***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (73)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

nOI PLECAM ACUM IN CAROL.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Betty si P se mai trezeste pe la 6-6 jumate sa manince, dar i dau numai 120 ml de lapte, sa isi dea seama ca nu merita sa se mai trezeasca numai pt atita in toiul noptii La mare a dormit 5 nopti fara sa se trezeasac, dar acolo dupa balaceala multa toata ziua, dus de 20 minute seara, plimbat, discoteca... cred ca abia astepta sa doarma.
Kay e tare frumoasa Sonia!!!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

KID noua ne-a zis PALICARI ca se da si ou si care in aceiasi zi dupa varsta de 1 an,la fel si albusul nu se mai da deoparte ci se papa
salata de vinete stiu ca este grea pentru ei din cauza semintelor dar asa nitel nu cred sa aiba vreun efect.

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fetelor, stiti ca ma plangeam ca Teodora papa cat furnica ... ba chiar in ultima vreme si cu boala si cu plecarea la mare nu mai voia decat bibe cu lapte si uneori banana ...
Ei, bine, dupa criza de plans pentru sticla si refuzul meu de a i-o servi, mananca acum de o scuip continuu impotriva deochiului!!! Nu-mi vine sa cred ... nicioadata nu a papat asa ... si am reusit sa-i dau doar 2 sticle cu lapte dimineata si seara (din pacate mai mult de 150ml apa cu 5 masuri de Humana nu vrea ...speram sa ajungem la 200). Oricum ... blenderul nu l-am mai scos deloc si papa cam tot ce-i dau ... si ciorba si supa si carne (mai nou pulpa in locul pieptului) si branza si iaurt ... etc ... fructe .... legume si fierte si crude... toate cu paine ....ii tai painea cubulete si i-o dau cu bucatele de papa .... e o minune ... mor de dragul ei cum papa ...

O problema e ca mananca totul (in afara de iaurt) cu manuta ei (si se cam murdareste) fara tacamuri si nu reusesc sa-i dau supa/ciorba cu lingura ... am ramas la vechiul obicei a a le bea cu canita dupa masa, ca pe apa. Dar e foarte bine si asa ... e o evolutie clara si Doamne-ajuta sa dureze!

Kk s-a reglat (dar a schimbat ora de la 8-9 dimineata la 10 seara cand era ora de somn, dar nu-i bai .... ne adaptam ...), bubitele i-au disparut aproape toate ( mai are pe solduri), papa bine chiar ... Sunt bucuroasa! Abia asteptam ok-ul dr sa iesim si la plimbare!

Multa sanatate tuturor capshuneilor!

Doxinu, zici ca e voie sa-i dau si albus?

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
citat din mesajul lui Motannel
[
O problema e ca mananca totul (in afara de iaurt) cu manuta ei (si se cam murdareste) fara tacamuri si nu reusesc sa-i dau supa/ciorba cu lingura ... am ramas la vechiul obicei a a le bea cu canita dupa masa, ca pe apa. Dar e foarte bine si asa ... e o evolutie clara si Doamne-ajuta sa dureze!

Kk s-a reglat (dar a schimbat ora de la 8-9 dimineata la 10 seara cand era ora de somn, dar nu-i bai .... ne adaptam ...), bubitele i-au disparut aproape toate ( mai are pe solduri), papa bine chiar ... Sunt bucuroasa! Abia asteptam ok-ul dr sa iesim si la plimbare!

Multa sanatate tuturor capshuneilor!

Doxinu, zici ca e voie sa-i dau si albus?

Ca papa totul cu mana ei este motiv de lauda nu de "suparare",asa ca din partea noastra FELICITARIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!
DA asa a zis PALICARI ca se da si albusul dupa 1 ani iar noi am papat deja de 2 luni si totul este O.K.

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Multumesc de raspunsuri!

Magda Juniorul meu nu cred ca a mancat vreodata un ou/galbenus intreg intr-o zi. De asta intrebam daca nu-i face rau sa-i dau si ou si carne, dar cred ca e ok.

