America (118)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramona J spune:
Sau poate ca-i OK, ca am primit e-mail sa inceapa pe 18. Cam repede, el nici n-a dat notice inca.
Oare acum pot sa ma bucur?
Sa duc si eu copilul la dentist, noroc ca-s dintii de lapte.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
alintaroma spune:
Alexandru nu are inca dinti definitivi deloc? Bianca are 4 sus , 4 jos plus maselele de 6 ani pe care le-am sigilat .
Stiu ca Alexandru e mai mare ca Bianca cu jumatate de an ... parca.
Cu preavizul depinde de la companie la companie , daca nu ai functie de conducere stiu ca poti pleca mai repede si usor. Iar daca deja l-au anuntat data de incepere e clar ca restul sunt formalitati ... bafta va dorim !
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Ramona J spune:
Sigur ca are dinti definitivi, dar din fericire aia sint OK. A facut niste carii la ceilalti si as vrea sa le rezolvam din timp.
Alexandru implineste noua ani luna viitoare. Nu-mi vine sa cred! Nu zic doar asa, chiar nu-mi vine...
Unde lucreaza sotul acum e un laborator mic si se simte daca pleaca oricare dintre ei. In fine, ei stiu ca a fost la interviu si sper ca or fi inceput sa caute.
alintaroma spune:
Oh! deci e mai mare Alexandru ca Bianca cu un an si 3 luni nu doar sase cum credeam eu
Si ea a avut ceva cariute la dintii de lapte si le-a curata/plombat dar nu incepusera sa o doara.
Chiar ieri ne uitam impreuna la albumele cu poze de cind era mica si m-a luat asa o nostalgie . Nu imi vine sa cred ca e asa mare! dar inca ma bucur ca seara nu pot merge la culcare pina nu stau cu ea la citit si uneori sunt obosita si n-am chef decit sa nu pot adormi gindindu-ma pe unde si cu cine e
Of, of repede mai cresc si incerc sa ma educ/pregatesc pentru ce va veni desi nu sunt pregatita sa let go . Poate atunci cind va fi cazul voi fi , who knows?!
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Hilde spune:
Bravo, Ramona.
Btw, nu stiu cum e pe la voi cand aplicati pentru un job.
La mine forumularele de angajare sau aplicatiile pe net contin si intrebarea despre rasa celui care vrea sa se angajeze. Sunt foarte prost impresionata din cauza asta. N-am vazut asa ceva pe unde am mai trait.Sau mai cer sa le spui ce salariu ai avut. Exact. Pai ce treaba au ei cu ce salariu am avut? Sa-mi spuna ei ce salariu ofera si vad eu daca accept sau nu oferta. Ma enervez de fiecare data cand vad chestiile astea.
Ramona J spune:
Hilde, nu numai ca a trebuit sa spuna salariul dinainte - a dus si dovezi.
Ramona J spune:
Cica au trimis pantofii cei de la Shoetrader. Acum sa-i vad cum miros...
Oana_B spune:
Ramona.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
blackpanterro spune:
Felicitari sotului, Ramona!
Alintaroma, poti sa ii iei crayola. Sunt foarte bune washable markers.Au o game extrem de variata.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner