America (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Vin si eu cu good news. Sper sa nu ma bucur prea devreme, ca nu-i gata treaba cu background checks si cite mai sint de facut...
E vorba despre oferta de job a sotului. Au venit cu peste 30% la oferta initiala, adica in loc de step 1 direct step 10!!!
Sintem foarte fericiti, sper sa iasa bine totul. Nu m-am asteptat sa vina cu mai mult de 10% peste oferta initiala.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Super Ramona , felicitari si sa imbeti husbandu cu sampanie de aia scumpa ca e meritul lui

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Felicitari Ramona! Ia-l pe DH in oras si sarbatoriti!

Apropo de DH, pana m-am lamurit ca inseamna dear husband (pe forumurile americane)....eu credeam ca pe toti ii cheama DH

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Multumesc fetelor, sper sa iasa bine si sa nu ne bucuram degeaba.
Alintaroma scap ieftin, ca DH (he, he, Miere - m-am intrebat si eu o vreme de ce sint toti DH) prefera un vin spumos ieftin.
Miere, n-avem babysitter. Acum ca zici cred ca ma interesez de un loc de joaca unde fac si babysitiing, sa iesim si noi doi la un film sau la un restaurant de adulti (no pizza, no hamburgers!).
Parca ma bucur mai mult pentru ca i se recunosc meritele si talentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Ramona, felicitari sotului! Daca a primit oferta scrisa (doar conditionata de background check) astia nu mai dau inapoi. Doar daca a mintit in informatiile date, ceea ce nu cred ca e cazul, asa ca stati linistiti, ca o sa fie bine. Mergeti si sarbatoriti, cu copii cu tot!

Mergi la inceput

Multumesc Oana. Da, in scris am primit. Yoohoo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Felicitari sotului si tie Ramona, ca banuiesc ca tu l-ai incurajat si sustinut din umbra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ramona, super, felicitari!!!

Localnicii spun ca dupa luna septembrie se face frumoasa vremea aici la noi si ramane asa pana in mai. Dar apa marii nu stiu de cand pana cand e calda?!

Fetelor, multumesc pentru aprecieri. Eu am fost un car de nervi pana cu o zi inainte, cand mi-am dat seama ca oricum nu prea mai am ce sa mai controlez si mi-am propus sa enjoy our big day indiferent cum o fi - si a iesit super, mai bine decat ne asteptam chiar noi. Iar faptul ca am putut lasa stresul la usa si ne-am bucurat si am fost activi si entuziasti a contribuit la succesul nuntii. Acum ma gandesc chiar ca as mai organiza nunti :-) (nu pentru mine, sper ;-) dar nu in Romania (desi aici n-am fi putut s-o facem lata in acelasi stil.. si imi povesteau niste prieteni americani care au avut nunta aici vara asta ca si ei au avut de furca cu oameni neseriosi si probleme cu furnizorii de servicii.. da' tot..)

Lai

Mergi la inceput

Multumiri! Ajutati-ma si pe mine sa-i trimit un e-mail de recunostinta sefului, ca decizia cu salariul a fost a lui. Oricum, vreau sa-i dau si un update cu actele astea care nu se mai termina (LucasMom, ai dreptate!) Eu sint cu rusty la de-astea ca n-am mai fost job hunting tare de mult.

Mergi la inceput

Lai, m-am luat cu ale mele si am uitat sa-ti spun ca toamna imi place si mie aici. La Dallas mai vine si un pic de frig iarna, dar e mult mai suportabil fata de nord. Mie nu imi place primavara, cind vin furtuni, grindina, tornadoes. Parca mai bine ma descurc cu caldura.

Mergi la inceput