2Bazar pentru Alesia - livram si in SUA si Canada!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

A, nu, eu oferisem 60 lei pentru toate cele 3 obiecte. Cred ca am gresit fiindca nu am specificat!
Imi cer scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Adar - ideea este ca inele au pretul real de 50 de Ron. Daca pun 20 la fiecare...cred ca nu este corect.
Adlemi, tu ce parere ai?

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, produsele se pot schimba si intre noi daca suntem din Bucuresti si ne putem intalni in orice alta zi inafara de we 16-17 august. Sau daca va e usor sa le trimiteti prin posta...ar fi super. Propun sa trimiteti la posesorul obiectului dovada ca ati platit in contul lui Marius si atunci va fi mai usor sa dovediti.

Eu propun ziua de 16 august, sambata, sa ne vedem in Herastrau pe la ce ora ziceti voi. Duminica am un program incarcat - parintii mei sarbatoresc 50 de ani de casnicie si vreau sa fiu langa ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Aaaa... tot n-am aflat daca manuscrisul de Brumaru (pozitia 61 din lista) este sau nu semnat. Ma mai intereseaza si daca a fost sau nu publicat, daca este un poem licentios si daca poate fi inramat. In functie de astea, pretul pe care l-am oferit creste.

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

care este adresa de paypal? sa-mi platesc si io achizitiile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Acum am inteles.
Inelele nu erau pt mine, eu nu port argint :)
Dar o sa intreb si revin cu raspunsul!

Multumesc!

Mergi la inceput

Voljena - la subiectul acesta:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124255&whichpage=1

gasesti adrese de paypal. Multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paisacodruta spune:

mariussimiuc ...am incercat sa trimit Mp nu am reusit .
Trimite te rog adresa ta pe sporicicodruta@yahoo.com ca sa trimit coletul saptamana viitoare cu rochitele....
O zi buna..

PS Luni pana in ora 13.00 voi depune ceilalti banuiti pentru obiectele licitate de la micaalsa.
O zi buna va doresc tuturor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui paisacodruta

mariussimiuc ...am incercat sa trimit Mp nu am reusit .
Trimite te rog adresa ta pe sporicicodruta@yahoo.com ca sa trimit coletul saptamana viitoare cu rochitele....
O zi buna.

Multumesc!
Trimis mail.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

UBI, MARIUS,

APAR ca si cum NU AS FI ACHITAT cartile pt care am licitat
, dar eu banii i-am trimis deja din WE-ul trecut pe contul lui Marius, cel care apare la postarea "Alesia vrea acasa".
Marius, poti confirma ca ai primit banii? Nu e urgent, dar as dori sa stiu totusi daca au juns, pentru ca de la mine au plecat!
Micsunea

Mergi la inceput