Puiuti de Randunici 2008!! (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Clau inseamna ca Rebecutza e mamoasa rau! O vrea pe mami langa ea nonstop. Nu ai incercat sa o iei intr-o noapte langa tine in pat, sa vezi daca tot la fel face? Si Bianca a avut cateva nopti cu treziri dese. Era de ajuns sa o mangai pe cap si adormea la loc. Aaaa...eu ii mai dadeam si un pic de apa, dupa care adormea bustean. Mai nou i-am luat iepurasul cu care doarme ea, si l-am tinut eu vreo 2 nopti in brate. Acum miroase a mami, si Bencutza il strange la piept toata noaptea, si nu se mai trezeste. O sa-i fac poza sa o vezi cum doarme noaptea cu iepurasul in brate si cu un picior pe o pernutza ( pe care eu i-o pun ca sa nu se mai rostogoleasca pe burtica). E scumpica rau!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LMA SI PENTRU RAISA SI ALEX!!

Varuna, Rebecca de cand mananca piureul de legume, abia mai face kk. Ieri i-am dat doar laptic si aseara a facut un big kk si-apoi o tinea numai intr-un ras! Azi ma gandesc daca s-o diversific sau s-o las tot pe laptic...

Cred ca Ali da de baut pentru ca este iar Iulia in listuta, nu-i asa???

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

neata!
iau si eu notite din pataniile de Clau-Rebe. Am inteles deci ca la diversificare sa ma astept la reactii nu numai fizice.

Interesante si filmuletele de pe babycenter, Vio

Ariel, bine ai revenit! Felicitari pt 3.300 Deci se poateeee! Si sa va fie de bine Moeciu. Noi inca n-am iesit in vacanta cu Sash, cred ca sunt ultima care n-a iesit.
Am facut tortul ciocolatos de la jenik, miiiaaaamyyy! (frisca nu i-am mai pus, ca am prins frica:)) se uita Bila (randunoiul) la el si ii ploua in gura saracu. Deci regimul lui, dupa ce ca e f greu, nici n-a slabit decat 3 kile! mai mult am slabit eu cu monti :(
dupa ce a mancat 2 sapt numai carne fripta si ceva branza fara absolut nimic altceva, acum e pe legume si 300 gr fructe pt 4 zile, etc... E un program al unei nutritioniste din Ro, si stiu cateva persoane care au slabit frumos de la el (unu a dat jos 30 kg), cu avantajul noua forma a corpului dureaza in timp.

La Multi Ani pt Raisa, Alex, Iulia, Seb!

Ali, multumesc pentru bauta! ma ling pe bot!
si felicitari pt puiul rostogol!

Am fugit la rostogolul meu ca s-a trezit si sa nu pice pe jos

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ali, ce frumos sta ea pe burtica!!!! E o dulceata!

Meyy, imi merge forumul ca naiba!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Clau pupic ca mi-ai zis, alti bebei tot asa sunt de la diversificare????? Dar daca ii dau si o lingurita doua de ceva fruct??? Noua ne-a zis pediatra sa incepem cu supa si apoi sa ii dau intre mese fructe, ca daca ii dau inainte fructele si sunt dulci nu mai vrea supa...ce rau ca nu mai avem memoria de cand eram sugari, asa stiam ce sa facem acum .

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Meyyy..nici.nu.stiu.cat.a.stat.pe.burtica....eu..dormeam..
si.m-a.trezit.scantecele.ei

Sovi,Clau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Felicitari Ali pentru rostogol, Mara s-a rostogolit o data pe burta si de atunci gata, nu mai vrea, in schimb sta pe o parte si se joaca.

LMA puiuti de randunici !!!

Edit: ma duc sa ii fac supa...incerc si azi...si vad dupa.

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mai...s-a intors lumea cu fundu-n sus...in toate cartie de pediatrie zice ca la 4 luni bb se intoarce de pe burta pe spate...si la voi aud hopt invers...sa va fie de bine de copii avansati....ca sa nu mai zic ca Patrick sta ca un mare pasha in pozitia lui cracanat pe spate si nu prezinta nici cel mai mic interes sa faca vre-o intoarcere...si DA...lumea se vede foarte bine daca ne-o arata mami deasupra capului...vai de curu' lui ce antrenament bag in el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Scrie numele tau de trei ori la rand, apoi sterge tot, apoi apasa shift+alt+ctrl+tab+esc+enter+del+F1+F2+F3+F4+F5+F6+F7+F8+F9+F34, apoi restarteaza calculatorul apoi stinge-l de tot, arunca monitorul peste fereastra, calca in picioare tastatura, toarna apa pe carcasa in timp ce e in priza, da foc la mouse shi joaca fotbal cu boxele, apoi priveste in oglinda si vei vedea o fata de idiot. E PE BUNE FAZA!!!!… P.S.: Nu uita sa te gindesti la persoana iubita !!!!!!!!” )))) Incearca si tu, trimite mai departe, nu rupe lantul!!! Da-te de 15 ori cu capul de monitor, trimite acest mesaj la 5 prieteni din lista, poate ai norocul sa nimeresti printre ei si un psiholog…

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Gecko,..si.eu.tot.asa.stiam..si.asteptam.sa.faca.4.luni
ca.sa.se.rostogoleasca..si.na...am.avut.o.surpriza/in.dim.asta
gugulina.mea..asa.ii.spunem.noi

varuna.

Mergi la inceput