Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(63)
Raspunsuri - Pagina 19
Otiliav spune:
Catalina, imi pare tare rau ca nu au fost atenti la ce au facut. Din pacate uneori desii doctori sunt draguti si devotati se lovesc si ei de neajunsurile din spital si de problemele din sistem. Oricum pentru resturile de placenta nu au scuze ca nu te-au curatat bine, e clar incompetenta, graba, parca nu le pasa. Eu una m-as duce si i-as spune doctoritei care m-a avut in grija, fara suparare, sa stie si ea ce greseli face iar pe viitor sa fie mai atenta.
Sunt situatii cand uneori e mai bine sa nast in Ro (stiu in caz cand in Norvegia nu au tinut cont de recomandarea de cezariana de la medicii romani si copilasul a murit la nasterea normala, l-au scos prin cezariana in final, iar a doua oara mamica a venit sa nasca la Bucuresti si a fost totul bine) iar in alte cazuri mai bine in strainatate. Eu te sfatuiesc ca pe o sora, vezi-ti interesul si alege ce-i mai bine pentru tine si familia ta. Oricum tu mergi in Grecia la o clinica privata si totul este perfect (ma refer strict la limitarile de care am avut eu parte in sistemul de stat in Norvegia care este restrictiv). Dar si asa cu limitarile lor nu prea imi vine sa nasc la spitalul Caritas, sper sa fie totul bine acolo.
Diana, tu cand mai faci anticorpii Rh? Eu i-am facut la 19 saptamani, a iesit bine analiza si mi-au spus sa revin la 26 de saptamani cand nu mai pot ca nu sunt in Ro. In Norvegia am dreptul sa fac analiza la 32 de saptamani si sunt in dubii ce sa fac pentru ca daca nu o fac azi-maine nu o mai pot face pana la 32 de saptamani. Si asa sunt in mari dubii, ginecoloaga mi-a spus si la vizita de acum ca in spital au avut mereu vaccinul si nu-si explica de ce mi-a spus neonantoloaga ca nu mi l-a facut si e prea tarziu sa mi-l faca. Incep sa cred ca mi l-a facut si a venit dupa ceva spaga ca eu nu i-am dat ei nimic. Si uite asa am stat eu 3 ani in stresul cu Rh-ul. Sper sa ma lamuresc dupa nastere, sa vad ce Rh are fetita.
justme25, sa fii sanatoasa, iubita si sa ti se indeplineasca dorintele!
Elilov, esti o draguta, pai nu ai vazut copanelele mele in blugi ca nu mai incap? Cea mai buna masura a ingrasatului sunt blugii strimti, ei nu mint.
Lorellay, fa o analiza de CRP (proteina C reactiva) sa vezi nivelul infectiei si daca ai nevoie de tratament.
criss703, am impresia ca in sarcina globulele albe sunt mai multe de obicei. Mie sincer doar hemoglobina mi-a atras atentia pentru ca aveam valori mai mari in Norvegia, dar e bine ca iau vitamine acum.
Ginye, nu am reusit sa ajung mult in urma sa citesc exact ce ai scris. Multa sanatate si rabdare, ca inteleg de la fete ca trebuie sa stai in patut o vreme!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
21+
elilov3 spune:
justme La multi ani!!! sa fi sanatoasa si numai bine 

otilia auzi tu blugii ...pai mei acuma sunteti 2
cum vrei sa intre in aceeasi pereche de pantaloni 2 persoane
glumesc sa nu te superi
25+
Dimitrie
loren@ spune:
Lorellay nu stiu ce sa zic, sa mergi la un doctor, nu ginecolog, sa te vada...totusi ca sa iei medicamente, trebuie sa stii cu ce te confrunti!
Elilov mai e ceva pina la 34+ macar, dar sa vezi dupa ce incepe prima dintre noi sa treaca de 30, ce putin ni se va mai parea...trece timpul, trece
, rabdare putina sa mai avem!
Otilia eu nu am mai incaput in blugii vechi din cam a3-a luna sau chiar a2-a...acum am alta dilema, ma duc la mare si imi trebuie si mie un pulover ceva pentru noptile racoroase, ca mi-am dat seama ca nu ma cuprinde niciunul...oi gasi pe vremea asta pulovere?
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
26+
elilov3 spune:
loren@ incearca garederoba sotului...eu de acolo ma aprovizionez si cu tricouri si cu tot..norocul meu ca el e urs ![]()
25+
Dimitrie
BraveGirl spune:
Neata!
wndyctygirl- felicitari pt gagica! Sarcina usoara si bebelina sanatoasa si plina de viata ca mamica ei!
Just- La multi ani!!!!
Azi de dimineata am admirat-o pe fiimea cum se plimba prin burtica. Efectiv cand se intoarce i se vede cand capul, cand funduletul. Cel putin asa cred...ca o data se vede un gugulou mic si loveste delicat si cateodatae un guguloi mare si loveste puternic. Imi pare rau ca nu am facut poze. E o minune....
==========
Corina
22+ 
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Aseara pe la 23.30 m-am aventurat sa fac comanda de la LR. Aveam o lista se vreo 2 pagini de produse pe care le vroiam. Entuziasmata ma apuc sa dau comanda....si incepe distractia: produs epuizat, epuizat....si tot asa. Asa ca am ajuns sa dau comanda doar de 7 produse pt bebelina. Am fost asa dezamagita. Imi venea sa plang. Dar sa vad partea buna: am facut economii 
==========
Corina
22+ 
My baby
Albumul meu
loren@ spune:
Elilov asa am procedat la Bia..tot dintre puloverele lui am purtat, dar era noi,dec. si nu defilam decit la doctor si rude
...acum cica ma duc si eu la mare, si parca nu m-as plimba pe faleza inotind in tinutele lui
...macar un pulover mai acatarii sa am si eu!![]()
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
26+