Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Buna Evora,
citisem si eu povestea gemenilor, dar nu m-am lansat pt ca eu perosnal nu am hainute mici de baietei, voi vorbi pe aici de pot strange cate ceva, daca nu va fi pe moment (stiu ca este mare nevoie) dar poate vor fi hainute pt cand cresc. Si mai este si problema transportului... la fel ca si celellate fete, voi trimite la o persoana, si apoi va distribui acolo unde este nevoie.

cristina + i miei tesorini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evora spune:

Multumesc Serj, orice e binevenit, acum sau mai tarziu,intrucat nu se intrevad sanse sa se imbunatateasca situatia lor nici peste cateva luni. Sa dea Dumnezeu sa gresesc!
Important este sa tinem legatura pe aici, sa ne mai amintim de ei.

Nu vreau sa devin patetica insistand atat cu ajutorul asta, dar mi se pare un lucru extrem de trist sa vina pe lume 2 copii sanatosi si sa nu bucure pe nimeni minunea asta...nici macar pe tatal lor! Asa ca eu, si cred ca nu numai eu, simt nevoia sa fac ceva, macar pt confortul meu psihic, daca nu din altruism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Evora,spune-mi si mie cum poate ajunge cate ceva la gemeni,eventual da-mi o adresa.Ti-am spus ca sunt din Dorohoi si sotul meu merge des la Botosani.Pot trimite pe el dar nu stiu unde sa trimit.Eu am facut deja un pachetel cu ce am gasit chiar daca unele lucrusoare sunt rosii,roz sau galbene.Eu am fetita pe asta mica ca de la baiat(5 ani),nu mai am mititele.Am siun portbebe si o scoica de masina daca crezi ca le folosesc

irina constantin

Mergi la inceput

Evora,spune-mi si mie cum poate ajunge cate ceva la gemeni,eventual da-mi o adresa.Ti-am spus ca sunt din Dorohoi si sotul meu merge des la Botosani.Pot trimite pe el dar nu stiu unde sa trimit.Eu am facut deja un pachetel cu ce am gasit chiar daca unele lucrusoare sunt rosii,roz sau galbene.Eu am fetita pe asta mica ca de la baiat(5 ani),nu mai am mititele.Am siun portbebe si o scoica de masina daca crezi ca le folosesc

irina constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evora spune:

Giuliaelena, marsupiul nu stiu daca le foloseste, ca ei fiind 2 si daca ies afara doar cu mama lor...aveam si eu marsupiu dar m-am oferit sa-l dau lui alexiuli, tocmai din motivul asta. Scoica pt masina la fel,cred ca-i inutil sa-ti spun ca ei n-au masina! Doar daca te gandesti c-o pot folosi in casa pe post de scaunel... tu hotarasti.
Mai pune un post ca sa ai 10 si sa ti se activeze PM si o sa-ti dau acolo nr de tel al prietenei mele din Botosani, care o sa duca lucrusoarele gemenilor si mamei lor. Prietena mea lucreaza la Spitalul de Copii si ma gandesc ca asa i-ar fi mai usor si sotului tau sa se intalneasca cu ea(toata lumea stie unde e spitalul, decat sa caute sotul tau adresa gemenilor)
Multumesc si astept sa-ti activezi PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna,

Am si eu hainute de oferit de la un baietel de 2 anisori. Cine are nevoie...cu mare drag. Astept mesaj.

O zi placuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

evora,astept adresa.Cat priveste scoica o pot folosi ca si scaunel in casa, eu o puneam pe giulia cand o hraneam

irina constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pintilei spune:

Buna liliana
As avea nevoie eu daca ma poti ajuta ,puiul meu are 1 an jumate .
Pana marti dimineata mai sunt in Botosani apoi plec la Iasi caci am intrat la master si mi-am luat camera la camin ,l-am inscris la cresa pe micut il duc dimineata si il iau seara ca sa mai muncesc si eu la negru sa mai castig un ban ca de de cand m-am despartit de sot e mai greu cu una cu alta.
Si ma chinui cat de cat sa nui lipseasca numic.
Nu meu de tel este 0754041812
Adresa de mel laura_rares082008

Mergi la inceput

Liliana am incercat sa-ti trimit PM dar nu am putut

irina constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna,

giuliaelena: - Nu stiu de ce nu a mers la tine sa trimiti mesaj ca am primit destule azi...adica...functioneaza.
pintilei: Cele pe care le aveam eu le-am promis deja unor fete de pe forum insa am vb si cu colegele de servici si am sa caut si pentru printul tau.
Cum am ceva mai multe informatii......va dau de veste.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput