Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

as vrea eu premergatorul daca nu l ai dat

Citat:
citat din mesajul lui Cloreta

Buna mamici,

Am inca premergatorul, tipa care mi-a zis ca il vrea sigur n a mai dat niciun semn de viata de cel putin 2 luni.
Daca il vrea cineva din Bucuresti, ne putem intalni. La posta nu il pun pentru ca il fac praf aia, am avut o experiente neplacuta.
Am mai facut un colet pentru cineva care a zis ca trece maine, daca nu vine desfac si va spun ce mai am de dat.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

am rezolvat cu caruciorul restul ramane valabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna,

Am si eu de dat urmatoarele:

1) un pat stil tarc - baza cu musama si pe laterale cu plasa, nu este foarte maer si se strage doar prin lasarea in jos a peretilor (adica nu e foarte pliant)

2) un pat de lemn normal (60 x 120 cm) cu un sertar dedesubt, pe roti. Pe laterale are bare de lemn colorate. Patul a fost folosit de doi copii, este in stare destul de buna dar nu chiar nou, are vreo doua din barele de pe laterale lipsa. Acum este demontat, se poate asambla la loc. As dori sa il ofer unui bebelus cu adevarat fara alte posibilitati. Am si salteaua dar aceea este cam uzata.

Stau in Bucuresti in zona Floreasca - se pot lua de la mine de acasa sau ma intalnesc eu in zona la jumatatea drumului cu cineva.

Doritorii, va rog dati PM, nu intru prea des pe forum. Servirea in ordinea sosirii :)

What if this is as good as it gets?

Mergi la inceput

buna as vrea eu patutul stil tarc poate ai si o poza sper sa nu fie foarte mare ms mail crissmary4you@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexiuli spune:

Buna tuturor.E prima data cand intru pe acest forum,abia aseara m-am inscris si asta pt ca in curand voi deveni mamica si am nevoie de cat mai multe sfaturi,impresii si ajutor din partea celor care mi-l pot acorda.Povestea mea este una destul de..trista sa zicem..Am abia 19 ani,si pe 20-21 noiembrie ar trebui sa nasc...Bnuiesc ca va fi un an ft greu,mai ales pt bebe care va veni pt ca nu am bani sa ii cumpar nici macar niste hainute cu care sa il intampin atunci cand va "cunoaste" lumea de afara":(..As vrea sa va rog din tot sufletul,toti cei care puteti sa ma ajutati cu ce puteti si ce credeti ca ar fi util pt un copil nou nascut..Am mare nevoie de ajutor.Anul acesta am terminat liceul,si am intrat si la fac de medicina,asa ca nu stiu daca voi putea sa lucrez ca sa am ce sa ii ofer copilasului.Va rog mult sa ne ajutati:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padrya spune:

Alexiuli unde stai? In Botosani? As putea sa te ajut dar din Bucuresti...

Mergi la inceput

Da eu stau in Botosani:(

Mergi la inceput

O sa va povestesc pe scurt,viata mea din ultima perioada pt ca tocmai am recitit ce am postat mai devreme si mi-am dat seama ca am zis ft putine lucruri despre mine..Sper sa nu plictisesc pe nimeni cu povestea mea:)
Ma numesc alexandra,sunt din botosani,am 19 ani...si in luna noiembrie voi deveni mamica..nu stiu daca voi avea fetita,sau baietel pt ca am putut sa merg pana acum o sg data la ecograf,cand eram insarcinata in 26 de sapt si din pacate atunci nu am putut sa aflu ce sex va avea bebe:)Pana la urma,cel mai important e sa fie un copilas sanatos.Poate pe multi dintre cei care veti citi aceste randuri va va surprinde faptul ca la o varsta atat de frageda voi avea prpriul meu copil..dar este adevarat.S-a intamplat,probabil ca asa a vrut Dumnezeu sa devin mamica poate putin prea devreme..Abia am terminat liceul,si am intrat la facultatea de medicina din is.Sunt speriata pt ca nu stiu cum ma voi descurca si cu copil,si cu facultate..Taticul copilasului meu are 20 de ani,si este inca elev in clasa a 13-a deoarece face an de completare pt liceu,apoi va merge si el la facultate,pt ca in ziua de azi e ft greu sa te descurci fara studii..Avem o relatie frumoasa..suntem impreuna de aproape 3 ani,si ne intelegem bine,cu mici exceptii..certuri ca in fiecare cuplu..Am stat impreuna 2 ani de zile intr-un ap inchiriat,iar acum ne-am mutat la parintii lui acasa..Ne-am decis sa pastram copilul,cu toate ca am stiut ca ne va fi ft greu..suntem noi la inceput de dtum..nu stiu cum vom reusi sa ne descurcam sa putem creste si educa un copil,dar sper ca o vom scoate la capat..Din cauza ca suntem amandoi atat de tineri,si inca elevi nu am putut si nici nu ptem lucra,asa ca nu avem bani..Nu cersesc mila..vreau doar sa explic situatia pt ca lumea sa inteleaga de ce am nevoie de ajutor..nu am avut cum sa cumparam nici macar un biberon pt copilas,si mai gandesc ca mai este ft putin pana se va naste si nu va avea hainute,pampers,biberoane..etc..Nici macr nu stiu prea bine ce e nevoie pt un nou nascut..nici nu stiu cum se procedeaza cand va trebui sa nasc..nu am un doctor,nu am cu cine sa vb sa ma sfatuiesc sa aflu ce am de facut..Stiu doar ca timpul trece,bebe creste si are nevoie de anumite lucruri pe care noi nu i le vom putea oferi..De asta va rog,toti cei care puteti sa ma ajutati,cu hainute pt nou nascuti,pampers,patut,carucior,sau orice,oricat de mic si neinsemnat,chiar si cu un sfat,va rog sa o faceti..Nu vreau sa cersesc de la nimeni,apelez la voi pt ca din cate am citit sunteti oameni cu inima mare,si poate unii din cei care vor citi povestea mea,vor intelege pt ca au trecut la randul lor prin asa ceva.E dureros,dar e adevarat..Cei care vreti sa mai vb,cei care ma puteti ajuta cu orice,trimiteti un pm si promit sa va ras[und.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evora spune:

