***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (73)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Oh, ca mult am avut de recuperat!

Buna seara tuturor!

Incep prin ura si a canta

MULTI ANI TRAIASCA!!!
MULTI ANI TRAIASCA!!!
LAAAAAA MUUULLLTI AAANNNIIIII!!!!

La multi ani tuturor capshuneilor!!!

Am citit din urma si scriu si eu cateva idei ...

Alina25, FELICITARI PENTRU BB2!!!

Monytza, CASA DE PIATRA!!!

An@, ai postat un articol foarte interesant si actual!!! Multumesc! Ma regasesc in el! Povestesc mai jos cum se comporta Teodora (daca nu ma fugareste somnul, ca iaca la ce ora am si eu sansa sa scriu!)

Mihamora, eu nu am luat pastile pentru intarcat ... am redus numarul meselor (de "la discretie" pana la 2 pe zi, dimineata la trezire si seara la culcare) apoi a ramas doar cea de dimineata si apoi am inlocuit-o si pe aceea cu bibe (Teodora accepta bibe de mica). Oricum a uitat foarte usor, nu am fost nevoita sa plec de acasa ...

BettyR, Teodorei i s-a inchis fontanela la 1 an, iar dr ne-a recomandat intreruperea vigantolului si a fierului haussmann pe perioada verii. Vedem la toamna daca ne mai da ceva.

Ioana13, pana acum vreo luna o leganam pe Teodora de-mi rupea spatele ... apoi am inceput sa o tin langa mine pe patul nostru ... se ridica/trantea/frichinea/sucea pe pat sau pe burta mea pana adormea, uneori si o ora. Acum, dupa laptele de seara adoarme cam in 10-15 minute.

Tamaraspt, Teodorei ii place burta mea ... se pisiceste pe mine, ma pupa, ma miroase, ma plescaie, ma pisca ... daca e nervoasa ma intind langa ea si o las pe burta si se linisteste ... o fi vreo problema??? Daca vede tzitzi rade, parca nu ar fi avut treaba cu ele niciodata!!!

Ibelciug, cand ai comandat foto, ai folosit programul lor? A durat mult? Ai avut o lista din care ai ales in care mag Domo sa ajunga foto? Sau trebuie sa le dau eu adresa exacta?

Trimit si revin ...

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Am vazut toate fotografiile si filmuletele caphuneilor! Felicitari! Pot spune ca sunt mandra de plantatia pe care am aterizat in 2007!!!

Fetelor, ce e branza "Fagaras"? Nu am cautat-o inca, dar as vrea sa stiu ce e!

Despre concediul la mare ...

Am stat in Eforie Sud 10 nopti. Am platit initial 7, apoi am prelungit inca 3 ...

Am ajuns miercuri dimineata si parea ca va fi totul super ... Teodorei i-a placut apa, nisipul. S-a jucat frumos cu galetusele (cred ca si acum se mira ca am lasat-o sa se "murdareasca") si in piscinuta. Mai putin in "apa mare" caci era cam rece pentru ea.

Din pacate, duminica dimineata a inceput necazul. A vomitat de vreo 5 ori pana pe la ora 3 cand am constatat si febra 38,6 si am fugit la Constanta la spital. Acolo am intalnit o mamica satula de stat la coada la urgente (erau vreo 20 de copii, de ma si temeam sa nu luam vreo alta minune) si am mers cu ea la cabinetul particular GalaMed (nu stiu daca am facut bine sau nu, dar era singura solutie). Doctorita care era de serviciu ne-a diagnosticat cu rosu in gat, si ne-a recomandat Amoxicilina sirop la 8 ore (sa i-l dau daca nu mai vomita, altfel trecem la injectii) si supozitoare Novocalmin (pe care le-am inlocuit eu cu Paracetamol). Am comunicat si cu dr de fam si a zis ca e slab antibioticul, dar sa-i dau asa. A doua zi parea ok si i-am dat prima doza de antibiotic. Pe la pranz a apucat-o o criza de plans de nu mai stiam ce sa-i fac ... nimeni nu-i mai intra in voie, nici macar nana pe care o iubeste foooarrte mult. Statea numai calare pe mine si urla. Am plecat din nou la Constanta. In masina s-a linistit, dar am mers pana la cabinet .... dr de serv nu a reusit sa o consulte prea mult ca plangea. A zis sa continuam trat. 3 zile. Eu l-am continuat 3 zile la 8 ore si inca doua la 12 ore. Din pacate starea de boala i-a afectat alimentatia si buna crestere. Trimit si revin (am pierdut de 2 ori mesajul)

Mergi la inceput

Continuare ...

