Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6
Raspunsuri - Pagina 6
pintilei spune:
danuta36,cu hainute pt baietel de un an si 3 luni ma poti ajuta .multumesc .sanatate multa la toti.
Dantje spune:
Buna buna ,
Sa le purtati cu placere, mai sunt ceva saci si am mai adunat , parca acolo eram marimi ceva mai mari , mai gasesc variante sa le trimit si va anunt.
Dantje & Martijn & Hannah
danuta36 spune:
Fetelor,va mai citesc pe saptamana cealalta,caci noi plecam de luni din localitate,un picut de concediu..
Ma bucur ca am putut sa-i dau o mana de ajutor,dar meritul cel mare e tot al lui Dantje
Sanatate si sa ne auzim cu bine!
bb_roberta spune:
Niciodata nu mi-a placut sa cer dar se pare ca nevoia te invata....ieri Roberta mi-a cazut din pat si mi-am dat seama ca nu mai pot amana si trebuie sa fac ceva sa aiba un patut...are deja 6 luni jumate....oferte am mai vazut dar acum chiar nu imi mai permit sa rup sa ii iau...asa ca daca cineva ma poate ajuta....multumiri multe.
Mihaela, mami de Cosmin(13.06.2001) si Roberta(24.12.2007)
J G spune:
bb_roberta am un patutz de dat. cum luam legatura? vad ca nu poti trimite PM - lasa-mi te rog un nr de telefon sau adresa de mail.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
carjilanico spune:
...buna fetelor...am si eu o rugaminte la voi...daca are cineva vreun carut din acela sport f.usor,care se strange stil umbrela,si nu il mai foloseste...as avea eu nevoie de el...eventual pot plati in jur de 40-50 ron,mai mult nu imi permit...baietelul meu desi are 2 ani,nu vrea sa mearga deloc pe jos prea mult,merge un pic,apoi cere in brate...si s-a facut f.greu,nu-l mai pot cara...va rog din suflet poate ma puteti ajuta,cum ati facut-o si data trecuta...multumesc din suflet celor care mi-au intins o mana,cand aveam mai multa nevoie...multa sanatate sa va dea D-zeu la toata lumea...gesturile voastre nu vor ramane uitate...
adrianayo spune:
Danuta coletul a ajuns !!!!
Va multumim pentru hainute si jucarii !!!
Dantje - Danuta ----multumesc
hristina spune:
Anunt si eu Danutei sosirea pachetului!
Multumim celor ce au contribuit: Dantje si Danuta! Am oprit fetei mele ce i s-a potrivit,iar restul am impartit la un bb mai mic si la unul mai mare!
IN felul acesta am bucurat trei sufletele,nu unul!
Multumiri pentru sandalutele ce se vor afunda si-n nisipul cald al plajei autohtone!
Pupici si imbratisari calduroase!