America (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana_B

http://canada.zappos.com/

Ramona, sa zici cand iti vin pantofii de la shoetrader, sunt curioasa daca vin rapid. Eu am avut experienta cam neplacuta cu ei, mi-au venit dupa cateva luni iar pana sa vina mi-au tot trimis cateva emailuri ba ca vin ba ca nu vin de-mi luasem gandul. Si cand au venit aveau un miros asa ca de mucegai, chiar si acum miros. Nu i-am purtat deloc, noroc ca au fost ieftini.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Ouch! Am comandat vreo opt perechi. Macar am platit cu American Express si la o adica sper sa ma salveze ei.
Daca vad ca nu iese nimic incerc sa cancel. Stii ceva... dupa ce am dat comanda am citit pe internet ca a sunat cineva la ei si a dat numele persoanei de la customer service - ceva cu "escu". M-am intrebat o clipa daca o fi de bine...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Oana, hai ca ma framinta problema asta. Pe site zice ca au free returns, de ce nu ai trimis pantofii inapoi? Ca pe mine si chestia asta m-a mai convins...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

musetto dupa ce am citit articolul asta http://www.generationrescue.org/pdf/doctor.pdf si alte cateva m-am decis ca in nici un fel n-am sa las sa-i faca mai mult de un vaccin o data cand implineste 1 an. MMR-ul ma sperie cel mai tare :(
Noi in Ro pe vremea cand eram copii, faceam ceva vaccin pt oreion, pojar si rubeola, mai stie cineva?

Lai casa de piatra si multa fericire!!

Ramonacred ca doar daca sunt out of stock nu-ti trimite imediat (in cateva zile) si atunci teoretic ar trebui sa ai optiunea sa cancel cei care nu sunt in stock.
Eu nu prea am gasit ceva sa-mi doresc tare tare de acolo, insa pe 6pm.com am gasit cizme italienesti din piele sub $100 si sandale la fel, sub $30. abia astept sa le primesc sa vad daca sunt asa cum ma asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nici mai stiu de ce nu i-am trimis inapoi, cred ca totusi am apucat sa ii incalt o data si i-am murdarit pe talpa. Am dat de ei acum catva timp in dulap si i-am mirosit si panza inca miroase a mucegai.
Sper sa mearga totul ata la tine, sa fi fost la mine doar un incident izolat.

In schimb imi place de zappos, au zis ca imi trimit in cateva zile si a doua zi au fost la usa. Am si un email de la ei, cica:

Citat:
"Good news!
Although you originally ordered Standard (4 to 5 business days) shipping
and handling, we have given your order special priority processing in
our warehouse and are upgrading the shipping and delivery time frame for your order.
Your order will ship out today and be given a special priority shipping status so that
you can receive your order even faster than we originally promised!

Nu cred ca am avut eu parte de vreun tratament special, cred ca asa fac cu toata lumea, am citit reviews pe site si multi spun ca a doua zi le-a ajuns pachetul la usa. Cam scumputi though.

DSW shoes, au inceput de curand sa vanda si online incaltari: http://www.dsw.com/

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Eu am cumparat tocmai pentru ca sint atit de ieftini, altfel nu-mi place sa cumpar pantofi fara sa probez. La banii astia m-am gindit ca merita sa risc.
Eu am cumparat doar chestii sport, aveau niste Reeboks, Easy Spirit, incaltari gen slides sau walking shoes. Din astia mai fancy am destui, ba citeva perechi sint nou-noute. Ce sa-i faci, am devenit "soccer mom".

Mergi la inceput

Vezi si pe site direct la www.easyspirit.com/" target="_blank">Easy Spirit poate ii gasesti mai ieftin.

Foarte comozi sunt unii de la Earth Spirit, am o pereche de flip-flops si sunt my backup sandals cand imi fac alte incaltari basici. De obicei nu sufar flip-flopsii da' astia imi plac. La Walmart i-am gasit.
Chiar ma uitam pe site la Earth Spirit la niste sandale pentru vacanta, erau ieftinute 26$ si aceleasi incaltari la Walmart erau 16$. Sau alt model: www.planetshoes.com/itemmatrix.asp?groupcode=2250&Item=Planet-Shoes-Mohican&Brand=Planet-Shoes" target="_blank">Earth Spirit-Mohicans vs. www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=8457240" target="_blank">Walmart Mohicans.

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Fetelor ati vazut stirea asta la GMA ....?

http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/player/popup/indexFP.php?rn=3906861&cl=9141470&ch=4226721&src=news

http://abcnews.go.com/TheLaw/Story?id=5520147&page=1

Pe mine m-a lasat gura casca ... si sper sa nu primim nici o intiintare cum ca ne-am afla pe lista aia

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

PS Oana pe lista era inclusiv DSW ... so nu mai imi trebuie papuci desi ma tentasera-ti cu cite ceva

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ramona, tot ce e pe site sunt de dama? Mi-au placut niste perechi, si as fi vrut sa comand, dar as fi vrut ceva si pentru andrei

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Miere, creste burtica! Te simti bine acum? Mi se pare ca nu te-ai ingrasat deloc, doar te faci tot mai frumoasa.

LucasMom (si cine mai vrea), uite deal la pantofi www.shoetrader.com Free shipping, free returns, no tax. Stocul se epuizeaza rapid, a tot trebuit sa ajustez ce aveam in shopping cart. In fine, am reusit sa cumpar cite ceva. Bafta va urez si voua, daca aveti marimea potrivita sint citeva good buys acolo.

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alintaroma

PS Oana pe lista era inclusiv DSW ... so nu mai imi trebuie papuci desi ma tentasera-ti cu cite ceva

Du-te bre la DSW si platesti cash si e ok.

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput