Puiuti de Randunici 2008!! (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Clau - hai la o adevarata si buna! , ca Gecko ne-a lasat cu fatza in soare si ne serveste ceai de musetelImi pare rau sincer de frichineala lui Rebe. Creste ea mare! Mai tii minte - are mama fata, are!!! tu nu-i mai dadeai completare seara?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Clau, uite am gasit ceva interesant referitor la somnul de noapte. Sunt 2 videoclipuri cu 2 familii care incearca sa-i determine pe copilasi sa doarma noaptea, utilizand 2 metode diferite: metoda "cry-it-out" in care il lasi pe copil sa planga pana adoarme si metoda "no-tears". Am vazut ca se aseamana foarte mult cu situatia Rebeccutei.

www.babycenter.com/0_how-i-got-my-baby-to-sleep-through-the-night-two-families-te_1495436.bc" target="_blank">http://www.babycenter.com/0_how-i-got-my-baby-to-sleep-through-the-night-two-families-te_1495436.bc

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Violeta, cu metoda plansului pana adoarme am incercat si nu merge la ea! Mi-a plans intr-o noapte 2 ore si nici gand de somn. Dimpotriva s-a agitata asa de tare ca greu de tot am putut s-o mai culc.
O sa ma uit si pe cealalta metoda. Chiar acum asta faceam, cautam pe net info despre somnul frichinit de bebelusi. Acum este sanul si o tin sa doarma asa, adik ii dau sanul 5 minute si mai doarme inca o ora , doua si tot asa. Dar cand n-o sa mai alaptez, ce-o sa facem?
De exemplu, mare surpriza pentru mine, s-a culcat singurica la 6 si nici acum nu s-a trezit! Dar i-am dat un bibe mic de laptic inainte...

Cristina, beau cafeluta, dar decof ca o agit apoi mai tare pe Rebe! Da mai, am vrut fata, am fata acum! Sa-mi traiasca,cu toate ifosele ei!!! Eu ii zic mereu ca e o fitoasa si ea rade la mine...
Si da, seara ii dau bibe , dar tot se scoala dupa maxim 3 ore! Aseara a papat la 9 , s-a culcat pe la 22.30-23 si la 24 era treaza..., api mare minune ca a dormit pana la 3, dar dupa 3 a inceput nebunia!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Clau, chiar nu stiu ce sa zic...Cred ca e tare greu. Nici pe noi nu ne aranjeaza metoda asta "cry it out". Eu sunt mai degraba adepta metodei lui Sears, si il consolez pe Sean cat de mult pot.

Sean in timpul zilei nu doarme decat daca mergem in dormitor si il alaptez in pat. Stii cum se repede la san si-l prinde cu amandoua mainile si deja are gurita deschisa de cum il vede, e mortal! Si imediat adoarme, a invatat ca trasi pe dreapta si cu tzitzi la nas inseamna somnic. Dar eu sunt blocata cu el acolo, ca mi-e teama sa nu cada din pat daca il las singur. Altfel nu doarme si pace. Iar eu prefer sa doarma decat sa stea obosit si sa fie agitat...
Seara adoarme tarziu (10-11-12 noaptea) si numai la san. Dar spre deosebire de Rebecca, Sean doarme neintrerupt cam 10 ore.

Eu tot cred ca Rebecca plange din cauza dintisorilor. Chiar daca nu i-au aparut inca, eu cred ca o jeneaza gingiutele. Cred ca si de aici nevoia ei de a sta la san atat de mult. Ai incercat sa-i dai ceva pentru gingii in timpul noptii? Vorbeste cu pediatra ta, vezi ce parere are. Eu as incerca o data sau de doua ori sa-i dau un calmant seara la culcare si sa vad daca ajuta. Macar poate afli daca asta e problema.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Rebecca inca doarme! ( nu m-am abtinut si-am bagat capul pe usa )