Betty Nu i-am dat cu maioneza, ci simple. Si cum al meu nu e prea mancacios, cum vad ca ii place ceva, ii dau. Imi pare rau de probleme, sper sa se rezolve. Ce mult lapte bea Andreea... daca juniorul meu bea 135-170 ml la o masa sunt chiar fericita. Nu se trezeste noaptea pt lapte.

doxinu Si eu i-am dat albus juniorului dupa ce a implinit 1 an, iar la vinete am scos semintele. N-am vazut sa-l doara burtica, oricum, nu a mancat mult, cred ca tine la silueta...

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Doxinu, multumim! Pana acum manacam piureuri (totul pasat cu blenderul) si foloseam lingurita ... acum s-a schimbat cu totul ... dar e muuuulllt mai bine!!!!

Kid, Teodorei ii "bagam" oul pasat cu legume/branza si iaurt si il papa pe tot. In stare fiarta simpla nu i l-am dat deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Ibelciug, ce fac nazdravanii ???? mai au meciuri???
..Apropo ..facem schimb??? ni-l dai noua pe cel mare si noi ti-l dam pe Tudor???
Ma gandesc si acum ce cazaturi au luat ieri, bine ca nu au patit nimic.
din partea noastra.

Magda mamy de Tudor

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Betty, Madi, Liv, Ella n-am disparut, dar ne tot plimbam.

Am fost pe una din insulele Estoniei (ca are vreo 1500 parca), la noi cica e vara, adica vre 23 de grade (si 19 in apa), asa ca toata lumea e la mare. Eu deger in apa, nu ma bag decat cu greu si atunci inot cu disperare vreo jumatate de ora, sa nu-mi inghete sangele in vine

Elias a intrat in apa, dar in general a zis ca e "ete" si a vrut afara. E cu feeling romanesc de-al meu

In rest e bine, face ca toate animalele, doar ca amesteca romana cu estoniana, de exemplu rata e "part" care face "praks", dar soricelul face "chis", cu s in loc de tz, asa sasait, il pun de cateva ori pe zi sa spuna si moooooor de ras. Ma uimeste, ca stia vreo 10 animale, dar de cand l-am dus la gradina zoologica a mai invatat cateva.

In rest ii mai plac mijloacele de transport de toate felurile, le arata pe strada si i-am luat si niste carti, atat ca majoritatea le numeste pe estoniana, inclusiv cand mi le arata mie, ma gandesc ca vine un moment cand incepe sa nu mai amestece limbile.

Betty , a trecut virusul ala, cred ca e cel de care zicea Kay ca dupa o zi n-a mai vomitat nimeni si a trecut tot. In schimb a racit cobza, cel mai rau pana acum, exact cand am ajuns in Germania, al meu mereu se taraste pe jos si baga mainile in gura. A doua zi am luat si eu, apoi taica-su, am fost praf toti 3, curgeau mucii mai ceva ca Niagara.

Tincutza , cum mai stati cu intarcatul? Eu nu reusesc deloc. Acum a fost si bolnav, numai la san voia, nimic altceva de mancare, nu cred ca reusesc vreodata ca nu ma lasa inima sa-l las sa planga...

Oana am vazut pozele Soniei, e o frumoasa!

Angiuta , da-mi un PM la mesajul asta te rog, sunt la Berlin.

Madi succes maine la servici, sa nu-ti fie prea greu fara Gogolina! As vrea si eu sa ma apuc de lucru, numai ca sa mai iau o pauza. Sau sa plec undeva in concediu, dar n-am cu cine lasa copilul, ori sa-l duc in Romania nu ma lasa sufletul, Elias e terminat dupa mine si dupa taica-su, plange dupa noi de sta sa se sufoce... Cateodata sunt asa de obosita, simt ca nu mai pot, offfff. Zilele astea am carat copilul in portbebe peste tot, nu mai vrea deloc in carucior, poate fiindca am schimbat mediul. Pana si la baie imi sta in brate

Mamica lui ELIAS, dupa MAREA CHELIRE( 31.05.2007)

Mergi la inceput

Elteka, eu am intarcat-o pe Teodora treptat ... pana am ramas cu doua mese de tzitzi dimineata si seara. A durat cam doua saptamani. Apoi inca o saptamana a durat pana am eliminat masa de seara si intr-o dimineata mi-am facut curaj si i-am dat bibe in loc de san (Teodora papa deja bibe). A acceptat si a dormit linistita in continuare! Asa ca e intarcata!

Mergi la inceput