***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (73)***
Raspunsuri - Pagina 11
carstea spune:
salutare
Am intrat sa va salut doar!Am vazut ca v-ati intalnit in week-end.Cum s-au purtat capsunei?Poze?
Despre noi voiam sa va spunem ca dormim singurei in patut(sa nu zic in ceas rau!)
Ceva amuzant despre Rares:se piteste dupa un colt al canapelei sa faca kk.
In seara asta am mancat paste cu lapte.Sper sa nu-l doara burtica la noapte.
VOIAM SA VA INTREB DACA CALPOLUL SAU NUROFENUL TREBUIE SA-L DAI CONSTANT DACA AI INCEPUT(adica 2-3 zile).
Rares a racit si aseara a facut un pic de febra(38 rectal)si i-am dat o lingurita de calpol.Azi nu i-am dat dar acum pe seara vad ca e iar caldut
Fetelor Rares danseaza demential.Ca un mos se apleaca in toate partile.Nu reusesc sa-l filmez ca atunci cand vede camera se opreste.
Va las acum!
O saptamana usoara!
doxinu spune:
carstea super tare piticul tau,demential.Am ras in hohote!Cum ai reusit sa-l convingi sa doarma la el in patut?
Motanel ai scapat ieftin cu intarcarea!oricum am inteles ca este din ce in ce mai grau sa intarci daca bebe este peste 1 an.
Elteka io m-am gandit ca din septembrie sa ii bag si lapte praf pe langa san.Adica la o masa in loc de san ii dau canuta cu lapte,uramand ca data viitoare cand cere sa-i "servesc" san.Asa sper sa se intarce singur si sa nu suferim nici unul.Io am vreut sa incep din vara sa-i mai dau si alt laptic dar dr. pediatra mi-a zis ca nu se intarca copii vara ca cica este si asa foarte cald si se simt destul de inconfortabil sa-i mai "stric" si io burtica cu un lapte nou,deoarce ea zice ca se "strica" la burtica copii care au mancat doar san vreme lunga, atunci cand le dai lapte praf.Deci din septembrie incep si io cu lapte praf dar asa foarte finut
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
doxinu spune:
Sa va arat www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6973f6679c635352ef85fd" target="_blank">CE FACE FIMIU la soacra la curte, iar incepandDE AICI poze tot de azi de la curte.
Sper sa va amuzati ca io ma cam suparasem de ce a facut............
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
kid spune:
quote:
citat din mesajul lui carstea
VOIAM SA VA INTREB DACA CALPOLUL SAU NUROFENUL TREBUIE SA-L DAI CONSTANT DACA AI INCEPUT(adica 2-3 zile).
Rares a racit si aseara a facut un pic de febra(38 rectal)si i-am dat o lingurita de calpol.Azi nu i-am dat dar acum pe seara vad ca e iar caldut
Fetelor Rares danseaza demential.Ca un mos se apleaca in toate partile.Nu reusesc sa-l filmez ca atunci cand vede camera se opreste.
Va las acum!
O saptamana usoara!
POZE Rares(7 mai 2007)
Filmulet Un anisor
Eu asa stiu, ca trebuie dat cat scrie pe prospect, altfel nu isi face efectul. Felicitari pentru dormitul in patut singur si pentru capsunelul dansator!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
bettyR spune:
Doxinu, ti-am admirat flacaul balacindu-se in galeata, e mortal. Si tot mai frumos e, de fapt parca toti capsuneii pe zi ce trece se fac tot mai frumosi. Eu imi iau haine de schimb cand merg la soacra-mea ca a mea se baga in apa cainelui.
Mai nou iar ne da trezirea la 6 dimineata, chiar daca pe la 4-5 cand mai bea un lapte o mut cu noi in pat. Si ne trage de pijama si de cap sa ne ridicam sa ne jucam cu ea. Si toata ziua tipa sa ne jucam, ne pune pe noi sa ii plimbam jucariile de ata prin casa, sa ii desenam, sa contruim impreuna. Azi am ignorat-o vreun ceas, nu stiu cum sa procedez dar nu pot face absolut nimic de ea.
Am mai pus poze noi www.flickr.com/photos/rbeatrice" target="_blank">AICI.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
DidiAlex spune:
Salutare,
Carstea, Nurofen se da doar pt actiune imediata in caz de febra sau daca il vezi ca are dureri. nu-i antibiotik deci nu se da zile in zir. Ce faci, droghezi copilul?!
Si, apoi nurofenul e cam tare, incearca un paracetamol pt ca daca apar situatii de 40 nu o sa isi mai faca efectul. Calpolul nu-stiu ce-i.