Din cauza bolii Teodora a devenit plangareata, nesuferita chiar, si a inceput a refuze mancarea ... pana la urma am convins-o sa pape banane, biscuiti si iaurt. Dar a inceput sa faca si kk moale, deci papa s-a limitat la banane si biscuiti + ceai de menta si sunatoare.

Ei, dupa 4 zile s-a simtit ok si ne-am continuat sejurul, desi am fost pe punctul de a pleca de multe ori. Clar este ca a slabit (cand am ajuns acolo avea aproximativ 9.500g)

La intoarcere am venit ziua, iar ea, care e activa si vioaie, a dormit majoritatea timpului, ca am si scos scaunul de masina si am intins-o pe canapea. Nu parea sa aiba febra, cel putin nu una mare. Totusi, cand am ajuns acasa (pe la 21.50) am constatat ca avea febra 39.5. Am chemat dr. care a zis ca si de oboseala, dar iarasi are rosu in gat. A si vomitat cand s-a uitat in gatut. Offff .... toate pe capul ei. Ne-a recomandat Zinnat si Nurofen la 12 ore. I-am dat de duminica dimineata. Pe la pranz am gasit si o masea iesita (o asteptam de vreo luna in stanga jos, desi si dintele nr 8 ne chinuie de vreo doua luni, a iesit maseaua inainte), iar ca sa fim chinuite la maxim, marti dimineata Teodora s-a trezit plina de bubite pe gat si trunchi. Banuiala ... rubeola, dar si alergie la Zinnat. Am intrerupt Zinnatul (dr a zis ca gatul e bine ... oare???) si am tinut-o sub observatie. Astazi s-au extins bubitele/petele si pe fata si pe picioare. Deci (probabil, dr nu era prea sigura) e rubeola (mor cand vad ca uneori stiu mai multe decat dr.) Stam in casa pana la noi ordine!!!

Chiar, duminica putem merge la iarba verde oare???

Mergi la inceput

Nici acum nu stiu sigur ce a avut Teodora ... cine a fost de vina ... maseaua, rubeola, rosu in gat, o usoara enterocolita? Toate la un loc??? Plus distanta de casa, stricarea rutinei ... Nu am mai folosit blenderul (asta e un lucru bun!)

Am uitat sa spun ca i-am dat si 2 pliculete de Biotics, insa mi s-a parut ca agraveaza kk moale (desi Teodora e de obicei constipata),

Hai ca m-am intins .... scuze, dar simteam nevoia sa ma plang!!!!

Mergi la inceput

Eiii, uitam sa va spun ce a facut Teodra astazi (se vede ca nu am scris de multa vreme! )...

De vreo 2 saptamani Teodora mea mananca prost (din cauza calatoriei/ bolii/razgaielii). Ieri am aruncat piureul facut cu branza, galbenus fiert si putin iaurt. Astazi am hotarat ca nu se mai poate si i-am pregatit pe farfurie rondele de morcov fiert (ii place), fasii de morcov fiert, fasii de piept de pui, carne tocata marunt-marunt din piept de pui, coaja de paine, miez de paine, paharul cu supa. Am uitat sa spun ca Teodora NU manaca ciorbe/supe, ci doar piureuri/maglavaisuri, dupa care bea supa ca pe apa. Dar am hotarat sa nu mai folosesc blenderul si gata!
Ce credeti ca a facut fata? A urlat isteric!
Nici macar nu am apucat sa-i prezint bine meniul, nici macar nu am reusit sa o asez in scaunul ei ... a urlat isteric vreo 20 de minute, apoi a mai marait vreo 10. Cred ca am jignit-o profund cand am invitat-o la masa!!!

Nici tati, nici bunicul nu au reusit sa o calmeze. Statea catarata pe mine, desi eu par a fi dusmanul ei!!! (cand e vorba de papa)

Offf!! Dupa jumatate de ora de tocat nervii mei a acceptat coaja de paine, apoi a vrut miezul (nu terminase coaja), apoi a intins singura mana dupa morcov! Victorie ... l-a papat pe tot!!! Am luat farfuria in brate si a incercat si carnea (mi-e clar ca nu-i place, caci a mestecat putina, dar nu a reusit sa o inghita si a scuipat-o!). Asa ca am trecut la muschiulet montana. Am reusit sa-i dau cam 3 feliute fara margine cu bucatele de paine. A baut si cateva gurite de supa, apoi multa apa. Dupa jumatate de ora a mancat si jumatate de banana! Cred ca o razbise foamea! Pana acum (de gura mamei, care acum e la tara) renuntam destul de repede cand ma refuza si-i dadeam lapte ca sa nu planga. Si azi in plansul ei imi arata sticla, dar am rezistat si se pare ca asa trebuie!

Doamne, de-ar mai manca asa, dar fara concert!!!

Fug la somn ... va "vad" maine ... sigur (caci suntem condamnate la domiciliu) ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Motannel Ce sperietura cred ca ai tras... Multa sanatate, am capsunica sa se faca bine!
Din pacate, nici mie nu mi-a placut dr din Constanta, juniorul a facut 39.8 vineri noaptea, i-am pus supozitor novocalmin si am plecat la spital, ne-a dat tot amoxicilina sirop si nurofen la 8 ore, tot pt rosu in gat, dimineata a facut iar 39.8, iar sup novocalmin, la pranz iar 39.8, nu stiam ce sa-i mai dau. I-am mai pus o jumate sup novocalmin si am plecat spre buc. Cand am ajuns la spital, jr era plin de bubite pe tot corpul. Am intrebat la spital daca nu e pojar/rubeola, dar mi-au spus ca nu, asa ca noi am iesit afara. Mai avem tratament pana vineri, sper sa fie bine dupa ce il terminam.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Alina25

La multi ani, cu multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

fetelor va multumesc mult pentru sfaturi despre crema; o sa incercam intai cele fara antibiotik sa vedem cum reactioneaza.

didi, multumesc de intrebare doctora pediatra cea noua a lui vladut, bejan o cheama, tot de la euroclinic, nu e la nivelul neonatologului... asta e parerea mea si a soacra-mii. e mai superficiala si nu are rabdare, parca suntem tot timpul pe fuga. si pe cel mic il simt destul de crispat in prezenta ei, sau poate doar a inceput sa intelegea ca ea e doamna doctor care face injectii... despre operatie o sa o facem la inceput de octombrie, cand se lasa racoarea, iar de la jumatatea lui august incepem tratamentul cu pregnyl.

liviana, draguta, am fost in sud, in atlanta. m-au impresionat doua chestii acolo: acvariu si imaginea blocurilor turn noaptea, cand erau luminate feeric. in rest o caldura torida, uscata, in downtown numai cladiri imense de sticla si beton, trafic intens, si ar mai fi niste chestii dar nu le pot spune sa nu fiu acuzata de rasism. am fost doua zile la conferinta si trei zile la shopping - am inceput timid cu mall-urile locale si apoi am inchiriat masina si am ajuns la outleturi, pe la 100 km de oras. preturile, ce sa zic, foarte mici, si nu ma refer la chestii gen "tricou cu 10 dolari" care le gaseai pe toate drumurile. ma refer la haine de calitate care la noi costa o avere si acolo le gasesti la preturi rezonabile. blugi la calvin klein / tommy 40 usd, tricouri lacoste 50$, geaca guess 50$, rochite, fustite, sandalute ann taylor la fel preturi rezon. pentru cel mic erau baby gap, carter si osh-kosh by gosh. foarte faine. am spart toti banii cash si cardul de salariu e gol!!

in rest, a fost fain ca am fost cu colegii, ne-am distrat seara prin cluburi si restaurante, la parc de distractii, parca am fost in tabara. nu se compara atlanta cu new york-ul sau cu orasele de pe coasta de vest; tu stiu ca ai fost in zona LA acum 2-3 luni, nu? sunt convinsa ca e vorba de alta lume. overall o experienta faina, dar raman la prima dragoste: europa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Motanel draga de tine ce sperietura.........sper ca totul sa se rezolve dar incearca sa gasesti un pediatru bun sa vezi intr-adevar ce are.M-ai cam speriat ca si noi vom pleca la mare pe 27 si deja stau cu inima cat un purice,sper sa u fei nink, oricum am de gand sa-mi iau la mine un gentoi plic cu detoate in caz de ceva sa acctionez

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

motannel,uite pt iubita ta; branzica fagaras o gasesti in comert la caserola; e branzica slaba de vaci cu putina smantana.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput