***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (73)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Motannel, iti va scrie pe site. Taxele de expeditie la mine au fost 3 ron.
Kay, e tare dragalasa Sonia, sa-ti traiasca!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

KAY, soniuta e superba, are niste ochi!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

oana, sonia e superba!
si dupa ce am vazut si asta http://good-times.webshots.com/photo/2771775590099699849tvBaCx , m am prins cine i sefu' acolo.

va pup si sa aveti distractie placuta la mare

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

kay Am admirat-o si noi pe Sonia! Sa inteleg ca nu prea i-a placut plimbarea cu barca?

Motannel Eu am inteles ca e 2.90 lei livrarea la domo-ul pe care il alegi tu. Eu am dat comanda ieri de vreo 200 de poze si m-au anuntat azi pe mail ca le-au procesat si ca in 2-3 zile lucratoare pot sa merg sa le ridic.

ella Cum a fost la Palicari?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

madi plecam la Constanta pentru cateva zile. Adica pana luni. Bafta la serviciu. Eu nu am inceput inca, am luat decizia de a sta pana la 2 ani cu Maya. Asta ca nici nu am cu cine sa o las .

oana super tare Soniuta. Distractie placuta la mare!

ella sa ne spui si noua ce a zis dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Motannel, si Tudor a avut rosu in gat si tot asa i-am dat Zinnat si Nurofen la 12 ore, dar n-a facut febra.Branzica Fagaras e cu smantana, dar am vazut ca deja ti-a raspuns Ckristina.Ce nasol cu eruptiile astea, cand schimba aerul si mediul.

Kid eu vin din Crangasi cu metroul, schimb la P-ta Victoriei si o iau pe tronsonul celalalt pana la Eroii Revolutiei, si pe urma mai merg putin pe jos pana la Parcul Carol.

Kay,Soniuta este o scumpete, petrecere frumoasa la mare.La fel si voua, Mica.Eu il adorm pe perna, dar in patutul lui il las fara.

Tocmai vroiam sa ma laud ca el mananca bucatele, dar de cateva zile si el scoate bucatelele din gura se uita la ele si le arunca pe jos.Cum simte ceva tare, cocoloase in gris, patratele de morcov, sau o bucatica de carne mai mare, o scoate din gura.Doar copanul de pui daca e fiert mai bine mai mesteca, dar in rest, nu .Si m-am apucat iar de blenduit.A, banana mai musca, e mai moale.

Luni i-am facut vaccinul,nu a facut febra trei zile, in schimb a facut azinoapte, a patra zi cum ar veni, 38 cu 4.I-am dat Nurofen, i-am pus sosete cu otet(metoda babeasca, stiu), dar a scazut si foarte greu a adormit.Acum e mai bine.Dar nu stiu de la ce a fost.Se poate de la masele? Are gingia de jos umflata rau de tot, si iar saliveaza mult .Cand i-au dat dintii n-a facut deloc febra,si nici la jumatatile de sus.Si parca nu mai mananca asa bine, nu mai are pofta de mancare.

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, acum este eclipsa partiala de soare! (pana la ora 14). Va recomand sa va uitati la soare folosind o discheta (banda ei). E "mancat" o parte din soare.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Kay, foarte frumoasa si mare e Soniuta! Si are niste ochi!Distractie placuta la mare!

Mica, eu nu folosesc perna, cu toate ca ea aruncandu-se pe pernele noastre adoarme si i-s dragi ca pune si ea capul cum ne vede pe noi. Dar ea doarme pe burta si se foieste tare mult si nici nu am gasit una potrivita ca i-as lua sa i-o pun in patut.

Tudorcatalin, vezi sa nu aiba din nou rosu in gat daca zici ca nu mananca bucatele, eu asa imi dau seama la Andreea ca mesteca paine, biscuiti si scuipa. Ti-am vazut baiatul, ce mare si frumos s-a facut! Are niste ochi foarte frumosi! Si ce se balaceste el in piscina.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
citat din mesajul lui mica0307

madi plecam la Constanta pentru cateva zile. Adica pana luni. Bafta la serviciu. Eu nu am inceput inca, am luat decizia de a sta pana la 2 ani cu Maya. Asta ca nici nu am cu cine sa o las .
Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mica foarte bine ca stai cu Maya pana la 2 ani! Asa mi-as fi dorit si eu, dar deh...nu e mereu dupa cum ne dorim...Bine macar ca stau linistita ca o las cu ai mei si nu cu straini.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fetelor, eu as prefera sa fie rubeola, decat iritatie la schimbarea zonei geografice, mai ales ca la noi a aparut la 3 zile dupa intoarcerea acasa! Eu am refuzat ROR-ul si sper sa faca bolile acum cat e mai micuta sa scape mai usor de ele!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput