2Bazar pentru Alesia - livram si in SUA si Canada!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Eu vreau pozitiile 30, 31 si 34 din lista. Si licitez 60 de lei pentru ele. Daca e ok, pot trimite maine banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Luni voi depune 40 de ron,in contul lui Marius pt papusica de la Musetto

Musetto,
trimit PM cu adresa mea,multumesc

Mamica stralucitoare
28+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

190ron pt scaunul inglesina

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Ofer 50RON pentru manuscrisul de Brumaru (Pozitia 61.) daca este nesemnat, 100RON daca este semnat.

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Luni sau marti in functie de cum imi va permite timpul si copilasii voi merge sa depun banii in contul lui Marius.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Eu nu stiu cum se procedeaza ... sa trimit banii, e ok daca pun 60 de lei pentru obiectele acelea? Ma ajuta cineva ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padrya spune:

Revin....
Eu joi plec din Bucuresti si ma intorc duminica deci mai mult ca sigur nu voi putea participa la acel week-end unde se va face schimb de produse. Exista o alta posibilitate?
Pt Ralcat si Maggyc astept un semn cum vreti sa facem pt hainute. Am vazut ca sunteti tot din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padrya spune:

Maggyc cand nasti? Te intreb pentru ca mai am hainute grosute pt bb pe care ti lke ofer cu mare drag daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui adar

Eu nu stiu cum se procedeaza ... sa trimit banii, e ok daca pun 60 de lei pentru obiectele acelea? Ma ajuta cineva ???

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

"Pentru fiecare obiect se liciteaza 3 zile. Ziua de licitatie se incheie dupa ora 23. PS= PRIMA STRIGARE."

Daca ai licitat pe 9, trebuie sa astepti pana pe 11 sa ti se adjudece, asta daca nu mai liciteaza careva intretimp...
Ai zis ca licitez 60 de ron... fiecare obiect sau toate insumat 60? Ar fi trebuit sa scrii cat oferi pt. fiecare in parte... ca sa nu existe confuzii... ca daca ai licitat 20 de ron pt. fiecare poate cineva vrea sa dea 30... acum in lista e trecut 60 de ron la fiecare produs licitat de tine... si poate nu-i nimeni dispus sa dea 70 de ron... Cred ca trebuie lamurit...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingadiene spune:

Vreau sa platesc pentru oul castigat (pozitia 69), si nu stiu cum.
Rog sa-mi trimita si mie cineva explicatii privind modalitatea de plata, pe adresa mea, ingadiene@yahoo.com

Mergi la inceput