Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6
Raspunsuri - Pagina 19
alexiuli spune:
Serj,am incercat sa iti trimit pm,dar nu reusesc..:(Intr-adevar,luni incepe facultatea si va trebui sa merg la is..maine apar listele cu repartizarea locurilor la camine,poate am noroc sa fi primit si eu un loc acolo,daca nu voi sta cu o prietena si sora ei..Sper sa reusesc sa merg la inca un ecograf,pt a ma asigura ca totul e ok cu bebe..Sincera sa fiu,habar nu am cum se procedeaza..Inainte de nastere trebuie sa merg sa vb cu un medic care sa ma asiste,sau cum se face?Va rog tare mult,cele care sunteti deja mamici,ajutati-ma si pe mine cu sfaturi pt ca nu stiu ce am de facut si mai e putin timp..Multumesc..Pupici!
dalice spune:
Alexiuli, intra la "gravidute si mamici de Iasi" si te vei lamuri...
Intreaba acolo.
Nastere usoara si bafta in noul an scolar!
cristina85ss spune:
Donez hainute de iarna ptr fetite de 3 luni, si
hainute de vara ptr fetite de 6-9 luni. Le trimit printr-un pachet din
italia (roma) insa transportul pachetelor ce v-a costa in jur de 10 euro
din pacate v-a trebui sa le plateasca destinatarul. Daca le doreste cineva astept mesaj. In plus donez pampers copil varsta 9 luni, le trimit in acelasi pachet
CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =11 luni+
poze povestea nasterii
Serj spune:
Giuliaelena, nu stiu de ce nu pot primi mesaj...:(
eu as prefera sa trimit totul la o singura persoana, pt ca altfel ar costa prea mult... tu ai un baietel de varsta asta?
mai incearca sa mi tirmit, daca nu, ma gasesti pe Yahoo (dar nu mereu, poti sa-mi lasi mesaje) cu ID ciuffi67.
Alexiuli, este valabil si pt tine. La eco ar fi bine sa mergi, pt ca este bine sa vezi daca nu are cordonul in jurul gatului, sa nute puna sa nasti si... eu acum nu stiu cum procedeaza acolo inainte, daca te duci la spital direct cu dureri de anstere. Daca ai ceva intrebari, poti sa pui fara rezerva. acum nu mi vine in minte ce sa-ti spun. Dar cand ajungi la Iasi, informeaza-te la ce spital este msai bine sa mergi.
Eu, din pacate nu mai am nimic de iarna de nou nascut, iar fetita mica, are de vara ce a ramas...
Cristina85ss, tu ai pe cineva prin care trimiti?
eventual am putea face un pachet impreuna?
eu nu sunt din Roma, dar poate se gaseste o cale.
cristina + i miei tesorini
evora spune:
Cristina85ss, scuze ca indraznesc, s-ar putea sa gasesti cumva(poate la o prietena) si hainute pt bebe baietel?
Caut si eu lucrusoare pt "protejatii" mei, David si Emanuel, 2 gemeni de 1 luna(am scris povestea lor pe pag.18)
Daca gasesti si hainute de baietei atunci le poti trimite pe toate si platesc eu taxele de transport, urmand ca pe cele de fetita sa le trimit la cine are nevoie pe aici. Multumesc!
kemimay spune:
buna evora
am citit si eu povestea gemenilor si imediat am sunat o colega de serviciu care are un baietel si am intrebat-o daca are hainite ramase si mi-a zis ca da. maine merg dupa ele, dar nu stiu cum sa le trimit. daca pachetul cantareste pana la 5 kg il pot trimite prin posta dar cred ca o sa fie mai mult. ai vreo idee? multa sanatate!!!
naomi 23.11.07
evora spune:
Draga Kemimay, dac-ai sti cat ma bucur ca cineva vrea sa-i ajute pe gemeni! De cateva zile tot incerc sa sensibilizez mamicile de pe-aici, dar, din pacate, nu prea am avut succes. Stiu si eu ca sunt multi copilasi cu probleme si nu-i putem ajuta pe toti...
Imi pare rau ca nu am o solutie viabila pt transport, in afara de posta. Posta Romana are limita de 20kg la expeditii colete externe, dar nu stiu care sunt regulile acolo la voi. Poate ne putem incadra in cele 5kg impuse.
Astept PM ca sa stabilim detaliile.
Multumesc din suflet!
Dantje spune:
Buna, buna
Am mai strans si eu ceva saci, urmeaza sa gasesc o solutie cu transportul.
Supermami22, eu strang saci cu hainute, jucarii....si le trimit la cineva in ro si se distribuie de acolo, altfel trimisul ar fi foarte scump.Cum gasesc solutia dau de veste.
Dantje & Martijn & Hannah