***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (73)***
Raspunsuri - Pagina 13
mihamora spune:
Chiqui - ce frumoasa e Livia si ce ochisori frumosi are, e dulce toata.Multumim, am mai pus cateva pozici.
Liviana - nu am vazut eclipsa:(
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
doxinu spune:
Liviana eram la soacra mea si daaaaaaaaaaaaaa,apa era rece da' nu a patit nimik
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
mihamora spune:
Ralucami - ce mai faceti?
MIca - cum a fost la mare?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
tudorcatalin spune:
Liviana,si eu te salut cu caldura,dar mai tarziu :(( Profit ca doarme piticul si am intrat si eu acum.
Doxinu, dar cum ajuns el tocmai la galetile acelea? Doamne, ce nazdravan este
Magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
angiuta spune:
Am reaparut si eu...de mult ma chinui sa scriu dar nu reusesc, cum ma vede piticu ca tastez vrea si el. Acum a iesit cu tacsu sa se dea in leagan, asa ca profit .
Elteka ti-am dat PM. Asa cum ti-am scris, cand esti libera ne putem intanli, sper numai sa se indrepte vremea...
Legat de intarcat mie mi-a zis doctorul ca daca ma hotarasc sa o fac deodata, lucru care mie mi se pare traumatizant asa ca refuz sa-l intarc deocamdata. Noi avem probleme in continuare cu mancarea, refuza sa manance aproape orice. Vrea doar bucatele mici, sa manance singur. Nu vrea nici ciorba, nici pasat nici borcanele nici nimic. Iar eu innebunesc, are peste 3 luni de cand o tine asa. Mai nou s-a pus pe zbierat, tipa asa din senin cand il apuca. Nu cred ca-l doare ceva, o face doar de placere. Iar eu iar innebunesc...asta e.
Am fost la doctor cu el sa cer o trimitere la nutritionist, dar doctorul a zis ca nu-i nevoie si din ce i-am povestit a indentificat doua mari probleme: faptul ca adoarme doar la san si mai mult in patul nostru si ca trebuie INTARCAT ca sa se apuce de mancat. M-a enervat la culme. Am vrut sa schimb chiar doctorul dar despre asta se spune ca-i bun, are foarte multi pacienti, abia ne-a primit si pe noi si deja am schimbat o doctorita dupa primul control ( U3). Asa ca ramanem mai departe la el dar eu nu-l intarc .
Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)
vas spune:
Elteka, ce mandre mai eram noi ca alaptam, dar acum vine greul.Am si eu aceleasi prbleme, nu ca as vrea chiar acum sa o intarc dar cred ca voi avea mult de lucru. Face exact ca Elias, ma trage de tricou striga unde suntem , Tzitza,mai nou si cand fac dus si ies dezbracat vine direct la tinta sa pape putin.
Cred ca trebuie niste sfaturi de la Pepsica.
Kay, am vazut pozele. ce scumpa e Soniuta!!!!!
Doxinu, mare figura Stefi al tau. Ce incantat era de galeti.
Am sa pun si eu zilele astea poze de la mare, sa vedeti printesa mea pe plaja. Doamne ce concediu frumos!!!!!Inca sunt cu gandul acolo.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
tudorcatalin spune:
Liviana, placerea a fost si de partea noastra, poate ne mai intalnim si alta data ( totutsi.... nu stam asa de departe),data viitoare ssssppppeeeerrrrrr fara " EVENIMENTE " din partea celor mici.
Oricum eu te admir f mult pt calmul tau. eu si sotul meu mai avem putin si fugim de acasa din cauza " teroristului",( Glumesc binenteles) ...sa-i dai ce vrea el , cand vrea el, ca daca nu se intampla asaaaaaaa face niste crize de nervi si plange de ti se face si mila de lacrimile lui.
pana la urma tot trebuie sa-i facem pe plac al mamy si al ia taty in brate si el e super happy ca a obtinut inca o data ce a vrut.[cool
multi din partea noastra voua si tuturor capsuneilor si capsunicilor
pozeTudor
Madi spune:
quote:
citat din mesajul lui ELTEKA
Madi succes maine la servici, sa nu-ti fie prea greu fara Gogolina! As vrea si eu sa ma apuc de lucru, numai ca sa mai iau o pauza. Sau sa plec undeva in concediu, dar n-am cu cine lasa copilul, ori sa-l duc in Romania nu ma lasa sufletul, Elias e terminat dupa mine si dupa taica-su, plange dupa noi de sta sa se sufoce... Cateodata sunt asa de obosita, simt ca nu mai pot, offfff. Zilele astea am carat copilul in portbebe peste tot, nu mai vrea deloc in carucior, poate fiindca am schimbat mediul. Pana si la baie imi sta in brate
Mamica lui ELIAS, dupa MAREA CHELIRE( 31.05.2007)
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Elteka multumesc pentru urari. Mi-a fost destul de greu fara ea, imi lipsesc ritualurile de dimineata la trezire...fata ei adormita cand face ochisori...dar asta e, mai devreme sau mai tarziu tot se intampla. Pe de alta parte te inteleg ca simti nevoia sa evadezi, eu daca nu ii aveam pe ai mei sa ma ajute, nu stiu cat de bine ma descurcam. Parte din decizia de a ma reintoarce la serviciu a fost si faptul ca stiu ca Ana ii iubeste pe parintii mei si e in siguranta cu ei. Atlfel nu cred ca m-as fi intors asa de repede, cu orice risc.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
quote:
citat din mesajul lui chiquitita
Madi cum e la serviciu?
Livia se tot zbate noaptea, chiar ma gandeam la fetele care merg la serv dupa o noapte de zbucium (Ella) ca eu am asa o oboseala acumulata ca nu mai pot...
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
Chiqui multumesc de intrebare...azi a fost ca in prima zi, de reacomodare. Greul insa de-abia incepe, vor pleca colege in concediu si va trebui sa le tin locul.
Si Ana mea s-a trezit azi-noapte de vreo 3 ori (dupa ce a avut o perioada in care nu se mai trezea deloc) si pana la urma am pus-o intre noi, in patul mare. Dar si asa s-a frichinit si nu am dormit f bine.
Am vazut pozele cu Livia scumpica. Papa mai bine acum?
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Vazut poze cu Stefan si Dominic...amandoi niste scumpi.
Alyna24 nu a mai scris de tare mult timp...
Asa creste Ana