Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 19
Ellenuta spune:
micsunea nu stiu cum sa iti spun .. dar trebuie sa te mobilizezi sa poti merge mai departe .. nu te poti lasa furata de tragedia acestei fetite, stiu suna dur, tuturor ne e mila si ne dau lacrimile dar gandeste-te ca ai un copil de crescut si familie. putem sa ne rugam pentru fetita, putem sa donam bani, sa plangem pentru ea dar nu trebuie sa ne facem tot felul de ganduri negre!! viata merge inainte .. ai un copil, ai o familie!!!!
condamnati-ma dar eu asa gandesc ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
honey79 spune:
Salutare zuzilici.
FELICITARI, Dana !!!! pentru sarcina.Asta da, veste buna. Bebe sanatos, sarcina usoara si o odisee la fel de frumoasa ca cea pe care am avut-o noi.
Si pe mine ma cam bate gandul pentru un bebe 2.Om trai si om vedea, cum va vrea Dumnezeu sa fie.
Va invidiez sincer pentru intalnirile de care aveti parte . Dar ma bucur sa vad pozici.
Eu sunt tot ocupata, rar mai prind un moment liber sa citesc. Si, dat fiind faptul ca nu apuc sa va citesc si sa fiu la zi cu evenimentele, mi-e cam rusine sa mai intru si sa las un mesaj doua.
Bebelone al meu e baiat mare...
Papa morocvel, cartofior dulce,dovlecel (toate de la borcanel)..nu-i place mazarica.
Cu fructele stam bine also.... mar,piersica,para(azi prima data), urmeaza sa icnercam si banana.
Fructele i le dau dimineata pe la 10-11 , cam 2 cutiute ( 140g) si ii bag si doua lingurite de cereale in ele.
Apoi pe la 2-3 vine masa de legume, tot asa... papa cam 2 cutiute.
Nu vreau sa il indop, dar, daca nu ii dau, incepe si urla. Cum ma vede cu lingurita, cum tace si deschide gura mare,mare.
In schimb, si-a scos laptele..la fiecare din mesele acestea.
Altceva? Hmm.. Luni mergem la cresa. Dap...l-am inscris ieri la o cresa... destul de aproape de casa.Am verificat vreo 4 crese, pana am gasit-o pe aceasta. Mi-a placut si personalul si..si faptul ca bebeii si copiii pareau.. fericiti sa fie acolo.
Imi caut job. Am aplicat pentru un job part-time la o banca, am fost ieri la interviu, acum astept cu sufletul la gura un telefon de la ei.Tineti-mi pumnii va rog si rugati-va pentru mine. E un job care mi-ar placea, si care ma si avantajeaza, caci e aproape de casa si aproape de cresa lui AJ.
Ziua noastra e plina .Cu papat, dormit, urlat, jucat.Ne plictisim foarte repede si... pentru asta, vrem sa avem activitati toata ziulica.
Ereena.... sunt de acord cu orice vei face. Am incredere si... respect faptul ca-ti rupi din timpul tau liber, sa stai sa te ocupi de albumul Clopoteilor. Ziceti-mi ce se stabileste:poza cu bebe singur sau .. bebe + mami...si..trimit si eu.
Trimit mesajul acesta si revin cu unul cu..intrebari.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
Asaaaa.
Acum... va rog, explicati-mi si mie...ca nu inteleg. Deh, sunt mai tare de cap. Ori, neuronul meu s-a atrofiat asa de rau, incat..
Anyway.
1. Inteleg ca faceti supita. Ok.
Cum o faceti? Pe foc, in oala? Bagati legumele?Si..cat le lasati sa fiarba?Si apoi.... cum ..le pasati?
2.Cele care folosesc steamer-ul....cu el faceti doar..puree,right?
Am luat si eu steamer si, am pus intr-o zi cartof dulce, morcov si dovlecel, apoi..le-am dat prin blender si, cand sa ii dau pasei sa haleasca, si-a intors capul hotarat si a inceput sa urle. Eventual, cand am insistat (deh, muncisem vreo ora la preparatul mesei) a inceput sa icneasca de-am zis ca-si da matele afara.
So... daca folosim steamerul.... facem doar puree.Supa, n-avem cum face,nu?
