Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(63)
Raspunsuri - Pagina 18
criss703 spune:
Fetelooor ziceti-mi si mie va rog cum sa intru sa vad pozicile
Am primit pe mail listute cu lucruri necesare la internarea in spital pt. nastere multumesc frumos , tre sa recunosc ca nu stiu exact cine mi le-a trimis dar ii multumesc mult de tot
.
Mai sriu o data adresa de mail daca asa trebuie pt. a putea intra sa vad pozele cristifrance@yahoo.com
Cer scuze daca mi-a scris careva cum pot intra si eu nu am vazut mesajul
am citit cam pe sarite intrand asa de tarziu , am apucat sa citesc iar despre Catalina ...saracuta de tine prin cate treci !!!
Criss
23+
http://community.webshots.com/user/criss703
criss703 spune:
Otiliav si mie mi-au iesit asemanatoare analizele de sange si m-am panicat grozav cand am vazut ca aproape nimic nu era in limite normale .Dar dupa ce am fost cu analizele la mai multi medici inclusiv la ginecologul meu m-am linistit ...toti mi-au spus ca acele limite "normale " se refera la barbati si femei in general nu la gravide ...e normal ca in sarcina altele sa fie valorile (in general mai scazute )Hemoglobina, hematocritul mai scazute nu indica neaparat anemie insa un nr. mare de globule albe indica o infectie am vazut ca si tu ai celulele albe mari .Eu mi-am facut si analiza de urina si da a iesit o usuora infectie urinara + colpita micotica (candidoza) .De asemenea am intrebat despre ele dr. si mi-au zis ca sunt oarecum normale in perioada de sarcina si mai bine sa astept pana prin luna a 7-a pt. tratament . Asa ca acum ma axez pe muuuulte lichide/ceaiuri si fructe (pt. infectia urinara) carnita (pt. fier) ...si om mai vedea ce se mai intampla pana la noi analize .
Sanatate multa iti doresc si sa nu te sperie rezultatele .
Criss
23+
http://community.webshots.com/user/criss703
cherieactiv spune:
buna fetelor...o sa intru in zilele urmatoare sa citesc din urma...acum sunt cam nervoasa pt ca am facut o morfologica de tot cacatu...a durat 5 min!!!...in italia!!..si acum caut disperata un loc , sa o refac,..dar nimic...de 3d astia abia au auzit..cica au un aparat ...dar ca nu au medic sa stie sa il foloseasca...anyway...e de cacat!!imi fac bagajele si plecam 2 zile la milano..fff departe...acolo sper sa gasesc pe cineva capabil..va pup pe toate si va imbratisez calduros...hmmm..mai bine mai ;rece;...ca se moare de cald zilele astea..
cherie 20+
wndyctygirl spune:
Gagici, doar doua vorbe ca a venit soatza din peregrinari si e asmutita....
Multam fain pentru incurajari...Elilov, Diamisha, Bravegirl...sunteti absolut delicioase...
SUNTEM SUTA LA SUTA GAGICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....si perfect sanatoasa...am bifat totul de pe lista Diamisha, multam muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult de tot, mult mult mult.....col inchis, peste 3.5, inima superba, creier mare si frumos ca a' lu' mami....am uitat sa intreb de cordon de data asta da' n-au zis nimic....semn ca e bine!!!AAAAAAAAA...si si a mea e cu o saptamana mai mare cica...grasanca...
Catalina draga mea...zau ca ma stramb ca tembela cand scriu si ma gandesc la ce ti s-a intamplat...bine c-ai ajuns in Grecia si te-au rezolvat...slava Domnului...
pup you gagici, vorbim maine...
24+ cu 
loren@ spune:
Buna fetele...sunt bine dispusa..m-am masurat de dim. si se pare ca am 93 in burta, nu 97,5 cum ma masurasem acum 2 seri..iar la kg, undeva sunb 12, deci mai am o salvare si doar 1 sapt pina la botez, deci o sa intru in rochie!
In rest, tot pe no-spa, dar parca numai vreo 4/zi...mai vedem..astept si eu ziua de luni sa ajung la doctor!
Catalina offf...m-am ingrozit cind am citit
...vai de capul nostru..sistem sanitar rominesc de kk
Wndyctygirl felicitari pentru mica printesa!
Am uitat Bia la 27+1 zi avea 1285 gr...sunt curioasa cit va avea Larisa la 26+3 zile, adica luni!
Yupi, am schimbat si semnatura!
A..si din ce imi zicea T la prima sarcina...un prematur e ok daca se naste dupa 32 de sapt. si un bebe la termen, dupa 35...daca as naste ca la Bia la 37..ce bine ar fi!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
26+
VonHelen spune:
'Neatza tuturor burticilor!
am citit ca se plangeau unele burtici ca nu misca prea tare bebe; si eu aveam aceeasi impresie la inceput!!! acum insa as dori sa inceteze ca sa pot si eu dormi noaptea. azi noapte a fost cumintel, dar acum doua nopti insa m-a trezit din doua in doua ore cu bataile din picioruse si din manute;
nu-i mai convine decat cand dorm cu fata in sus..cum ma asez si eu pe o parte sau alta sa ma mai dezmortesc cum incepe circul!!!

23+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
lorellay spune:
Neatza ....
A avut cineva febra?Eu de luni tot fac febra intr 37 si 38.5.Analizele sunt bune...nu stiu ce am.Am luat ampicilina..si iau paracetamol, algocalmin.Am voie? A mai luat cineva?
Sorana 
21+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">
sunt...lo1.
loren@ spune:
Lorellay te-a vazut un doctor? ce ai luat este permis in sarcina, dar ti s-a pus vreun diagnostic sa stii ce ai...nu de alta, dar febra nu e chiar ok in sarcina! Sanatate multa
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
26+
elilov3 spune:
neata fetele
dea felicitari pentru grasanca sa fiti sanatoase si sa va vedeti cu bine la termen ![]()

cherie imi pare rau de echo pe care la0i facut lasa poate reusesti ceva in milano 
loren@ ma bucur de cm
si la fel ca si tine ma gandesc ce bine ar fi daca as trece de ....34 de saptamani ...ehehe si cat mai este 

lorellay ma alaturi loren@ trebuie sa te vada un doctor ceva..nu e bine cu temperatura ca sa numai vb ca sa iei medicamente asa dupa capul nostru...
eu sunt la scoala am inceput activitatea bate vantul pe aici sunt singura in cancelarie...
25+
Dimitrie
lorellay spune:
Da am fost la ginecolog...El mi-a dat tratamentul dar nu am diagnostic..nu stie ce sa zica...Infectie urinara nu e zice ca doar daca ar fi veo boala contagioasa..ar trebui sa erupa...dar deja sunt 5 zile si nimic..si ar fi trebuit sa fie mai mare febra...
Nu am vrut sa ma internez...nimeni nu stie ca am...imi vine sa urlu...
Sorana 
21+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">
sunt...lo1.