Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 8
Anandrei spune:
Deci eu cu cuscra ne intelegm f bine, pt ca vad ca suntem de acord in pareri! Ginette are niste trasaturi f rumoase, nici nu ma mir ca Adela e asa o papusica!
Si David era serios inainte si mai are momentee, dar Eleni a tare dulce serioasa, asa! EU cred ca are personalitate puternica si stie ce vrea
quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris
Apropo fetelor,... a venit ginette cu adelutza nemachiata , fara fond de ten, far rimel, fara ruj... si ... este la fel de frumoasa ca si in fotografiile in care pare machiata asa de perfecte ii sunt trasaturile.
Eu nu le cunoscusem pana aseara pe adelutza si pe mama ei ... Sunt super misto amandoua !!!
Cat despre faptul ca eleni a mea este "mandra" cum spune roxana...
Asa pare...
Eu nu sunt insa incantata... Pe cuvant daca am vazut vreun alt copil asa serios cum este ea... Rade asa de rar....Si doar la tata-sau, frate-sau sau la mine....
Aseara a avut loc o premiera pentru ea... i-a zambit un pic lui tata-socru andrei - taticul lui davidosu'-pufosu'.
Can rade este si ea mai frumoasa decat apare in fotografii unde zici ca este un baietel incruntat tot timpul...
Mama ei o iubeste insa la nebunie si o vede minunata si asa serioasa/incruntata/suparata cum este cand suntem afara....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui danonique
Sa va mai spun despre prichindeii mei ca nu am mai spus nimic de ceva timp.Vanessa e foarte geloasa pe Albert.Daca ma vede cu el in brate plange sa o iau pe ea.Stiu ca il iubeste ca dimineata abia asteapta sa il vada dar e inca micuta si nu intelege de ce el poate sta in brate si ea nu.Incerc sa o alint cat de mult pot dar parca nu e destul pentru ea.A inceput deja scandalul de la jucarii.Au 3 cutii pline dar daca Albert ii ia o jucarie i-o trage din manuta si ii spune ca nu e a lui.In schimb ea vrea sa se joace cu cele care oficial sunt ale lui Albert.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
Este absolut normala reactia piticutei . Iti va trebui multa rabdare. In schimb in 6 luni, un an se vor intelege foarte bine si nu vor mai exista aceste mici gelozii decat in momentul in care va dori in mod expres unul din ei sa il necajeasca pe celalalt.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
rodicamarza spune:
danonique FELICITARI din inima.sa-ti ajute d-zeu sa duci cu bine sarcina.cum te simti tu?greturi?fericire?sentimentul ca nu poate fi adevarat?etc........
am vazut cupilasi frumosi si dulci.sa creasca mari.
eu nu mai pot intra pe forum decat fff rar cand se conecteaza.nush ce draci are ca zice mereu ca ca pagina nu este disponibila.
despre noi:raaaaaaau.plange fetita noastra toata noaptea.se trezeste tipand din ora in ora bea o gurita de ceai si adoarme.mai trage cate doua parturi plange si adoarme din nou.sant franta si disperata.nu stiu ce poate avea.dintzocii nu se vad,ziua toate bune rade se zbenguieste doar cand vine ora de somn e cosmar.i-am facut si analizele la sange:anemie usoara si altceva nik.eu cred totusi ca burtica o supara ca asa se contorsioneaza si isi freaca piciorusele.mai e si putin constipata.i-am dat ceai de musetel dar nik.e normal sa bea 600 ml aprox de ceai pe zi?sa incerc cu niste debridat oare?caci cu pere am incercat 3 zile la rand.banane nu-i mai dau.de la ce poate sa aiba asa dureri?
