Puiuti de Randunici 2008!! (68)
Raspunsuri - Pagina 7
pucca spune:
La multi ani Iulia si Seba!!!! Sa cresteti mari, sanatosi si papaciosi!
Clau, mami nu ar fi mai bine ca seara sa-i dai Rebecutzei completare? Zic si eu.... stiu ca nu vrei s-o obisnuiesti cu laptele praf, dar ea poate se culca nesatula, de-aia se trezeste asa des.
Fetelor ati vazut ca a aparut iar Naty in listutza?!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
clauclau spune:
Pucca, ii dau seara completare si papa bine, uneori ii dau doar laptic, alteori cereale. Este acelasi lucru, tot asa se trezeste dupa ,la 2-3 ore sau uneori chiar la o ora! Nu-i de foame, dar vrea sa o linistesc eu la san, caci dupa ce sta la tzitzi 5 minute, doarme in continure linistita.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mamaruta- spune:
La multi ani Iulia, Seb, Alex!
La multi ani, Raisa mea!
La multe capitole vesele cu ciripit de randunici!
luny spune:
am atipit si eu cu Mufy de la 9 la 10...tot zombi ma simt, la naiba!! mi-am facut o cana mare de cafea, na!
ariel poze de la moeciu nu vedem?? cand pleci la mare? eu numar zilele, mai am o luna!! am vazut dihaniile, bobtailu' e horror!:))
gecko bine ai zis Claudiei, la asta ma gandeam si eu, si chiar asa fac cu Mufy, desi nu e diversificat inca, dar uite ca are o noapte buna, una nasoala...bai,si Mufa pana la aproape 3 luni facea caca asa des, apoi s-a mai rarit, acum face de 2-3 ori/zi..cred ca pe masura ce creste, face mai rar.
LA MULTI ANI IULIUTA CEA GRASUTA SI SEBACEU CEL PLIN DE FARMEC!!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
varuna spune:
'neata la 11 iar...ca de am venit de la plimbare si gata Mara s-a culcat. Aoleo ce-am mai patimit ieri cu Mara ca nu a facut kk, tipa plangea, radea... eeeeeeee si azi dupa ce ne-am intors de la plimbare a facut un kk cu repetitie la schimbat de a umplut masuta. Bai frate m-am minunat cat a putut sa scoata din biata burtica, acum doarme lemn.
Bubu am vazut pozele, maaaaaaaaai da' ce relaxata esti, bravo.
Gecko imi vine sa pup si paianjenul ala intre ochii numai sa plec mai repede, multumesc de forum sunt si pe acolo...
Clau azi ma intrebam daca nu cumva mandrele noastre s-au intalnit din intamplare cumva, pe undeva, ca zau daca nu m-a zapacit ieri, am epuizat tot repertoriul de pupu puuuuu, iepuras dragalas, degetele, etc si ma dor ochii de cat m-am uitat crucis la ea sa o fac sa rada. Tu saracutza ce sa mai zici, hai ca mai e putin si pleaca in picioare si sa vezi atunci independenta.
Azi continuam cu supa de legume, sper doar sa faca si kk de data asta, ca altfel ii dau lapte pana la facultate, dupa sa se descurce singura .
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
luny spune:
LMA RAISA DE MAMARUTA, ALEX DE CORYY
ali de ce dai de baut?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!