Aveam de fapt sa va scriu mai multe.
mai intai bebelina unei pretene a fost internata in spital de joi noapte cu varsaturi, febra 39,7 si diareee. La internare s-a observat si putin rosu in gat.Copila are 5 luni, maine. e alaptata exclusiv. I s-a anexat o branula cu perfuzie de clorura de sodiu si s-au asteptat rezultatele de urina, sange si scaun. Doar la cele de scaun a iesit ceva, norovirus. Sambata copila s-a umplut de bubitze rosii, si pe ploape avea. Dr crede ca de la noro, de asta in DE enterocolitele astea se numesc si gripe a stomacului si intestinului. Capata noi forme.
DEci nu a primit nici un antibiotik.
mai am ceva de scris in legatura cu nevoia copilului de a manca si dorinta parintelui de a hrani copilul
revin, merge Dc precum o cisma
An@ spune:
quote:
citat din mesajul lui DidiAlex
Salutare,
Carstea, Nurofen se da doar pt actiune imediata in caz de febra sau daca il vezi ca are dureri. nu-i antibiotik deci nu se da zile in zir. Ce faci, droghezi copilul?!
Si, apoi nurofenul e cam tare, incearca un paracetamol pt ca daca apar situatii de 40 nu o sa isi mai faca efectul. Calpolul nu-stiu ce-i.
Aveam de fapt sa va scriu mai multe.
mai intai bebelina unei pretene a fost internata in spital de joi noapte cu varsaturi, febra 39,7 si diareee. La internare s-a observat si putin rosu in gat.Copila are 5 luni, maine. e alaptata exclusiv. I s-a anexat o branula cu perfuzie de clorura de sodiu si s-au asteptat rezultatele de urina, sange si scaun. Doar la cele de scaun a iesit ceva, norovirus. Sambata copila s-a umplut de bubitze rosii, si pe ploape avea. Dr crede ca de la noro, de asta in DE enterocolitele astea se numesc si gripe a stomacului si intestinului. Capata noi forme.
DEci nu a primit nici un antibiotik.
mai am ceva de scris in legatura cu nevoia copilului de a manca si dorinta parintelui de a hrani copilul
revin, merge Dc precum o cisma
Hai ca io astept asta cu hranitul, ca ma simt vizata ...
Aaaaaa, si io la fel stiam ca astea de febra sunt pt actiune imediata, adica dai cat are febra si gata, nu faci "cura".
Didi, voi ati scapat de noro? e bine piciu'?
A mea, de vreo luna-doua are cam 3 (cateodata 4-5) scaune pe zi, unele moi (pastoase, nu apoase), altele mai inchegate...ma cam streseaza si parca i-as duce o proba la analiza...i-au tot spart si masele de ceva timp si ma gandesc ca de la asta o fi...
Didi, cand plecati in conced...sau excursia in ro a fost concediu?
mami de Ana (22 mai 2007)
kid spune:
Didi Calpolul e paracetamol. Pe prospect scrie ca se administreaza doar in caz de febra sau durere.
Si la mine merge f greu dc-ul.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
mihamora spune:
Salutare!
Sunt si eu pe aici Ella si lui Bob, e asa un frumosss Cum a fost la mare? A mers si Bob?
Elteka - Si eu am reusit sa intarc copilul tot asa treptat am rarit mesele (pupici Pepsicai, m-a sfatuit) cum povesteste Motanel. Asa face si Dominic mai nou unde merg e dupa mine, dar in 4merge si la baie vine dupa mine, altfel urla..
Motanel - ma bucur ca Teo papa bine , e fetita mare , am vazut pozele, e o scumpete.
Oana - am vazut-o pe frumusetea de Sonia, pupici.Sa va ajute D-zeu sa strangeti banutii pentru Boston.
Carstea - pupici micutului dansator, felicitari pentru somnic singurel
Doxinu - foarte tare Stefan
Betty - tare scumpica domnisoara Andreea.
Didi -ce-ti fac copiii?
Liviana - cum a fost in parc? pozici?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE poze din vacanta
An@ spune:
Si io vreau sa vad poze din parc... noi n-am mai ajuns ca am dormit toti 3 pana la 6:30 ca valizele in gara... si as mai fi dormit daca nu se trezea Ana direct cu chiuituri si veselie.
Moamaaa, ce mi-au placut pozele cu Sonia-pescarita!
Am uitat sa ma uit...Elteka ai pus poze noi cu Elias? Ma intorc sa ma uit...
mami de Ana (22 mai 2007)