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Vio, ieri i-am dat putin calgel pe gingiuta, dar nu stiu daca a ajutat pentru ca ziua nu o las oricum sa planga, stau numai de ea, o linistesc si-i fac pe plac, asa mi se pare firesc. Ieri i-am dat numai laptic sa vad daca nu e de la burtica problema ( adik de la diversificare ). Acum nici nu stiu ce sa fac..., s-o mai las asa??
Si da, sunt mortali cand deschid gurita dupa san!!! Rebecca e in extaz cand imi dau tricoul jos si prinde sanul din zbor, nici nu ma asez bine langa ea ( pe pat ) ca ea deja suge!!
In cursul zilei n-am probleme cu somnul, o pun in leagan si ea a invatat ca acolo trebuie sa doarma...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neata!
bubu dragute pozici!
clau sunt si eu zombi, iar!! s-a trezit de la 1,30 din 2 in 2 ore..iar la 7,30 s-a trezit de tot, acum e la el in pat, dar e liniste, o fi adormit??..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete! aseara am vrut sa fac buhuhu cu voi, dar m-a mancat la partea dorsala si am citit capitolele din urma si mi s-a taiat pana si cheful ala minuscul de buhuhit. m-am apucat de vreo 2 ori sa scriu si eu ceva, dar am sters de fiecare data, pt ca eram prea "impresionata" si cine stie ce porumble scoteam.
nu vreau sa iau partea nimanui, cred ca as fi subiectiva daca as face-o...
din pacate sau din fericire eu sunt din tabara lui NU SUNT DE ACORD CU SPAGA, am dat si eu, la randul meu, rusine sa-mi fie, dar am facut-o numai pt ceea ce a fost legat de copiii mei. de fiecare data mi-a fost jena, imi venea sa intru in pamanat, am preferat sa dau cadouri la diferite ocazii, cat mai simbolice si care sa nu semene a spaga, ci a multumire. bani am dat la nastere, ca sa fie totul perfect. la ce mi-a folosit? ca era sa mor acolo din prea multa prostie si ipocrizie? ca pupincurismul a fost mai presus de drepturile pacientului? si acum regret din suflet ca nu m-am dus la eva sa nasc...la medlife sau euroclinic nu mi-as fi permis. poate daca m-as fi lasat condusa de instinct nu as fi indurat tot calvarul acela....
oricum, mi se pare inadmisibil sa fii nevoit sa iti cumperi sanatatea si/sau viata.
am intalnit si medici care NU primeau spaga si-si faceau datoria, care au luptat efectiv pt viata fratelui meu si stiu ca fara acea echipa, acum eu nu as mai fi avut frate!
spaga se da in aproape toate domeniile...chiar ieri eram la bazin cu mama unei prietene a alexandrei cu care merge la cursuri si tipa m-a intrebat daca nu luam ceva pt echipa care se ocupa de copii...chiar m-am rastit putin la ea, ca noi platim aceste servicii si inca foarte mult, anume 4 mil pe 20 de ore. cand am intrebat-o de ce sa mai dam si atentie...mi-a zis ca asa se face.i-am zis ca n-are decat sa faca ea, eu nu o voi face.
spaga se da si in invatamant, eu d-aia am ales gradinita la care merge alex, pt ca e ALTFEL si mai mult de un buchet de flori si eventual un cadou simbolic de Craciun, nu am dat niciodata.stiu ca un simplu multumesc, spus din inima, valoreaza mult pt irina, educatoarea alexutzei.
de primit nu am primit NIMIC NICIODATA, cu toate ca job-ul meu si institutia la care lucrez ar fi o sursa foarte prolifica, numai ca eu prefer sa am constiinta impacata, chiar si cu portofelul gol. o singura data s-a adus un platou de prajituri, de 8 martie (de care eu nu m-am atins, ca eram la monti:))) si peste 1-2 zile a sunat respectivul sa-si "ceara drepturile"....pt ca el a fost atent! de atunci, fiecare din departament a ales daca ia sau nu. eu am ales sa nu, chiar daca am fost acuzata, precum gecko, ca stric "piata"....nu sunt de acord cu colegii mei care iau, dar e alegerea lor si asta e...s-a infipt bine in minte romanului aceasta practica.

din pacate sunt oameni, inclusiv pe acest forum, care au avut de suferit din cauza sistemului, pe care se tot da vina...si cred ca nu sunt de condamnat ca sunt atat de anti.
din pacate sunt meserii prost platite si te apuca toate alea cand vezi ca un gainar o duce bine merci, iar tu cu teancul de diplome si cu coatele tocite de invatatura, esti de tot plansul. si eu jelesc cu cele 2 diplome ale mele in brate si ma intreb daca sa iau sau nu decizia sa o obtin si pe a 3 a .... ma intreb daca oare sunt eu cea vinovata, pt ca am vrut sa invat sa fac ceva? sau pt ca nu m-am apucat de bisnite si de luat spagi grase? sau pt ca am ales sa raman aici? am avut tentativa sa plec departeee, cred ca v-am mai zis eu de dorinta mea de a pleca in noua zeelanda, in speranta ca-mi va fi mai bine....insa din cauza descoperirii problemei de sanatate a lui frate-meu am ales sa raman aici...pt ca la vremea aia nu mai stiam daca il voi mai revedea vreodata.

cam asta e opinia mea vis a vis de subiect.nu stiu daca isi mai avea rostul sa o postez, dar asa am simtit ca e bine sa fac.eu regret doar ca s-a ajuns la discutii si jigniri...
hai sa dau send ca iar pierd.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

multumesc celor care mi-au simtit lipsa, nu nominalizez, ca stiu ele care sunt:)
ali, am ras cu lacrimi de mesajele tale:))) imi pare rau pt bietul laptop, dar trebuie sa fiti impreuna la bine si la greu:)
clau, tare rau imi pare de tine si noptile albe pe care ti le ofera picea. eu una cred ca ii este foame. eu am ajuns obsedata de foame, caci teo a avut 3 nopti albe, cu papat muuuult lapte, apoi i-am pus cereale in laptele de seara si s-a calmat. de 2 nopti a inceput iar ....
mimo, tare dulce vladutz metalistul!!! felicitari pt ca ai venit in clubul monti! cum merge? eu am dat 3.300 jos, dar la nunta de la moeciu am sarit putin calul.
tuchi, la maiden nu merg ca nu-mi plac.
gudinde, pup.
ursule, mi-a dat fiori pe sira filmul ala! brrrrrrr. si asa nu mai puteam eu sa mananc carne, acum chiar nu ma voi mai atinge!
naty, cred ca a fost tare placuta balaceala in apa sarata:)
sovi, a iesit tortul nr. 2? cum merge treaba? dar la husband? sapt asta ce mananca?
luni, pup pe mufa!
amina, mie imi place poezia de la motto. vorba unei prietene, fii zen!
olgutza si tuchi cred ca v-ati distrat super la lenny! imi imaginez cum dadeati voi din fund:)

POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

noi in we am fost la moeciu, la nunta prietenilor nostri. a fost superb! teo s-a purtat ireprosabil, a fost setat pe papa, nani, caca...a plans doar vreo 5 min. in cele 2 zile. vremea a fost bunicica, a si plouat, semn de belsug pt miri:)
eu am avut ghinion, ca m-a pocnit CM-ul vineri seara, iar cele 2 zile la munte am avut ditai hemoragia...a fost prima data dupa nastere, sper sa ca a 2 a oara sa fie mai "bland"....si sa nu apara cand merg eu la mare.

POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO

Mergi la inceput