Draga Alexandra,
In primul rand te felicit ca ai ales sa pastrazi copilul,indiferent de circumstante si eu cred ca, din momentul in care ai luat hotararea asta,poti sa fii sigura ca totul o sa fie bine(chiar daca acum nu pare asa!)
Daca Dumnezeu ti-a dat un copil atunci o sa-ti dea si resurse ca sa-l cresti!Ai sa vezi ca ajutorul asta o sa vina sub diverse forme:persoane care o sa te sustina material, moral,diferite conjuncturi favorabile etc. Iti spun asta din proprie experienta! Eu am o fetita de 6ani jumatate si un baietel de 9luni. Cand am nascut fetita eram intr-o situatie precara, fara casa, fara servici, cu resurse mai mult decat modeste...dupa parerea unora "numai copilul imi mai lipsea". Nu vreau sa te mint si sa-ti spun ca a fost usor, dar cu dragostea neconditionata pe care ti-o ofera copilul tau si cu credinta se rezolva totul!
Drept dovada ca acum am o fetita frumoasa si desteapta care a inceput clasa I si de cate ori ma uit la ea imi dau seama ca a meritat orice efort. La fel o sa fie si cu tine, sunt convinsa!
Acum sa revenim la lucruri mai domestice.Dupa cum ti-am spus am un baietel de 9luni, dar hainutele care au ramas de la el le-am dat cu o saptamana in urma unei fete tot din Botosani, cu o situatie mult mai dramatica decat a ta(imi permit sa spun!):are 2 baietei gemeni de 6 saptamani si o sa-i cresca singura pt ca tatal lor nu vrea sa auda de ei, nici nu i-a recunoscut dealtfel.(Eu am intrat pe forum pt ca vroiam sa prezint situatia ei, poate mai primeste ajutor de la mamele de pe-aici.)
Deci hainute nu mai am din pacate dar iti pot oferi un marsupiu Inglesina, in stare perfecta, in care poti pune copilul, cand il scoti afara, incepand de la 2 luni. Caruciorul nu ti-l pot da pt ca il mai foloseste baietelul meu deocamdata. O sa ma mai uit maine si daca mai gasesc ceva, cu draga inima ajunge la tine.
Marsupiul o sa ti-l duc eu cand ajung la Botosani(si eu sunt din Botosani dar acum nu mai locuiesc acolo), pana in noiembrie cu siguranta vin.
Pana atunci, daca vrei sa stai de vorba cu cineva, daca vrei sa intrebi orice te intereseaza legat de nastere sau de bebelus, eu iti stau la dispozitie cu placere! Astept mesajul tau, eventual cu un ID unde sa te pot contacta, daca doresti.Am incercat sa-ti trimit PM dar nu primesti si cred ca nici eu, ca n-am destule posturi, deci astept raspunsul tau aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Alexandra,sunt o mamica de doi copii din Dorohoi si cred ca s-ar mai gasi ceva pentru bebelusul tau si pe la mine Dar sunt de fetita pentru ca am o fetita de 9 luni.Daca vrei contacteaza-ma pe mess.Adresa mea este irictin@yahoo.com Multe din hainute le-am dat dar cu siguranta se gaseste cate ceva chiar daca mai marisor un pic

irina constantin

Mergi la inceput