***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (73)***
Raspunsuri - Pagina 12
bettyR spune:
Didi, si eu astept sfaturi, opinii referitor la nevoia copilului de a manca si dorinta parintelui de a hrani copilul, mai ales ca a mea vad ca vrea f mult sa manance singura. A dat gata un sfert de iaurtel singura cu lingurita, o jumatate de ora nu i-am auzit gurita. La fel cu o para, veneam de la piata si nu mai vroia sa stea in carucior, si nu stiam ce sa fac, am luat o para moale si mai mica de la tarani si i-am dat-o in manuta. A muncit tot asa pana acasa nu am avut treaba. Problema e ca la masa vrea ea sa manance cu lingurita si nu mai accepta de la mine nimic, iar cat reuseste ea sa manance nu se satura. Si am mai reusit sa ii dau bucatele de carne taiate mic cu cutitul si cu paine, a inceput sa se prinda si ea cum e cu mestecatul, numai ca dureaza masa mult mai mult ca inainte, dar trebuie sa se invete. deocamdata mananca carnea asa si piure de legume ca garnitura.
Referitor la medici sa stii ca si aici mai sunt care procedeaza asa si eu am vazut la cluj fetita internata tot cu diaree, varsaturi si i-au dat doar saruri de hidratare si ii faceau analizele, dar maica-sa pangea pe rupte ca nu-i dau nimic la fata si asa o putea tine si ea acasa, ca degeaba a venit la spital. Un caz asemanator am vazut si la cabinet la dr de familie, o barfeau pe dr ca ce mai medici, degeaba te duci la ei ca nu-ti dau nimic, si o sa ii moara copilul de foame ca nu accepta orez si morcovi. Ma gandesc de multe ori ca de aia mai dau dr de la noi medicamente in exces.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
ELTEKA spune:
Motannel, Doxinu, Mihamora
Multumesc de raspunsuri! Problema e ca Elias nu accepta nici un fel de biberon, nici nu bea altceva decat apa, am incercat cu toate sucurile si canile cu cioc disponibile pe piata, am deja vreo 8 acasa
I-am luat si toate stilurile de lapte, si de 8 luni si junior, de la toate firmele, am incercat si cu lapte normal, trage una peste cana de zboara tot. Si am aruncat la cutii de 10 euro...
Nu reusesc sa raresc deloc, incepe sa urle titiiiiiiiiiiiiii, ma trage de tricou. Asta s-a intamplat undeva pe la 11 luni, a devenit dintr-odata constient de prezenta danselor, ori eu asteptam sa faca exact un an calendaristic sa-l intarc, naiva de mine, a fost prea tarziu...
Numai daca mi-l ia cineva reusesc, dar n-am pe nimeni pe o perioada asa de lunga de timp. Nu-sh ce alta strategie sa mai adopt..
Didi
Noi am stat cu o raceala crunta pe paracetamol in fund Nik-nik nu ne-a dat, ori asta micu' avea muci pana pe piept, tusea ingrozitor si ii curgeau ochii ca la pisicile vagaboande. Acu' i-a trecut, dar mai colecteaya el ceva pana nu plecam din Germania. Pupici la baieti!
Mamica lui ELIAS, dupa MAREA CHELIRE( 31.05.2007)
mihamora spune:
Elteka - e mai complicat la tine, al meu a baut si lapte praf si nu mi-a fost greu, nu stiu ce sfat sa iti dau.Pune poze noi sa il mai vedem pe Elias, i-a crescut parul?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
doxinu spune:
Fetelor imi pare bine ca v-ati amuzat cu STEFAN al meu.Io l-am lasat sa se balaceasca ca de' era asa de ferici.............da' cand am vazut ce jegoase erau galetile aleaaaaaaaaaaaaaa...........ma cam apucat balamucul.Oricum va dati seama ca a facut baita imediat ce l-am scos din galeata si sper sa n8u raceasca!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
chiquitita spune:
Salutare si de la noi! Niste amarate de poze mai vechi, pe care am uitat sa le "anunt".
Betty, ce domnisoara ai, e o papusa!
Am mai admirat niste ochisori mari si frumosi de Elias (nu stiu daca erau recente pozele, eu acum le-am vazut.)!
Eu am niste dureri crunte de ovare si nu imi mai pot ridica maimutica care urla de rasfat, trebuie sa ii faci non stop ceva, vrea sa isi bage mainile in wc, arunca tot in wc face numai nebunii. Mananca mai bine, deja se simye la greutate si se vede la buculite! E tot cheala si am intreba asistenta ca de ce o tund mereu, ca e fetita si sa ii las parul lung. ii creste asa greu, am tuns-o acum 3 luni si abia are ceva asa moale pe caput...
Madi cum e la serviciu?
Livia se tot zbate noaptea, chiar ma gandeam la fetele care merg la serv dupa o noapte de zbucium (Ella) ca eu am asa o oboseala acumulata ca nu mai pot...
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
lbelciug spune:
Buna fetele, sa aveti o saptamana placuta!
Sambata m-am intalnit in carol cu TudorCatalin pe care o salut cu caldura. Tudor al ei cel cretulin si blond e un copil tare simpatic si frumos.
TudorCatalin, mi-a facut placere sa va intalnesc. Baietii sunt bine, multumesc.
Mihamora, Carstea, poze nu am facut caci nu am avut aparatul la noi. Eu nu i-am dat Panadolul constant, doar cat a fost nevoie.
Elteka, ma bucur ca ne mai scrii. Ce dragut trebuie sa fie Elias cu "chis" in loc de "chitz". N-ai putea sa-l inregistrezi video si sa ni-l arati? Zici ca vrei sa te apuci de lucru? Eu intelesesem ca deja lucrezi atunci cand aveai deplasari pt tot soiul de cursuri... Cat despre Elias care nu vrea bibe, asta cred ca va dura cata vreme e alaptat. De ce sa ia baiatu plasticul ala in gura, cand tzitzi e atat de bun?
Aoleu, Doxinu, era apa rece in galetile alea? Sper ca n-a racit baiatu'. Sa inteleg ca tati a fost vinovat pt accesul in galeata? Unde erati?
Meei, ati vazut eclipsa au ba?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
chiquitita spune:
Asa, am mai avzut pozici de Stefanel in galeata, de Domi pe masinuta -leagan si mamica lui slaaaba.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
arcadia spune:
Kay, ma bucur ca ai primit estimarea de la Boston, sper sa ajungeti cat mai repede acolo pentru consultatia preliminara sa stim si noi ce si cum distractie placuta la mare pupici Soniutei
liv, n-am mai ajuns in parc, eram fara Calinel si am avut si mult de lucru
motannel, ma bucur ca teodora a inceput sa pape bine. ce frumos rade deci, e posibil sa fi avut ce zice didi, cu bubitele.
elteka, vorbeste binisor elias deja, bravo si calin sta la mine in brate uneori cand ma duc la baie; si ma trage de tricou sa-i dau titi, mai ales in public
in leg cu alaptarea, eu am citit topicul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124223
si se pare ca nu e nici o problema sa alaptezi peste un an dpdv emotional, adica ref la greutatea intarcatului. nu cred ca ar trebui sa te stresezi cu intarcarea pana incepi munca nu este daycare la locul tau de munca? ma gandesc ca ar fi o idee buna daca nu ai cu cine sa il lasi. pupici pentru elias, vrem poze
carstea, si calin danseaza, e un dulce pacat ca nu ii putem filma.
doxinu, foaaarte haios stefanutul in galeata
didi, spune-mi si mie te rog cum se cheama cartea lui Heckmann de care vorbeai si eu astept povestea despre hranit
chiqui, e o frumoasa livioara! ii sta bine si cu perisorul asa scurt
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
papanash spune:
Hello mamici, scuze de deranj , cine are timp si disponibilitate sa ni se alature intr-o campanie umanitara, va rog sa cititi aici
o zi buna si numai bucurii va doresc !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Florentina Roman spune:
Salutare!
Zilele astea am tot fost plecati prin oras dupa canapele, mobila si altele necesare amenajarii, ca n-am mai apucat sa intru decat pe fuga, dar am citit tot si am vazut si pozele capsuneilor! Niste frumosi cu totii, mi s-a facut un dor crunt de Cip al meu, dar gata, maine ma duc la el!
Ciprian are diaree, m-a sunat mama disperata ca asta mic mananca si face kk non stop si s-a oparit si la funduletz...asta e...sper sa treaca repede...
Carstea, eu i-am dat Calpol sau Nurofen numai la nevoie. Cand face temperatura, ii dau Calpol in prima faza, numai daca nu scade temperatura trecem pe Nurofen sau pe supozitoare la peste 39 de grade.
Doxinu, tare simpatic Stefan in galetile cu apa...si in pzele cu catelul pe care voia sa se aseze...e mortal!
Pe Cip l-a prins mama in fractiune de secunda cand voia sa manance din mancarea matzelor...
Elteka, fratele meu mai mare a fost alaptat pana pe la 2 ani si ceva ptr ca facea temperatura ori de cate ori a incercat mama sa-l intarce...Pe unde o prindea, pe acolo o apuca de bluza/camasa...