Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6
Raspunsuri - Pagina 18
alexiuli spune:
As vrea eu patutul si cadita daca ai cum sa ma ajuti,ar fi pt mine o mare bucurie si cred ca lui bebe o sa ii prinda ft bine:)..
Fetelor va multumesc tuturor celor care mi-ati scris,id-ul meu de mess este alexiuli14,daca vreti sa mai vb dati un add la id-ul asta..Chiar mi-ar prinde bine sa vb cu mamici experimentate.Va pup!
alexiuli spune:
Evora,iti multumesc mult pt vb frumoase si pt incurajari,daca vii la Botosani,poate ne intalnim.Id-ul meu de mess este alexiuli14,daca vrei sa vb,te rog sa imi dai add.
evora spune:
Cine poate ajuta 2 sufletele, David si Emanuel,2 baietei gemeni care au 1 luna de viata?
E vorba despre o mamica de 21 de ani din Botosani, care acum o luna a nascut acesti baietei, iar tatal lor a parasit-o inca de cand era insarcinata. Nu vrea sa auda de copii,nu i-a recunoscut, deci, pana o sa reglementeze justitia drepturile copiilor, mama trebuie sa-i creasca singura, fara nici un fel de ajutor.
Mama copiilor a lucrat fara contract legal, deci nu beneficiaza de indemnizatie, iar familia ei are mari probleme(tatal ei este alcoolic, iar mama e bolnava de tbc).
Gemenii au iesit din maternitate cu o saptamana in urma, iar acum locuiesc cu mama lor si familia acesteia , mai exact stau in bucatarie, pentru ca doar acolo se pot incalzi de la aragaz(apartamentul e debransat de la reteaua de termoficare, iar centrala proprie nu are!)
Eu le-am trimis niste hainute si o cadita, dar ei au nevoie de mult mai multe lucruri, mai ales ca sunt 2!
Va rog, daca cineva se poate dispensa de:
-patut de orice tip, salteluta
-hainute pentru primele luni(copiii au acum 2,3kg si 2,5kg)
-paturele, saci de dormit
-pampars
-biberoane, tetine
Cu alte cuvinte, ei au nevoie de orice lucru pe care-l puteti darui!
Haideti sa ne mobilizam si sa vedem ce putem face pentru David si Emanuel!
Astept raspunsurile voastre, cu speranta ca le putem bucura viata asta, care deja se anunta destul de amara pentru ei.
Serj spune:
Buna fetelor,
as avea si eu cate ceva de dat, dar problema este ca stau departe, si mi-ar prinde bine daca as avea unde trimite pachet si apoi sa fie distribuit.
Fetita cea mai mica are doar 8 saptamani, dar hainutele de vara sunt aproape noi, si poate la anul va veni o fetita care sa aiba nevoie.
Alexiuli, iti doresc putere si multa rabdare, mai ales ca vei avea si de invatat.
Spuneai ca vei merge la fac. de medicina din Iasi, unde vei sta?
As putea incerca sa ti trimit cate ceva acolo? trimite-mi un PM.
Un sfat pe care ti-l dau, este sa mergi la doctor si sa mai faci o ecografie inainte de nastere, sa fii sigura ca este totul ok.
Fetelor, eu am un scaun de masina 0-13kg, si landoul, dar care nu mai are scheletul cu roti, pt ca l-am dat nestiind ca aici ar fi msai multa nevoie. Deci mai poate fi folosit ca patut in primele luni, daca este pus pe ceva fix.
Si pentru ca nu voi mai avea alti copii, incet incet, dau tot ce ramane mic. Si ar mai fi si hainute de baietel de 4-5 ani.
Numai bine,
cristina + i miei tesorini
giuliaelena spune:
Serj,am incercat sa-ti trimit PM dar nu am reusit.Este in legatura cu hainutele pentru baietel de 4-5 ani.Adresa mae este irictin@yahoo.com
irina constantin
giuliaelena spune:
Unde se poate trimite ceva pentru gemenii din botosani? Eu sunt din Dorohoi si as putea trimite cate ceva
irina constantin
evora spune:
Multumesc giuliaelena, imi permit sa-ti trimit un mail pe adresa pe care ai dat-o si stabilim acolo detaliile.
Deocamdata nu pot primi PM, incerc sa mai postez ca sa se activeze serviciul.
evora spune:
Gemenii David si Emanuel au nevoie de ajutorul nostru!
Inca nu au patut, hainute suficiente, pampers, biberoane etc.
Cu cat le vor primi mai repede, cu atat mai bine...
Multumesc!
evora spune:
Gemenii David si Emanuel au nevoie de ajutorul nostru!
Inca nu au patut, hainute suficiente, pampers, biberoane etc.
Cu cat le vor primi mai repede, cu atat mai bine pentru ei...
Multumesc!