3.Cum pasati fructele? Si..cum faceti : dati suc separat si apoi, fructe sau cum? Sau...daca dati fructe, nu mai dati suc?
4.Pot sa "coc" marul la..steamer? Si apoi sa il dau la blender?
5.E ok sa ii introduc brocoli si conopida si radacina de patrunjel si... telina? Asta...daca ii fac supa. Caci in puree, banuiesc ca nu le papa.
Cam astea intrebari le am...deocamdata.
Va multumesc anticipat si.. imi cer scuze caci iarasi vin la voi, cersind dupa raspunsuri.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
AngeliquedeS spune:
quote:
citat din mesajul lui AngeliquedeS
poate o stiti sau poate nu, pe mine ma binedispune de fiecare data http://www.youtube.com/watch?v=jx-ualuq45E&feature=related
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
Sa inteleg canu v-a placut sau sunteti femei serioase si nu va uitati la asa ceva?
Inimioara mea

honey79 spune:
Ba, mie mi-a placut.Dar, am uitat sa mentionez.
Am zis mai devreme, ca mi s-a atrofiat neuronul.
Anyhow.... mi-a placut stilul. Mi-a placut cum a combinat culturismul cu patinajul si dansul. Dar.... ma lasa rece muschii. Nu's de ce.
Ahhh..si melodia imi place.
Dar, nu cred ca e potrivita pentru un album de bebei cu fete angelice si cu suflete pure.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
AngeliquedeS spune:
quote:
citat din mesajul lui honey79
Ba, mie mi-a placut.Dar, am uitat sa mentionez.
Am zis mai devreme, ca mi s-a atrofiat neuronul.
Anyhow.... mi-a placut stilul. Mi-a placut cum a combinat culturismul cu patinajul si dansul. Dar.... ma lasa rece muschii. Nu's de ce.
Ahhh..si melodia imi place.
Dar, nu cred ca e potrivita pentru un album de bebei cu fete angelice si cu suflete pure.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
muschii sunt falsi, pe sub costumul pe care il da jos e tot n costum cu muschi. totul e o imitatie reusita zic eu...
Eu in piure ii pasez si telina si ii place f mult
Inimioara mea

AngeliquedeS spune:
Aaaaaaaahh, acum mi-am dat seama ce ai zis!! Eu nu am pus link/ul ca sa fie preluata pt album, am pus-o in contextul bancurilor Anei, cum ti-a trecut prin cap asa ceva???
Bafta la obtinerea job/ului!
Inimioara mea
Ven spune:
Honey, aia nu sunt muschii lui :) e show de show :-)
Misto, haios. Dar eu n-am inteles ca Angi ar fi zis sa-l folosim pt. albumul bebeilor. Sau??
Ellenutz, mi-ai luat vorbele din gura in ceea ce i-ai scris lui micsunea.
Nu inteleg ce rost are supa la bebelusi??? Adica apa aia in care au fiert legumele intelegeti voi prin supa?? Bebelusii au nevoie de LEGUME, nu de zeama in care au fier ele. Parerea mea, hac 
andreea29 spune:
Buna seara fetelor
Nici eu ca si Honey ,nu am timp niciodata sa mai scriu si eu pe aici.Azi am dat o criza de plans ...nu mai suport diversificarea asta.La fiecare masa trebuie sa fie circ,trebuie sa cant,sa fac ca toate alea ca sa manance.Mereu imi propun sa nu mai fac asa pentru ca stiu sigur ca asa o sa se obisnuiasca si nu o sa ma mai manance niciodata normal.Se plictiseste mancand,fetelor!Ia 2 lingurite si apoi incepe sa se frece,sa se intoarca pe spate,sa planga,sa faca ca toate alea...si sunt si singura toata ziua cu el,de-aia nici nu am timp sa va mai scriu.De-abia il astept pe tati in concediu saptamana viitoare care a promis ca va sta o zi cu el ca sa pot sa ma duc sa ma plimmb,sa fac orice...Am nevoie de o vacanta,de o pauza-fie ea si de o zi.Ai vostri copii cum se comporta la masa.
In alta ordine de idei,puiul meu cel agitat face azi 6 luni!!!!!!
Va pup si poate mai am timp sa va scriu
http://url=http://community.webshots.com/album/563767233wPlClW?start=0