***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (73)***
Raspunsuri - Pagina 9
kay spune:
am primit estimarea de la Boston : 77.480 $ adica vreo 50.000 euro
strict operatia = costurile aferente.
incarc poza cu ce scrie tanti acolo si o postez.
pup
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
uite aici : COST OPERATIE
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
Madi spune:
Kay si care e situatia voastra financiara acum? Operatia cand ar trebui sa aiba loc? Vad ca in scrisoare iti cere si o evaluare pre-operatorie a Soniei...
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
kay spune:
Madi, eu am cerut o evaluare acolo, pt ca nu poti sa zici asa, fara sa vezi pacientul. asa ca mergem sa o vada acolo si sa vedem ce zic atunci.
eu acum , in conturi nu situ exact cati bani am. mie trebuie sa-mi intre niste bani de la mostenire, cu care voi incerca sa platesc evaluarea, care nu va fi nici asta ieftinuta. plus drum, plus cazare etc.
cert e ca sunt cam golase conturile, mai spre 0. o sa verific cand ma intorc acasa. dar, evaluarea o sa o platesc din ce primesc in urma succesiunii. nu mult, dar sper eu suficient pt evaluarea asta.
in rest, pt op, trebuie sa vad cum ma zbat si lupt sa fac rost de bani. pt ca ai vazut ca nu sunt doar astia. am fot sfatuita sa am pana la 100.000 la mine, ca sa fiu sigura. cine stie. follow-up-urile timp de 4 sapt, zilnic, costa, nu-s moca... mi-e groaza, dar am incredere, e imposibil sa nu o pot duce acolo ca sa scapam odata de chinul asta. jur ca ma gandesc sa-mi vand un organ la negru, mai scot un ban cinstit ! sau ma gandeam ca daca mor, ii dau inima mea. si ma intrebam cat tb sa mai astept ca sa poata accepta inima mea, adica pana la ce varsta ii creste inima. si atunci cand se opreaste din crescut i-o dau pe a mea. stiu, par pure aberatii si tampenii aiurea, dar eu ma gandeam chiar serios, ca in afara de 1 rinichi, altceva n-am ce vinde...
va
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
ella_74 spune:
mica,kid,
n-am scris de vizita la dr Palicari fiindca nu l-am mai dus azi; a fost o idee proasta sa-l ducem dimineata fiindca azi de ex ne-a dat trezirea la 7, s-a jucat pana la 8:30 dupa care l-am adormit , asa ca la 9:30 cand avea programare, el inca dormea si n-am vrut sa-l trezesc, de fapt ar fi trebuit sa-l trezesc mult mai devreme ca sa fim la 9:30 acolo.
luni seara ne intoarcem de la mare , asa ca l-am reprogramat pentru marti la pranz.
ella_74 spune:
si vroiam sa spun ca am vazut si eu poze de capsunei, cele mai recente cu Soniuta care a crescut asa frumos.
Bafta multa Oana, sa reusesti sa strangi toti banii pentru operatie!
Elteka, Mihamora, Poohy, Ancamari, Pepsi, pe unde sunteti?
Madi spune:
Kay draga de tine! Te cred ca ai face orice pentru Sonia! Dar pana la gesturi extreme mai bine sa mai mobilizam lumea sa se mai stranga acolo un banut pentru ea. Nu mai poti sa pui vreun anunt pe Hot News?
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
kid spune:
Ce liniste e pe aici...
Am si eu 2 intrebari:
- ati dat capsunelelor sa manance salata de vinete? Eu i-am dat juniorului, dar aseara mi-a spus o prietena ca nu e bine sa-i dau, ca sunt grele la stomac si acum nu stiu daca sa-i mai dau sau nu...
-se mai exclud oul si carnea in aceeasi zi?
Weekend minunat tuturor!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
tudorcatalin spune:
bettyR, multumim pentru Andreea.Acum cu rosu in gat si febra, nu prea l-am mai lasat sa se balaceasca in fiecare zi
Kid, sa nu fie prea mult amandoua in aceeasi zi, cu toate ca eu am facut ciorbita de carne si am batut 2 oua, dar fiind fierte in cantitate mare,e altceva. poate mai raspund fete care stiu mai bine
Magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
bettyR spune:
Kid, si eu cred ca-s grele si cu maioneza si fara, dar daca i-ai dat putin nu cred ca are ceva. Cu oul si carnea eu nu stiu daca se exclud, dar eu ii dau in aceeasi zi dar nu mananca un galbenus intreg doar jumatate si a mea cum mananca rau eu ii dau daca accepta. Si nici cu carnea nu se omoara, ii dau in fiecare zi dar pun putin cam 2 cubulete mici, cam cat jumate de nuca si cum is amestecate nici alea nu le mananca toate.
Cred ca iar mi s-au facut chisturi la ovare ca am niste dureri si mai central la uter, trebuie sa ma duc la control ca si la sani am. Off, asa ma enerveaza. Probabil m-am si racit ca mai umblui desculta pe gresie noaptea. Mai sunt capsunei care mananca noaptea, Andreea dupa ce ca bea 300 ml la 9 (aseara a baut 350) se mai trezeste si peste noapte si mai bea 200ml. Ma omoara trezitul asta pentru pregatit lapte in creierii noptii.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)