Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

le multumesc mult celor care sau oferit sa ma ajute...De sambata dimineata traiesc intr-un cosmar...niciodata nu mias fii putut imagina ca o sa nii se intample noua asa ceva... Viitoarea mea soacra a decedat intr-un accident oribil..fara sa apuce sa isi tina primul nepotel in brate...avea doar 48 de ani...suntem distrusi! Aveti grija mare de voi de copii si de parinti vostri! Aici sunt..imaginile...
http://www.newsin.ro/accident-olteni%C5%A3ei-mort-doi.php?cid=view&nid=7bd5871a-8d1b-4542-872e-2fe72fcab0fa&hid=video

Cu un patutz de bebe daca ma puteti ajuta...macar sa fie mai ieftin ca in magazine k nu ne putem permite sunt groaznic de scumpe pentru noi...mai ales acum...cu atatea pe cap...

Va multumesc din inima si aveti mare grija de voi! V-am pupat!

Denisa- bb Radu Gabriel~~15 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Fetele la care am trimis pachete,ma bucur ca au ajuns si mi-ati confirmat primirea lor...sa le foloseasca sanatosi copilasii!

Serenity90,condoleante! Daca ai nevoie de hainute pt bebe,eu iti trimit numai sa-mi lasi o adresa...

Mergi la inceput

Multumesc frumos Danuta!

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori_deni spune:

Serenity90 condoleante

Mergi la inceput

Multumesc frumos!

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

condoleante Serenity! ce stupid accindent!
te rog dupa ce nasti sa imi trimiti si mie adresa si date despre bebe si te voi ajuta si eu cu ce am!

[url=http://good-times.webshots.com/album/563780092ANabkO?vhost=good-times][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padrya spune:

Pentru cine are nevoie am hainute pt bebe baietel pana in 6 luni. Eu am nascut in noiembrie deci cred ca ar fi cam grosute pentru acum. Poate naste cineva mai la toamna. Pe de alta parte daca aveti vreun carut sport dar din cel care se lasa pe spate sa doarma bebe caci eu am unul care nu are decat semiorizontal si nu vrea sa doarma in el. Daca gasesc un alt carut pe acesta il dau cu drag la un copil mai maricel care sta mai mult in fund in parc si nu doarme.

Mergi la inceput

Multumesc frumos Danielac!

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

am vazut pozele ,ce tragic !! Condoleante!de 2luni sunt sofer mi e si frica mai ales in Bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

cu hainute te pot ajuta si eu ,din pacate patut nu am

Mergi la inceput