***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (73)***
Raspunsuri - Pagina 6
bettyR spune:
Motannel, pupici si de la noi sa va faceti bine! Trebuie sa ai rabdare multa cu papa si sa rezisti tentatiei de a-i da lapte. Asa am patit si eu cu Andreea ca ajunsese sa bea aproape numai lapte, si incet incet( cam o luna) si-a revenit. Carnea de pui asa simpla cred ca e innecacioasa de aia nu o accepta si nu are nici cine stie ce gust.
Doxinu, in mod normal aerul de mare face foame si vindeca raceala. Dar cred ca se fac schimb de virusi. Si eu eram stresata mai ales ca am plecat cu un pic de rosu in gat fara febra si in prima zi Andreea a spart sticluta cu Panadol, asa ca nu i-am mai dat nici din ala si i-a trecut acolo. Si in loc sa faca diaree, s-a constipat, dar a mea parca e pe dos.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Florentina Roman spune:
Kay,Mica, sa aveti vreme frumoasa la mare!
Madi, cand si-a schimbat al meu sot permisul, i-au dat o hartie, un fel de permis provizoriu. Nu stiu cum e cu talonul...
vas spune:
helloooooooo.
Ne-am intors si noi acasuca dupa multe plimbari.
a fost cel mai frumos concediu din viata mea. Nu as pleca fara minunea mea nicaieri. A fost un copil model, atat la socrii la tara cat si la mare. Am avut si o mica eruptie de la caldura , dar culmea nu a facut-o la mare ci la tara. La mare a avut o noapte cu varsaturi dar pe dimineata era fresh, apta sa se bage in nisip si cu capul daca era posibil. Apa era prietena doar daca era mai calduta, in schimb cand erau valuri nu mai conta temperatura.
In concluzie s-a simtit ok si noi pe langa ea la fel.
Mai revin cu povesti zilele astea.
Mi-a fost dor de voi iar cand i-a aparut eruptia pe corp imi doream sa am net sa va intreb ce sa fac. offfff, cat v-am pomenit.
pupici .
Sunt mamica
poze
13.05.2007
lbelciug spune:
Mica, Kay, distractie placuta si Zero incidente!
Vas, bravo! Iata si o mamica super-fericita dupa CO-ul cu capsunica. Vrem si poze pls!
Fetele, eruptiile astea pe corp mai apar si ca urmare a schimbarii mediului. Eu asa am patit cu Matei cand avea 1,4 ani si l-am dus prima oara la mare. E o reactie a corpului la alt aer, apa de mare etc. e ceva nou pentru organismul lor.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
mica0307 spune:
liviana si florentina multumim .
Bebeii vostri dorm cu pernuta sau fara??? Eu nu i-am dat inca pernuta si nu stiu ce sa fac, daca sa ii dau sau sa o mai las asa.
kay spune:
Mica, eu i-am pus perna in pat, dar nu o pun cu capul pe ea. dar noaptea, cand o mai verific, doarme pe burta/pe o parte cu perna in brate, exact ca mine si ca taica`su. uneori o gasesc cu capul pe perna. alteori cu picioarele. cert e ca e inclusa in procesul de nani. o sa o iau si la mare. pup Maya !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
lbelciug spune:
Mica, la noi e ca la Kay. Nu iau perna cu mine in deplasari. As concluziona ca in general perna nu e necesara bebeilor. Matei adoarme pe perna dar de multe ori il gasesc pe langa ea sau de-a curmezisul patului. Ei se foiesc mult in somn...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
kid spune:
An@ Sigur nu am fost la acelasi doctor. Eu am fost la spital, Motannel a mers la un cabinet particular. Dar cam asta cred si eu, ca s-au saturat doctorii din Constanta de turisti. Eu nu am avut de ales si am ramas la spital, ca era 1 noaptea si nu aveam unde sa merg cu juniorul; si asa ne-am plimbat vreo jumate de ora sa gasim o farmacie deschisa non stop. Si cand am intrat cu juniorul la consultatie, ne-a intrebat doctorul ce cautam la mare cu copilul pe vremea asta? de am ramas socati si eu si al meu, ca nu am inteles ce vroia sa zica
Liviana Mersi de explicatii. Am reperat care e parcul, sper sa pot ajunge si eu.
vas Bine ati revenit! Ma bucur ca ati avut un concediu frumos, asteptam si noi poze
mica, kay Concedii cat mai placute, vreme frumoasa si fara incidente.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Madi spune:
Florentina inca o data multumesc mult pentru explicatii. M-am descurcat pe jos pana la urma, doar le-am depus azi, maine ma duc sa le ridic..pentru ca am stat o ora jumate pe la cozi pe acolo si nu mai voiam sa stau inca doua -3 ore sa le si ridic.
Mica, Kay distractie placuta la mare. Unde va duceti?
Micaeu nu ii pun Anei perna cand doarme. Si ea se frichineste prin tot patul si, in plus, recunosc ca eu inca sunt stresata sa nu si-o puna pe fata.
Eu de luni incep serviciul si sunt cam deprimata pentru ca o sa imi lipseasca mult timpul petrecut cu Ana si ritualurile noastre de dimineata
Voua v-a fost greu sa va adaptati?!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Motannel spune:
An@, FlorentinaRoman, BettyR, !!!
BettyR, rezistenta a dat roade astazi Teodora a mancat ca niciodata!!! FlorentinaRoman si Ibelciug ati avut dreptate, fata mea si-a revenit cu papa. Doamne-ajuta sa o tina!!! A papat asa:
- ora 8 prima sticla cu lapte (150ml + 5 masuri de Humana 3)
- la 10 - noutate: miezul a doua felii de paine cu branza tartinabila Hochlland (am incercat si ieri, dar pusesem bucatele de rosie pe fiecare cubulet de paine cu branzica si ea a papat doar rosiile)
- la 12 o nectarina fara coaja (de obicei primea o sticla cu lapte la acesta ora fiind prea nervoasa din cauza somnului ca sa pape altceva; am reusit sa renunt la bibe 2 si a ramas doar dimineata si seara)
- la trezire, in jurul orei 3 am intrat in bucatarie unde tati manca ciorba si i-am dat si ei cu carnita de pe pulpa de pui si cu paine muiata in zeama ... nu-mi venea sa cred ...
- la 5 a papat cateva gurite bune din blatul de tort pe care l-am comandat pentru nasii nostri si ai ei (au sarbatorit 15 ani de casnicie si au venit ei pe la noi din motive de izolare datorate rubeolei)
- pe la 6.30 a ras jumatate de banana
- pe la 8 maraia si m-am gandit ca poate ii este foame si i-am dat mar ras cu biscuite si zeama de portocala (Teodora prefera mai acru)
- la 9.30 bibe de seara si nani.
NU FIE DE DEOCHI!!!! Doamne-ajuta sa continue asa si sa recupereze greutatea pierduta!!!
FlorentinaRoman, la noi a aparut eruptia marti dimineata acasa (ne intorsesem sambata seara).
Kid, culmea medicii astia ... sa stii ca GalaMed e deschis nonstop (m-am bucurat, in caz ca aveam nevoie si noaptea)
Kay,Mica concediu placut. Mica, Teodora doarme fara perna.
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)