Puiuti de Randunici 2008!! (68)
Raspunsuri - Pagina 6
gecko spune:
mda...m-am pus sa citesc din manualul de utilizare a lui Patrick...sa vad daca gasesc raspunsuri la problemele lui clau...am adormit...cartea aia e prea mare pentru mine...zice intr-adevar ca bebeii devin mai mamosi in perioada diversificarii...plus ca deoarece o parte din nevoile nutritionaleale copilului sunt furnizate de diversificare...atunci nu mai exista stimularea lactatiei...scade productia...cerc vicios...astia nu dau solutii...doar recomanda acceptarea situatiei...zic eu sa iti faci programul dupa rebecca si sa nu incerci momentan sa o schimbi pe ea dupa tine...vrea sa doarma...dormi si tu....vreau spectacol...canta si danseaza...vrea la san...las-o...si in timp se va regla.
mimo, ca ai intrebat ieri...mie moasa mi-a spus sa ii verific temperatura corpului sub bluzita...pe piept...si nu miinile sau picioarele ca alea nu sunt reliable. si sa il imbrac cu ce am eu plus unu...sigur ca dac eu sunt in tricou atunci acel plus unu la el sa nu fie cojoc...ci ceva la fel de subtire ca si tricoul...
nicoleta felicitari pentru intoarcere...la mai multe...dar doar sub supravegherea mamei.
bubu, sa va fie de bine balaceala....ce senina arati daca ai si un pic de timp pentru tine...
vio, esti sigura ca 10 secunde fara respiratie???? asta e destul de mult...ar trebui sa se albastreze...pune-i totusi placa aia daca vrei sa fii linistita.
bey, nu radeti de mine cu cei 3kk jumate...asta e echivalentul "constipatie" la cacaciosul meu de 7/8 bucati pe zi...si sa nu va zic cum se screme...zici ca taicasu pe buda...cu groaza astept mimentul cand o face o ghinda ca david de numeioana.
ah da, si fasolea a mers cu bere (optiunea sotului)...eu am renuntat la vin...pentru ca de obicei ma loveste repede si sigur in ceafa...si nu mai ajung sa il beau pe cel alb recomandat de mimo dupa.
varuna, m-am intalnit cu Dl Spider...am pus aici catevapoze
iar un forum in care afli in ce te bagi...este www.emigrare.info/forum .... poate il stii dar totusi eu il pun.
gecko spune:
si in alta ordine de idei....
La Multe Luni si Anisori!!!! veteranilor crengutei...Iulia si Sebi, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi....SI SA NU VA FACETI MEDICI!!!!!
clauclau spune:
Gecko, , chiar asa m-am hotarat sa fac, o las sa suga cat vrea ea noaptea! Asta e, gata, nu ma mai vait! O sa se regleze singura la un moment dat , iar eu m-am obisnuit cu somnul redus!
Multumesc ca te-ai uitat in manualul lui Patrick pentru mine!
A dormit pustoaica mea pana la 9 in dimineata asta, singurica la ea in patut...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
LA MULTE LUNITE IULIA SI SEABACEU!!!! SA CRESTETI MARI, FRUMOSI, SANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII TOATA VIATA!
Ariel, ce bine ca ai scris! E bine 3,300 cat ai dat jos, eu zic ca e super, mai ales daca mai ai si cate-o mica scapare. Cred ca a fost super la Moeciu, desi ai fost cu CM dupa tine. Sa sti ca la mine al doilea ciclu dupa nastere a fost mult mai abundent decat primul, am consumat tampoane la greu!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ursuleata spune:
Clau , parerea mea este ca nu prea ai ce sa faci, cred ca singura se va regla cand va mai creste. Singura soliutie pt tine ar fi sa dormi cand doarme ea pe timpul zilei, cu toate ca stiu ca nu poti sa dormi de fiecare data.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
Ali_bia spune:
LA.MULTI.ANISORI.IULIA.DE.NATY!!!!
.LA.MULTI.ANISORI.SEB.DE.TUCHITA!!
SA.CRESTETI,MARI,FRUMOSI.SI.SANATOSI
Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui gecko
poze
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!
aoleeeeuuu....ce.spider..brrrrrr
Olgutzika spune:
La Multi Ani, Iulia si Seb!!! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
La Multi Ani, Alex si Raisa!!! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari!!!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE