America (118)
Raspunsuri - Pagina 11
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru Ramona, tot ce e pe site sunt de dama? Mi-au placut niste perechi, si as fi vrut sa comand, dar as fi vrut ceva si pentru andrei POZE POZE2 http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Au numai pantofi de dama, caut si eu sursa buna cu pantofi pentru copii. De multe ori imi incerc norocul pe ebay, tocmai am cumparat niste pantofi Ecco pentru Ana mea cu vreo $6 - shipped! Noi-nouti. N-au ajuns inca, sper sa miroase OK.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
LucasMom spune:
citat din mesajul lui alintaroma Fetelor ati vazut stirea asta la GMA ....? http://abcnews.go.com/TheLaw/Story?id=5520147&page=1 Pe mine m-a lasat gura casca ... si sper sa nu primim nici o intiintare cum ca ne-am afla pe lista aia |
Am vazut-o ieri si mi-e clar acum cum a ajuns CC meu la altii care l-au folosit la inceputul lunii trecute (vezi cateva pagini in urma unde am povestit intamplarea).
Ramona J spune:
Oana, e foarte bun sale la Easy Spirit.
Ha, ha, credeam ca numai eu am descoperit Earth Spirit la Walmart. Am niste sandale cumparate de vreun an jumate, sint extrem de comode. Le-am cumparat cind am plecat la Disney, n-aveam ceva suficient de comod (n-am vrut pantof inchis sau adidas). I-am luat pe astia cu stringere de inima, ca nu mai aveam timp sa intru prin magazine. Au fost excelenti, am umblat de dimineata pina seara fara nici o problema. Am si dat foarte putin pe ei, ca erau ceva reduceri.
Nu sint cele mai aratoase incaltari (cei din link-ul tau sint), dar sint foarte comozi, iar pretul e excelent.
Ramona J spune:
Am si eu emotii cu credit cardul, ca sint clienta la jumate din magazinele de pe lista.
alintaroma spune:
Oana_B incercam sa gasesc si eu un motiv sa nu mai dau bani pe papuci ca lately am mania papucilor si a gentilor ca doar se fit all the time asa ca m-am lasat de cumparat haine
Si asa vorba Ramonei cu o pereche de slippers si una de adidasi m-as scoate pe un an la ce activitati prestez
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Hilde spune:
Ramona, cred ca cea mai buna solutie pentru cumparaturile pe net e sa-ti cumperi credit card gift de la banca. Sunt free. Le cumperi de orice valoare si daca le dai pe internet nu-ti mai pasa asa de mult. Unless pui pe ele 10 000. :)
Ramona J spune:
Hilde, fugi de aici ca divorteaza husbandu'!
arminad spune:
Noi in Ro pe vremea cand eram copii, faceam ceva vaccin pt oreion, pojar si rubeola, mai stie cineva? |
Ce fel de vaccinuri am facut noi (mai ales eu ca-s mult mai batrina ca tine,cred)e cam greu de spus da iti spun concret ce a facut fii-mea care are acum 14 ani.I -am dus ieri fisa la medicul de familie ca ii trebuie acel health examination pt inscrierea la liceu.Deci a facut DPT,POLIO,Hep.B si antirujeola dar nu combinatia celor trei .I-au facut MMR la vizita medicala pe care am facut-o pt emigrare (noi am venit cu loteria vizelor)tocmai pt ca era in schema obligatorie in USA si i-au mai facut un anti tetanos .Avea 9 ani cind l-a facut.Deci n-a facut multe din cele din schema de vaccinari de aici .Varicela a avut-o pe la 5 ani altfel ar fi vaccinat-o si pt asta.
Cred ca noi am facut si mai putine ,eu personal imi amintesc de polio sigur si poate DPT.
miereamara spune:
Se face MMR si in Romania, dar se numeste ROR (acum). Pe vremea cand l-am facut eu (acum 30 de ani)erau doar doua componente (antirujeolic si inca unul).
Si eu am facut MMR-ul aici cand m-am inscris la universitate, ca apoi sa-mi trebuiasca pt Loteria Vizelor. Mi-a prins tare bine pt ca am dezvoltat imunitate la rubeola si acum insarcinata fiind nu am stat cu grija (de fapt nu facusesm nici una din bolile respective).
Am editat ca avusesem o exprimare de tot rasul!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby