Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6
Raspunsuri - Pagina 7
mioarabraila spune:
multumim si noi danutei si lui danje,si noi am primit hainutele astazi,sunt absolut superbe.Multumim mult
Serenity90 spune:
Buna fetelor! Mi-am facut mult curaj k sa trimit mesajul acesta deoarece ma simt oarecum aiurea sa cer ajutorul cuiva pe care nul cunosc, dar chiar am nevoie si daca e cineva dispus sa ajute mas bucura enorm! Am 18 ani sunt la liceu,nu lucrez si am sa nasc la jumatatea lui august, iubitul meu (nu suntem inca casatoriti) lucreaza dar cu atea cheltuieli pe care o sa le avem nu stiu in ce masura neam permite un patut si un carucior...ca sa nu mai vb de restul! Daca ar putea cineva sa ma ajute, macar ceva mai ieftine k in magazine ar fii super! Mersi mult v-am pupat!
Lorikay spune:
quote:
citat din mesajul lui Serenity90
Buna fetelor! Mi-am facut mult curaj k sa trimit mesajul acesta deoarece ma simt oarecum aiurea sa cer ajutorul cuiva pe care nul cunosc, dar chiar am nevoie si daca e cineva dispus sa ajute mas bucura enorm! Am 18 ani sunt la liceu,nu lucrez si am sa nasc la jumatatea lui august, iubitul meu (nu suntem inca casatoriti) lucreaza dar cu atea cheltuieli pe care o sa le avem nu stiu in ce masura neam permite un patut si un carucior...ca sa nu mai vb de restul! Daca ar putea cineva sa ma ajute, macar ceva mai ieftine k in magazine ar fii super! Mersi mult v-am pupat!
Te pot ajuta cu hainute de vara ptr nou nascut (body, botosei). Pe unele doar le-am spalat si bebe nici nu a apucat sa le poarte ca au ramas mici. Adresa mea de mail este nk_lori@yahoo.com Daca ai nevoie de hainute trimite-mi o adresa.
Roxana Claudia spune:
Serenity - carucior ai? Eu am unul pe albastru.
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Activeaza-ti PM sa intram in legatura.
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
alma spune:
Ofer hainute bune, foarte putin folosite, pentru o fetita de 8-10 ani. Ma gandeam la Danuta si Madalina, insa nu stiu Madalina cat de dezvoltata e, daca i-ar veni hainele fetei mele, iar Danuta cred ca e prea mica.
Erik_2007 spune:
Buna ziua! Numele este Oana ,am 21 de ani si am o fetita Erik de un an si 6 luni. As avea nevoie de un carucior si niste hainutze groase pt iarna care urmeaza. Daca printre voi este cineva care m-ar putea ajuta v-as ramane recunoscatoare! Multumesc frumos
danielac spune:
Fetelor, va rog sa imi scuzati lipsa, am din pacate mult de lucru in ultima perioada... sper sa va ajut si eu curand cu hainute1
Ma bucur ca exista activitate intensa pe aici!
Danje!
[url=http://good-times.webshots.com/album/563780092ANabkO?vhost=good-times][/url]