***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (73)***
Raspunsuri - Pagina 5
lbelciug spune:
Haideti fetele sa ne vedem sambata la ora 17:00 la Mausoleu in Carol. Cine se inscrie: TudorCatalin, An@, Arcadia (te primim si fara bebe), Mica? Doxinu?
Motannel, am folosit programul lor ca sa uploadez pozele si apoi dupa finalizarea comenzii am ales magazinul cu locatia cea mai aproape de mine. Toate treaba asta n-a durat mai mult de 10 min. Din cate am inteles pozele se printeaza undeva la Targu Secuiesc si de acolo se expediaza la magazinul ales de tine. De aceea dureaza cateva zile pana ajung la tine.
Branza "Fagaras" e un fel de branza proaspata (dulce) ambalata ca iaurtul in cutie de plastic. Mi se pare ca are si putina smantana in ea. Totusi din cate am auzit nu e f safe. Eu am patit-o o data cu Matei care avea diaree si socra-mea i-a dat branza de asta chipurile ca sa-l stranga la burta si mai rai i-a facut. Pediatra noastra nu ne-o recomanda, asa ca in general prefer sa iau la pachetel sau vrac.
Nu fii suparata pt rosul in gat al fetei. Cred ca e cam mult zis ca ii afecteaza buna crestere. Ai sa vezi ca atunci cand se va simti bine, va recupera in greutate caci va manca mai cu pofta si mai multa cantitate. Sanatate! Eu as zice sa nu mergeti la iarba verde - s-ar putea sa fie tantari sau vant. E mai safe sa mergeti in parc.
Sobi, COOL, ce ma bucur ca ti-a placut experienta in US - poze? Intr-adevar dpdv turistic nici eu nu as da Europa pt US, insa pt shopping e clar avantajoasa locatia asta. La ce parc de distractii ai fost? Eu sincera sa fiu am trecut intentionat peste el; m-as fi simtit aiurea fara copii/Matei la DisneyLand. Da, eu am fost in LA in luna mai. Pentru ce este necesar tratamentul cu pregnyl?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
Motannel spune:
Kid, Doxinu, Ckristina, Ibelciug, multumesc! Ce matinale sunteti ...
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Madi spune:
'Neata mamici!!
Am si eu o intrebare: a fost cineva la noul sediu unde se elibereaza permise auto, din Pipera? Ar trebui sa schimb talonul si permisul si nu stiu exact de la metrou Aurel Vlaicu incotro sa o iau? Daca poate sa ma ajute cineva.... (zilele astea ar fi cam ultimele, ca incep serviciul si nu stiu daca mai pot ajunge)
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
An@ spune:
Madi, nu stiu sa-ti zic, ca io special m-am dus inainte sa se mute sa le schimb, tocmai pt ca mi se parea departe si complicat in pipera.
Motannel, am vazut poze cu don'soara frumoasa...
Parca in ultimul timp aud numai de rosu in gat...sau tu si kid ati nimerit acelasi dr in Cta? cred ca e diagnostic standard cand nu se vede altceva..si bineinteles urmeaza tratamentul standard cu antibiotic..pai, n-are dreptate Didialex ca la noi se prescriu antibioticele ca bomboanele?
Liviana, mi se pare ok la 5 sambata...cu mentiunea ca noi zilele astea oscilam intre 1 si 2 somnuri pe zi si daca sunt 2, unul din ele e de la 4 la 7...deci... dar vedem...sper sa ajungem, ca n-am fost niciodata cu Ana in Carol.
mami de Ana (22 mai 2007)
kid spune:
Fetele, imi spuneti si mie pe unde e parcul Carol? Si eventual daca se poate ajunge cu metroul sau cu ratb-ul?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
lbelciug spune:
An@, vedeti voi... daca puteti veni da-mi un SMS pls. B nu prea doarme cum trebuie cand e frate-sau acasa...
Kid, cu metroul pana la Unirii si de acolo tramvaiul, dar nu stiu ce nr. Ar mai fi si posibilitatea sa vi cu tramvaiul care ajunge la Budapesta. De acolo se mai merge o statie catre sect 5. nu stiu din ce parte vii tu, insa o data ajunsa la Unirii oricine te poate indruma exact. Cauta si pe Google, vezi daca gasesti indicii mai bune.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
Florentina Roman spune:
Madi, cum iesi din statia de metrou, o iei la dreapta pe Pipera_ Tunari si mergi pana dai de cladirea respectiva, dar nu stiu sa-ti spun ce distanta e de mers. Ar fi bine daca ai putea merge cu masina, este o zona cu multe santiere, foarte circulata si cu multi caini...
Motanel, am patit-o si eu cu Tudor, tot la mare- diaree, varsaturi, temperatura si eruptie pe corp, dar imi amintesc ca mi-au zis sa-i tratez febra cu antitermice si diareea si varsaturile cu smecta, debridat, ceaiuri si regim alimentar. Oricum, dupa ce am vazut cu ce probleme venisera ceilalti copii la urgente, am zis ca am copil sanatos... Noi chiar am stat doar 4 zile la mare, am zis ca daca tot trebuie sa mancam regim, mai bine acasa. Culmea e ca Tudor s-a simtit bine de cum am intrat in casa, iar a doua zi i-au trecut si bubitele de pe corp.
Cu mancarea si rasfatul... o sa-i treaca in timp, dupa ce scapa de boala. Dar trebuie sa ai putina rabdare.
Madi spune:
quote:
citat din mesajul lui Florentina Roman
Madi, cum iesi din statia de metrou, o iei la dreapta pe Pipera_ Tunari si mergi pana dai de cladirea respectiva, dar nu stiu sa-ti spun ce distanta e de mers. Ar fi bine daca ai putea merge cu masina, este o zona cu multe santiere, foarte circulata si cu multi caini...
Florentina multumesc mult. M-as duce cu masina...dar ce fac ca dau si permisul si talonul...cum ma mai intorc, ca nici nu imi vine sa stau pe acolo 3 ore pana sunt gata...
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
mica0307 spune:
liviana din pacate nu putem veni si noi in parc pentru ca plecam la mare maine. Distractie placuta!
kay spune:
noi PLECAM la mare sambata dimineata, dimineata !!! supeeeerrr !!! abia astept ! mi-am tras liste peste liste si dupa ce adoarme grasa, le bag in geamantanoi !
A, Sonia a cazut din pat azi !!! in 4 labute. ca un catelus. si am cules-o si vroia sa se arunc iar. senzatii tari, ce sa mai.
cam atat. pup
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."