Anandrei spune:
Eram sigura ca asa vor reactiona cei din jur! Uf, ce ma enerveaza! Parca ei n-ar avea copii! Dana, tine-o pe-a ta si ai sa vezi, ca desi iti va fi greu, peste un timp, mai scurt sau mai lung, ai sa vezi ce norocoasa esti si ce binecuvantari ti-a dat Dumnezeu! Am observat in general ca exact copii aia nu prea doriti de bunici, rude, uneori si de parinti, sunt tocmai cei care sunt extraordinari, frumosi, destepti si care ii ajuta. Mare tschuss pt Dana, de 3xmamica!!!!
quote:
I-am spus mamei ca sunt iarasi insarcinata si nu s-a bucurat deloc.M-a intrebat putin ironic daca eu ma bucur.Ma asteptam la o reactie mai blanda dar asta e.Am impresia ca toti ma privesc ca pe o nebuna si mi se sugereaza ideea de avort.Eu nu vreau asa ceva si ma rog sa pot duce sarcina la termen si sa am un bebe sanatos.
poze albert

Ana-Maria
roli25 spune:
quote:
Sa va mai spun despre prichindeii mei ca nu am mai spus nimic de ceva timp.Vanessa e foarte geloasa pe Albert.Daca ma vede cu el in brate plange sa o iau pe ea.Stiu ca il iubeste ca dimineata abia asteapta sa il vada dar e inca micuta si nu intelege de ce el poate sta in brate si ea nu.Incerc sa o alint cat de mult pot dar parca nu e destul pentru ea.A inceput deja scandalul de la jucarii.Au 3 cutii pline dar daca Albert ii ia o jucarie i-o trage din manuta si ii spune ca nu e a lui.In schimb ea vrea sa se joace cu cele care oficial sunt ale lui Albert.
poze albert
The same here!
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
Anandrei spune:
Daca s-a intamplat in dingura data cand nu v-ati protejat, pt mine e clar!!!! Dumnezeu vrea ca bebe asta sa se nasca! Sigur o sa fie un copil deosebit!
quote:
Laura inca nu am calculat data nasterii dar UM a fost 1 iulie iar data conceptiei pe 12 iulie de ziua mea.A fost singura data cand nu ne-am protejat.
poze albert
Ana-Maria
danonique spune:
LALA si ROXANA am calculat si ar trebui sa se nasca pe 7 aprilie 2009.
poze albert
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui rodicamarza
danonique FELICITARI din inima.sa-ti ajute d-zeu sa duci cu bine sarcina.cum te simti tu?greturi?fericire?sentimentul ca nu poate fi adevarat?etc........
am vazut cupilasi frumosi si dulci.sa creasca mari.
eu nu mai pot intra pe forum decat fff rar cand se conecteaza.nush ce draci are ca zice mereu ca ca pagina nu este disponibila.
despre noi:raaaaaaau.plange fetita noastra toata noaptea.se trezeste tipand din ora in ora bea o gurita de ceai si adoarme.mai trage cate doua parturi plange si adoarme din nou.sant franta si disperata.nu stiu ce poate avea.dintzocii nu se vad,ziua toate bune rade se zbenguieste doar cand vine ora de somn e cosmar.i-am facut si analizele la sange:anemie usoara si altceva nik.eu cred totusi ca burtica o supara ca asa se contorsioneaza si isi freaca piciorusele.mai e si putin constipata.i-am dat ceai de musetel dar nik.e normal sa bea 600 ml aprox de ceai pe zi?sa incerc cu niste debridat oare?caci cu pere am incercat 3 zile la rand.banane nu-i mai dau.de la ce poate sa aiba asa dureri?
paula mica(26.12.2007)
poze noi
Rodica incearca pentru constipatie cate un pliculet de BIOTICS baby pus in lapte . Este pentru reglarea scaunelor , deci merge si in constipatie si in diaree. Plus ca reface flora intestinala in mod natural.
E un pic cam mult ceai, poate si asta sa fie o cauza de disconfort.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
quote:
LALA si ROXANA am calculat si ar trebui sa se nasca pe 7 aprilie 2009.
poze albert
sa fie sanatos si tu sa ai o sarcina usoara ca un fulg

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
danonique spune:
Multumesc tuturor pentru vorbele frumoase.Sunteti niste persoane extraordinare si ma consider tare norocoasa ca am reusit sa va cunosc chiar daca numai virtual.Pupici tuturor!
poze albert