America (118)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

musetto, in ce stat stai? mey, ce de-a iesence pe aici...
multumim de complimente, a fost frumos.
oana, pai eu n-as veni dar de unde concediu, si-asa mama-i suparata ca cica trebuia sa-mi pasterz zilele pt la anul ca sa mergem la ea din nou. hmmm, nu rezistam fara concediu...da' cine stie cum ne-om vedea pana la urma, prea multe invitatii in florida :)
chiar, fetele de pe acolo ce mai fac, mirela, sanzi, elena etc?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Eu l-as face dupa doi ani si chiar si atunci as gasi un doctor care le face separat nu toate trei combinate.Intre timp as mai citi cite ceva desi e greu sa fii obiectiv fiindca parerile sunt asa de impartite intre cei pro si contra.As citi aici
http://www.generationrescue.org/vaccines.html
si aici
http://nvic.org/state-site/state-exemptions.htm
Nu cred ca iti asumi asa riscuri mari ca nu il faci la un an ca doar nu-l trimiti la gradi miine insa ,repet ,eu as fi nu fanatic impotriva ci doar precaut ca parinte .
De cele mai multe ori graba vine din partea medicilor care au ei convingerea ca daca studiile alea oficiale spun ca e totul ok parintele n-are voie nici sa mai gindeasca cu propria minte cind de fapt abordarea ar trebui sa fie cumva mai moderata adica sa le spuna parintilor ca trebuie facute dar sa fie parinti informati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Andreea, foarte faine pozele, iar Philip e un scuuump!
Ktrinel uite aici mai multe poze http://picasaweb.google.com/ognjen.miljanic
Ramona, sunt 240 de mile. Cat am facut noi nu e f relevant pt. ca am condus un U-haul cu masina remorcata la spate, asa ca n-am depasit 50 de mile pe ora. Dar e drum drept, se conduce usor, I-45S all the way.
Lia, stam intre Hermann Park si 288. Asa e, mai mult umezeala-i problematica aici decat temperatura in sine.
Pe noi ne-a vizitat astazi Edouard, o gingasa furtuna tropicala - sotul e plecat din oras, eu n-am iesit din casa, dar n-a fost asa nasol, doar c-a plouat mai tare. Acum vad ca merge spre NV, Ramona, maine zic ca s-ar putea sa fie ceva ploi si prin V Dallas-ului - dar nimic prea puternic.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lai, de o ora ma uit la poze! Foarte frumoase, se vede ca sinteti fericiti si ca au iesit toate bune cu nunta (stiu ca aveai emotii).
Vad ca nu-i chiar asa departe Houston, poate venim cindva intr-o recunoastere. Dar nu cind e umezeala. Zici ca vine Edouard - abia-l astept! N-a mai plouat de nu stiu cind si poate mai scade temperatura un grad - doua, macar o zi! Macar nu e asa umezeala, mai adie si vintul si e suportabil.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Lai, ce poze frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Lai, am stat pana la miezul noptii sa ma uit la poze...cat de fericita erai ! asa sa ramai toata viata.

fetelor, nu ma uitati si pe mine cu site=ul cu papuci de livrat in canada ? pliiizz...thx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

http://canada.zappos.com/

Ramona, sa zici cand iti vin pantofii de la shoetrader, sunt curioasa daca vin rapid. Eu am avut experienta cam neplacuta cu ei, mi-au venit dupa cateva luni iar pana sa vina mi-au tot trimis cateva emailuri ba ca vin ba ca nu vin de-mi luasem gandul. Si cand au venit aveau un miros asa ca de mucegai, chiar si acum miros. Nu i-am purtat deloc, noroc ca au fost ieftini.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Lai, felicitari, ai fost o mireasa absolut superba si fericita...mi-a placut ca in toate pozele zimbeai sau rideai. Sinteti niste frumosi!
Mi-au placut pozele cu floarea soarelui...Casa de piatra!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Casa de piatra, Lai.
Ai fost o mireasa tare frumoasa. Ti se citea fericirea pe fata. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Multumesc fetelor care mi-au raspuns. Dupa cercetari si studii serioase (pe internet ), dar si discutand cu pediatrul, am ajuns la concluzia ca e mai bine sa ii fac Soniei vaccinurile recomandate, incluzand MMR-ul. Pur si simplu riscurile de a pati ceva daca nu le face mi s-au parut mai mari decat efectele secundare, mai ales ca noi nu avem in familie cazuri de autism sau reactii alergice la substantele componente, etc. Am amanat doar cel pt hepatita A si Hib-ul (care pot fi facute oricum pana la 18 luni) pt cand ne intoarcem din calatorie, ca sa nu fie prea multe odata. De-altfel doctorul era exact de aceeasi parere. Asa ca a facut 3 azi, cica cele mai grele :(, MMR-ul, pneumo-something si varicella, iar celalte doua o sa le faca la 15 luni. A plans saracuta de ma temeam ca nu o sa mai poata respira. Dar nu a tinut-o mult, in drum spre casa deja era vesela. Iar acum doarme bustean...

Mergi la inceput