ce poze super! Esti frumoasa si iti sta foarte bine cu burtica!

OtiliaV ma bucur ca ti-au iesit toate analizele bune! Frumoase zone ati vizitat! Cand mai ai vreme, poate ne mai povestesti...
Catalina nu am cuvinte pentru ce am citit!
Nu pot sa cred pe ce maini incompetente ai incaput! Doamne ce medici avem
! Cum si-au dat seama medicii de acolo de ce au lasat cei din Romania in uter..la ecograf? Iti doresc muuuulta sanatate, sa te refaci bine!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
26+
Luca Gabriel
carmendu spune:
am revenit.
otilia - bine ai revenit. sper ca vacanta a fost relaxanta. si burtica mea creste si kg la fel.
catalina - eu am trait tot timpul cu impresia ca ai incaput pe mana unor medicii ok la municipal si ai mare incredere in ei. dar, m-am inselat. acum intelegi de ce am ales sa fac orice interventie si controale mai amanuntite in strainatate. eu zic sa faci ce ti-am scris inainte sa pleci. da-l incolo de patriotism si pleaca din tara asta de kk. nimic nu fac bine! auzi, sa-ti lase bucati d eplacenta! imi pare rau.
ce ti-au zis medicii de acolo? o sa fie bine la urmatorul tratament. am inteles ca prin iarna reiei tratamantul.
23+ 
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
elilov3 spune:
otilia vazut pozici...
unde spui ca sunt kg? oricum burtica e super
la mai mare
flory am vazut si pozicile tale...
cum e mami cu burtica?
numai bine si de acum incolo 
25+
Dimitrie