America (118)
Raspunsuri - Pagina 13
alintaroma spune:
Ramona uite citeva site-uri sa-ti alegi scrisori de multumire
http://www.quintcareers.com/sample_thank-you_letters.html
http://jobsearch.about.com/od/thankyouletters/a/samplethankyou.htm
Are si husbandu ceva "exemplare" cum a trimis el dar sunt pe hardiscul extern si nu reusesc sa dau de ele. Daca pina dupa amiaza mai ai nevoie spune si cind vine acasa il intreb si le pun.
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Ramona J spune:
Multumesc. Asa e, am cautat pe internet si mi-a fost de ajutor ce am gasit. Mi-a trebuit "thank you for the job offer", pe aia de dupa interviu am trimis-o demult.
Ieri a inceput Alexandru sa mearga la tenis. Ma asteptam sa fie un dezastru, dar cica i-a placut. A fost cu sotul meu, care chiar a zis ca s-a descurcat OK copilul. Mie mi-a placut ca a venit transpirat, nu ca la taekwondo.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
alintaroma spune:
Si eu as vrea sa o inscriu pe Bianca la tenis dar inca nu am gasit nici un club unde sa o pot inscrie. Si ea e amatoare desi se crede mare experta ca joaca la WII si chiar joaca bine dar desi am incercat sa-i spun ca in real life o sa fie un pic mai greu sa nimereasca mingea (cel putin la inceput) ea zice sa o las ca stie ea ... ma termina uneori ce parere buna are despre ea insasi
Cu inotul am incheiat-o pe anul asta (a facut 2 luni) ca in final a facut infectie la urechea medie la ambele urechi pe rind si am zis ca o pauza e bine venita.
La sfirsitul lunii avem (27 aug) open house la scoala sa cunoastem teachera.
Si am si o intrebare am pe lista de rechizite "1 Box Watercolor markers" si am cautat peste tot si nu am gasit decit watercolor pencils si acu va intreb pe voi exista si markere sau e scris gresit ? ca nici nu le prea am cu rechizitele de pe aici ... le invat din mers cu ea odata ...
Failures keeps You
Humble,
josefine spune:
Felicitari, Ramona, pentru slujba sotului.
Thank-you letters le trimiteti pe email sau prin posta? De curiozitate intreb, noi am trimis doar prin email.
philip spune:
ramona, yuhuhu, ce ma bucur, chiar ma pregateam sa te intreb ca ma intrebase sotul acum vreo 2 zile ce s-a mai intamplat. e f bine, inseamna ca sotul e tare bazat, el lucreaza in laborator, am inteles eu bine?
philip&andreea
Ramona J spune:
Multumim, multumim.
Alintaroma, ma gindesc ca-i vorba despre washable markers. In ce clasa merge Bianca? Noi avem open house pe 20 August, ca pe 25 incepe scoala.
Tenisul e de scurta durata si la noi, din toamna nu mai sint cursuri atit de aproape. O sa-l intrebam pe antrenor ce posibilitati exista mai aproape de casa, intii sa vedem cum merge in continuare. Parks & Recreation au cursuri, dar e prea departe de noi. Acum ma gindesc sa vad daca la YMCA o fi ceva.
Josefine, tot prin e-mail am trimis si noi. Cred ca-i OK.
Andreea, in laborator lucreaza sotul. Ma bucur mult si pentru benefits, am vazut ca incep repede dupa angajare.
Mama rea ce sint, am decis sa-l amin pe Alexandru cu dentistul pina avem asigurare. Acum platesc o caruta de bani dar n-avem dental si vision.
alintaroma spune:
M-am mai binoclat pe net si intradevar exista ! am vazut watercolor markers la "Toys r us" asa ca am sa trag o fuga pina acolo in we.
Noi incepem scoala pe sept 02 si Bianca merge in clasa II-a.
La YMCA sigur au privat lessons dar cred ca ,,, costa o avere.
Daca aveti beneficii faine merita sa astepti acum ca stiti sigur ca are jobul.
Failures keeps You
Humble,
Ramona J spune:
Ei au oferit jobul, dar i-a spus sa nu dea notice inca, pentru ca trebuie intii sa faca background check, analize medicale etc. De fapt a facut, dar nu au inca toate rezultatele. Acum i-a cerut si scrisoare de la Selective Services (sau cum i-o zice), cine stie cit dureaza pina vine si aia.