***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (73)***
Raspunsuri - Pagina 7
Madi spune:
Motannel am vazut pozele cu domnisoara Teodora. E o scumpa! Pozele cu voi trei sunt tare faine!! Tinem pumnii sa isi revina cu papa!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
kay spune:
incarc poze noi cu Sonia.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
doxinu spune:
Liviana inca nu stiu ce facem sambata, da' daca nu planuim nimik va anuntam!
Oana asteptam cu nerabdare sa vedem poze cu mica luptatoare,pana la urma unde te-ai hotarat sa ii faci petrcera SONIUTEI?,sau ai facut-o deja?
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Motannel spune:
Madi, multumim frumos! Astazi deja a mancat ca niciodata! Sper sa repete "figura" in fiecare zi!
Liviana, cat te-a costat livrarea pozelor la magazinul dorit??? Eu am cam 1000 de poze (selectate cu greu din peste 7000) si n-as vrea sa ma coste plimbarea lor mai mult decat pozele in sine! La mine nu a mers ActiveX si incerc acum cu a doua optiune asistata de ei. Se accepta maxim 390 poze la o comanda ... deci mai am de lucru ...
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
kay spune:
gata ! iata-le : Sonia din Bologna
Ioana, n-am mai facut nimic, ca n-am timp sa ma ocup. in plan sunt : petrecerea de mot
petrecerea capsuneilor
acum depinde si cde ce plecari avem... parca am fi stewardese...
deci mesajul asta il scriu de la 2 moaptea... da am adormit intre timp.
pup si o zi buna !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
doxinu spune:
Oana super fetita ce ai tu,felicitari!Este asa de scumpa.......doamne ce as mai smotoci-oSper sa intre si PEPSICA sa o vada ca si mie imi e ste dor de ea. de la STEFAN pentru SONIUTA
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Madi spune:
Kay Sonia e o incantare! E extraordinar de expresiva!!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Ninutza spune:
KAY, foarte frumoase pozele. Distractie placuta la mare, fara incidente neplacute si va asteptam cu multe poze.
Motannel spune:
Kay, Sonioara e tare scumpa! Fotografia asta e prefetara mea ... http://good-times.webshots.com/photo/2004610830099699849kSAQPO
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)